Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimus G, 4X HD ve Nexus 4 arasında kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profizocker

Optimus G, 4X HD ve Nexus 4 arasında kaldım :)

Optimus g ve nexus nezaman gelecek belli değilki gelseler bile yüksek fiyata gelirler ( haberlerde okudum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 11 Kasım 2012; 17:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

quote:

Optimus g ve nexus nezaman gelecek belli değilki gelseler bile yüksek fiyata gelirler ( haberlerde okudum )

Aralarında 1 GB Ram farkı var ama
  • quote:

quote:

quote:

Aralarında 1 GB Ram farkı var ama

Varda fiyatıda baya pahalı olacakmış galba 1500 tl üstünde gelecek en az 1600 tlya girer 400 lira fark demek bu en az
  • Oyun takılmaları güncelleme ile çözülecek diyolar ama daha güncelleme geleceği bile belli değil.Yanlış biliyorsam düzeltin ben de almak istiyorum ve bu soru kafamı kurcalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterM.

Oyun takılmaları güncelleme ile çözülecek diyolar ama daha güncelleme geleceği bile belli değil.Yanlış biliyorsam düzeltin ben de almak istiyorum ve bu soru kafamı kurcalıyor

Lg eğer 4 çekirdekli telefonuna güncelleme vermeyecekse nediyeyim ben yani daha düşüklere bile vericek . Ama bende aynı sorundan dolaıy kafam karışık fakat ben oyun için değil güncel bir telefon için sorun ediyorum
  • Oyun sorunları mesela Asphalt 7 deki takılma gameloftun güncellemesiyle düzeldi mi acaba kullanan biri cevap verirse telefonu alıcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hicrin
    http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/lg-lg_p880_blk-lg-p880-cep-telefonu-black/productdetails.aspx?I_ID=62923

Hocam şimdi buldum teşekkürler.Bu telefon daha düşermi daha beklesemmi ?

EDİT: Çünkü nexus 4 çıkartacak lg ve bu telefonunda fiyatları düşer nokialar falanda çıkacak

hocam illaki fiyatı düşerde ne zaman düşeceği belli olmaz çoğu sitede fiyatlar 1300 vatandaki ürünler %25 indirimde diye 1200 e düştü yani fiyat zaten 100 tl düştü karar senin

• Beyler ben telefonu almaya gidiyorum yeter artık beklediğim beklemekten sıkıldım yok nexus 4 yok şey derken yoruldum :D iddanda 100 lira geldi 1100 liraya patlamış oalcak bana telefon .
  • quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/lg-lg_p880_blk-lg-p880-cep-telefonu-black/productdetails.aspx?I_ID=62923

EDİT: Çünkü nexus 4 çıkartacak lg ve bu telefonunda fiyatları düşer nokialar falanda çıkacak

hocam illaki fiyatı düşerde ne zaman düşeceği belli olmaz çoğu sitede fiyatlar 1300 vatandaki ürünler %25 indirimde diye 1200 e düştü yani fiyat zaten 100 tl düştü karar senin

Daha düşmez yav bence düşsede sonra düşer çünkü piyasaya 1.600 liradan girmiş bi telefon 400 lira düştü dahada düşmez.

• optimus g mi yoksa bu mu diyen arkadaşların aklındaki soru işaretlerini biraz azaltalım gelecek olan telefon bariz olarak en güçlü telefon kimse buna laf söyleyemez
    ama alınabilir bir seviyede mi gelir derseniz
    düşünmeye bile gerek yok kesinlikle el yakacak bir önceki nexux fiyatı bile hala yüksekken ülkemizde bu telefon su içinde 2000 tl 3-4 ay sonrada 1600-1800 civarı seneye bu zamanlar 1400-1500 olur beklerim derseniz buyrun
    yok 880 nin fiyatı dahada düşer mi derseniz çok zor ihtimal çünkü okkalı indirim yaptı eşdeğerleri bile 400-500 tl daha pahalı belki 50 tl daha oda düşük ihtimal
  • Selam Arkadaslar Sony Ericson Arc S kulanıcısıyım Lg Optimus 4x ile telefonu yükseltmeyi düşünüyorum Lg Optimus 4x Kamera müzik Kulaklık sesi vb özeillikleri bakımından Arc aratırmı mı?

Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: e00017

Selam Arkadaslar Sony Ericson Arc S kulanıcısıyım Lg Optimus 4x ile telefonu yükseltmeyi düşünüyorum Lg Optimus 4x Kamera müzik Kulaklık sesi vb özeillikleri bakımından Arc aratırmı mı?

Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler

hızlıca cevap verelim
    1-doğru değil her akıllı telefon gibi hatta pek çoğundan iyi hergün internete giriyorum yaklaşık 1 saat 1 ssatte oyun oynuyorum 2 günü tamamlayacak kadar yetiyor şarjı
    2-gelmeyecek denilmedi ilk etapda gelmeyecek dendi
    3-ram harcama durunu sizin yüklediğiniz proğramlara göre değişir benimkinin kullanım durmu 400-500 arası 600 hiç görmedim
    4-ısınma yüksek performans gerektiren oyunlarda oluyor şarjda her telefon biraz ısınır kapak ince olduğundan belli oluyor
    5-oyun performansı harik oynatamadığı oyun yok takılmalar güncelleme ile çözülecek ama ben hiçbir sıkıntı görmedim el yakacak kadar değil telefona zararı olsaydı şu ana kadar telefonumda olurdu oyundan çıkınca hemen soğuyor
    6-ekran eniyi üstüne telefon yok gönül rahatlığıyla söyleyebilirim daha çizik falanda oluşmadı
    7- pc deki mkv formatlı tüm filmleri en ufak donma olmadan izleyebiliyorum internet performansına söz söyleyecek baba yiğidin anlını karışlamak gerekir
    8- fotograf iyi hele hdr modu harika autofokus var ses güzel sonuna kadar açınca bozulma cızırtı yok kulaklığı güzel ses kalitesi iyi
    kısacası güzel bir telefon bildirim ışığı yok senin için problemse gerisi s3 yada 0ne x neyse o

• Beyler montumu giydim çıkıyodum sormayı unuttum vatandaki özel hediyeler var dimi (yedek şarj falan )
  • Elmadağdan mı alıcaksınız?
  • quote:

Elmadağdan mı alıcaksınız?

Yok gaziosmanpaşa şubesi arkadaşı bekliyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karışık12 -- 11 Kasım 2012; 19:07:03 >
  • quote:

Beyler montumu giydim çıkıyodum sormayı unuttum vatandaki özel hediyeler var dimi (yedek şarj falan )

ayni kardesim.ben daha kutu icerigi eksik olan duymadim
    orda da sorarsin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Elmadağdan mı alıcaksınız?

Yok gaziosmanpaşa şubesi arkadaşı bekliyorum şimdi

Eve gelince bir inceleme bekliyorum hocam sizden.Özellikle gameloft oyunlarının son versiyonlarını test ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha düşmez yav bence düşsede sonra düşer çünkü piyasaya 1.600 liradan girmiş bi telefon 400 lira düştü dahada düşmez.

vatandaki fiyat inşallah haftaya kadar yükselmez bende bu telefonu düşünüyorum fiyat yükselirsede büyük ihtimal motorola razr alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: alpilkerko

Aldım 2 ay sonra batarya sorunudur hersey oldu tel ciddiyim gittim 300tlye turkcele sattım

diye söyleyen bir arkadaş var telefonu uzun kullanan varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.