Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonozan

quote:

Orijinalden alıntı: alpilkerko

Aldım 2 ay sonra batarya sorunudur hersey oldu tel ciddiyim gittim 300tlye turkcele sattım

diye söyleyen bir arkadaş var telefonu uzun kullanan varmı acaba

bunu diyen madem sorunlu telefon niye garantiye gönderip değişmemişki gidip turkcelle satmış ha bide turkcell 2. el telefon almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

Yok gaziosmanpaşa şubesi arkadaşı bekliyorum şimdi

Aldın mı dostum ? Hediye paketi var mı Vatanda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

Orijinalden alıntı: karışık12

Yok gaziosmanpaşa şubesi arkadaşı bekliyorum şimdi

Aldın mı dostum ? Hediye paketi var mı Vatanda ?

vatanda hediye paketi var ben inceledim tek kutu ıcınde satılıyor zaten telefon arkasında hedıyeler yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt26

vatanda hediye paketi var ben inceledim tek kutu ıcınde satılıyor zaten telefon arkasında hedıyeler yazıyor

Lg güncellemede üzmese alırım kullanırım.
    Ama güncelleme kanser ediyor..
  • aldığında soyle dostm bekliyoruz
  • quote:

quote:

Lg güncellemede üzmese alırım kullanırım.
    Ama güncelleme kanser ediyor..

ben üzeceğini sanmıyorum çok ciddi düşünüyorum kısmet olursa hafta içi alacağım bu fiyattan..
  • bu arada bu konuyada yazayım nedense bu telefonun 2tane konusu var admin arkadaşlardan ricam bu konuların bırlestırılmesı konunun ve herkesın selametı acısından ıyı olacaktır. paylaşım dağılıyor hiç iyi değil..
  • quote:

ben üzeceğini sanmıyorum çok ciddi düşünüyorum kısmet olursa hafta içi alacağım bu fiyattan..

1 yıldan fazla P970 kullanıyorum. Ve LG güncelleme konusunda kanser ediyor.
    Bunu göz ardı etmemeni öneririm.
    Ama diyorsan güncelleme önemli değil, LG telefonları güzeldir.
  • Haftaya Cumartesi vatana gidip telefonu inceleyip karar verceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

quote:

Orijinalden alıntı: alpilkerko

Aldım 2 ay sonra batarya sorunudur hersey oldu tel ciddiyim gittim 300tlye turkcele sattım

diye söyleyen bir arkadaş var telefonu uzun kullanan varmı acaba

bunu diyen madem sorunlu telefon niye garantiye gönderip değişmemişki gidip turkcelle satmış ha bide turkcell 2. el telefon almıyor

diyen kişinin iyi niyetli olmadığı belli kimse o telefonu 300 tl ye satmaz satıyorsa aklından poblemleri var demektir zaten
    maksat çamur at izi kalsın
    arızalı olsa garantiye gönderir

• Telefon sahibi arkadaşlardan birisi ;
    Batarya kullanımı (Ne şekilde , hangi uygulamalar ile kullandığını)
    Uygulama geçişlerinde ki hızı
    Antutu ve Quanrand benchmar sonuçları
    Kulaklık ve mikrofon sesi

vs. vs. detaylı bir kullanıcı yorumu yapsam iyi olur.

Koskoca konuda bir arkadaşın bu tarz yorumu var.
    Geri kalan herşey sadece cihaz alınır mı , alınmaz mı ? kutu içerisi vs iletileri.

İnternetteki incelemelerden ziyade son kullanıcı yorumları her zaman daha faydalıdır..
  • quote:

Telefon sahibi arkadaşlardan birisi ;
    Batarya kullanımı (Ne şekilde , hangi uygulamalar ile kullandığını)
    Uygulama geçişlerinde ki hızı
    Antutu ve Quanrand benchmar sonuçları
    Kulaklık ve mikrofon sesi

vs. vs. detaylı bir kullanıcı yorumu yapsam iyi olur.

Koskoca konuda bir arkadaşın bu tarz yorumu var.
    Geri kalan herşey sadece cihaz alınır mı , alınmaz mı ? kutu içerisi vs iletileri.

İnternetteki incelemelerden ziyade son kullanıcı yorumları her zaman daha faydalıdır..

dediklerini anlatmıyoruz çünkü donanımhaberin yaptığı incelemede ayrıntılı bir şekilde hepsini görüyoruz karşılaştırmalı olarak ilk mesajda linki bulunmaktadır
    yinede cevaplamaya çalışayım
    batarya kullanımı ekran parlaklığını %65 e ayarladım wi-fi kullanımını sadece internete gireceğim zaman açtım günlük 20-25 konuşma + 1 -1,5 saat internet + 1saat oyun = 2günü neredeyse tamamlıyor
    uygulama geçişleri çok seri kesinlikle donma atlama gibi bir durum yok
    uygulamalara gelince kurduğunuz uygulamaların ön bellek kullanımı ve arka planda çalışması değişiklik gösterir ben genellikle uygulama yöneticisinden girip arka planda gereksiz çalışanları günde 1-2 defa kapatıyorum bunu yapan 3. parti uygulamalar var ama ben telefondakini kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

dediklerini anlatmıyoruz çünkü donanımhaberin yaptığı incelemede ayrıntılı bir şekilde hepsini görüyoruz karşılaştırmalı olarak ilk mesajda linki bulunmaktadır
    batarya kullanımı ekran parlaklığını %65 e ayarladım wi-fi kullanımını sadece internete gireceğim zaman açtım günlük 20-25 konuşma + 1 -1,5 saat internet + 1saat oyun = 2günü neredeyse tamamlıyor
    uygulamalara gelince kurduğunuz uygulamaların ön bellek kullanımı ve arka planda çalışması değişiklik gösterir ben genellikle uygulama yöneticisinden girip arka planda gereksiz çalışanları günde 1-2 defa kapatıyorum bunu yapan 3. parti uygulamalar var ama ben telefondakini kullanıyorum

Öncelikle teşekkür ederim.
    Kullanıcı yorumu lafımı tekrarlamak istiyorum.
    Çünkü belki sen 1 aydır kullanıyorsundur cihazı , farklı yoğunluklarda kullanıyorsundur. Bunun için sen internette inceleme yapan X site veya X kullanıcıdan daha bilgilisindir benim için.
    Ben son kullanıcı yorumlarına çok önem veriyorum.

• quote:

quote:

Öncelikle teşekkür ederim.
    Kullanıcı yorumu lafımı tekrarlamak istiyorum.
    Çünkü belki sen 1 aydır kullanıyorsundur cihazı , farklı yoğunluklarda kullanıyorsundur. Bunun için sen internette inceleme yapan X site veya X kullanıcıdan daha bilgilisindir benim için.
    Ben son kullanıcı yorumlarına çok önem veriyorum.

evet bir aydan fazla oldu
    şu kadarını söyliyeyim iş arkadaşımda s3 var
    ikisi arasında bariz tek fark kasa biri yuvarlatılmış biri köşeli
    lg olunca insan ister istemez tereddüt ediyor ama bu sefer gerçekten yapmışlar pişman olunacak bir telefon değil
    kızım tam bir oyun canavarı sıkıldığı an telefonu eline alır öyle basit oyunlarda değil esaslı oyunları oynar ama daha hiç takılma sorunu yaşamadık
    lg telefonda neredeyse hiç reklam yapmadı ayrıca içine promosyon oyun vb koymamış ama dört dörtlük bir telefon yapmış
    ayrıca test sonuçları gerçek hayatta yanıltıcı olabiliyor s3 le bereber aynı anda donanımhaberin web tabanlı sayfasını açtık birebir aynı anda açıldı yarım saniye bile geriden değil aynı
    ama tarayıcı performansı testinde çok geride sayfayı büyültme küçültme sayfalar arası gezinmede donma olayı karelenme olayı yok

• Arkadaşlar S3 ile Optimus 4X arasında kaldım. 150 TL fiyat farkı var. Gördüğüm duyduğum S3'ün kamerası daha iyi, usb host (OTG) özelliği var. Oyunlar benim için önemli. Oyunlarda özel efektler ve test programlarında daha yüksek 3d skoru için tegra3'lü cihaz almak istiyorum fakat bu takılma muhabbeti olayı bozuyor. Kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterM.

Oyun takılmaları güncelleme ile çözülecek diyolar ama daha güncelleme geleceği bile belli değil.Yanlış biliyorsam düzeltin ben de almak istiyorum ve bu soru kafamı kurcalıyor

o gelecek olan güncelleme garanti 4.2 değil için rahat olsun
  • Şöyle kötü birsey söz konusu. umarım düzeltilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 12 Kasım 2012; 11:14:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

Şöyle kötü birsey söz konusu. umarım düzeltilir,

ne gibi anlaşılmadı ???????

• quote:

quote:

Bekleme Modu,Telefon Boşta servisleri pili en cok kullanan servisler :) pili sömürenler bunlar ekran %3 harcamıs. buda ekranın pili sömürmedigini gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

Bekleme Modu,Telefon Boşta servisleri pili en cok kullanan servisler :) pili sömürenler bunlar ekran %3 harcamıs. buda ekranın pili sömürmedigini gösteriyor.

uygulama yöneticisini kullanıp bazıları kapatılabiliniyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.