Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

quote:

Şöyle kötü birsey söz konusu. umarım düzeltilir,

ne gibi anlaşılmadı ???????

Bekleme Modu,Telefon Boşta servisleri pili en cok kullanan servisler :) pili sömürenler bunlar ekran %3 harcamıs. buda ekranın pili sömürmedigini gösteriyor.

uygulama yöneticisini kullanıp bazıları kapatılabiliniyor

uygulamalar pil harcamıyor olarak gözüküyor. uygulama yöneticisi bos, telefon edge modda, telefon beklemesi ve android sistemi aşırı pil tüketiyor, android üzerinde wake up denen bir api var 4.0.3 bu api hatalı, kendiliginden otomatik acılıyor kısaca bug var. samsung bu yüzden tüm telefonlarını 4.0.4 direk yükseltme yaptı. samsung cihazlarda pile bakılırsa en cok ekran ve uygulamalar götürüyor olarak gözükür.

• quote:

evet bir aydan fazla oldu
    şu kadarını söyliyeyim iş arkadaşımda s3 var
    ikisi arasında bariz tek fark kasa biri yuvarlatılmış biri köşeli
    lg olunca insan ister istemez tereddüt ediyor ama bu sefer gerçekten yapmışlar pişman olunacak bir telefon değil
    kızım tam bir oyun canavarı sıkıldığı an telefonu eline alır öyle basit oyunlarda değil esaslı oyunları oynar ama daha hiç takılma sorunu yaşamadık
    lg telefonda neredeyse hiç reklam yapmadı ayrıca içine promosyon oyun vb koymamış ama dört dörtlük bir telefon yapmış
    ayrıca test sonuçları gerçek hayatta yanıltıcı olabiliyor s3 le bereber aynı anda donanımhaberin web tabanlı sayfasını açtık birebir aynı anda açıldı yarım saniye bile geriden değil aynı
    ama tarayıcı performansı testinde çok geride sayfayı büyültme küçültme sayfalar arası gezinmede donma olayı karelenme olayı yok

15-16 aydır Optimus Black P970 kullanıyorum ve LG telefonlarının donanımsal ve sağlamlık açısından iyi olduğunu yakinen biliyorum
    Gel gelelim güncelleme konusu LG'nin en büyük handikapı.
    P970'im 2. kez sıvı teması sonucu rahmetli oldu sanırım , bu sebeble yeni bir cihaz bakmam gerekecek.
    Hediye paketi ile gelmesi cezbediyor insanı.
    Nexus 4 Türkiye'ye giriş yapsın ondan sonra karar vereceğim.

• vatanbilgisayarın kampanyası bitti neyse hepsiburadadan motorola razr alıcam büyük ihtimal 100 tl de hediye çeki veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

evet bir aydan fazla oldu
    şu kadarını söyliyeyim iş arkadaşımda s3 var
    ikisi arasında bariz tek fark kasa biri yuvarlatılmış biri köşeli
    lg olunca insan ister istemez tereddüt ediyor ama bu sefer gerçekten yapmışlar pişman olunacak bir telefon değil
    kızım tam bir oyun canavarı sıkıldığı an telefonu eline alır öyle basit oyunlarda değil esaslı oyunları oynar ama daha hiç takılma sorunu yaşamadık
    lg telefonda neredeyse hiç reklam yapmadı ayrıca içine promosyon oyun vb koymamış ama dört dörtlük bir telefon yapmış
    ayrıca test sonuçları gerçek hayatta yanıltıcı olabiliyor s3 le bereber aynı anda donanımhaberin web tabanlı sayfasını açtık birebir aynı anda açıldı yarım saniye bile geriden değil aynı
    ama tarayıcı performansı testinde çok geride sayfayı büyültme küçültme sayfalar arası gezinmede donma olayı karelenme olayı yok

15-16 aydır Optimus Black P970 kullanıyorum ve LG telefonlarının donanımsal ve sağlamlık açısından iyi olduğunu yakinen biliyorum
    Gel gelelim güncelleme konusu LG'nin en büyük handikapı.
    P970'im 2. kez sıvı teması sonucu rahmetli oldu sanırım , bu sebeble yeni bir cihaz bakmam gerekecek.
    Hediye paketi ile gelmesi cezbediyor insanı.
    Nexus 4 Türkiye'ye giriş yapsın ondan sonra karar vereceğim.

sıvı temasında telefon tamircileri 10 tlye temizleyip tekrar kullanır hale getiriyorlar
    sıvı temasını temizleyen bir tamirci bulmanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

vatanbilgisayarın kampanyası bitti neyse hepsiburadadan motorola razr alıcam büyük ihtimal 100 tl de hediye çeki veriyor

o kampanya her hafta sonu oluyor nerdeyse üzülmene değmez haftaya yeniden başlar
  • Şu ana kadar kayıtlı 18 kişi olduk
    kayıtlı arkadaşlarımız kendilerine göre telefonun artılarını ve eksilerini beğendikleri yada hayal kırıklığına uğradıkları yerleri yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara daha fazla yardımcı oluruz
  • TRDUKKAN üzerinde 1185 lirayken neden baska yerden almak istiyorsunuz ki? 1 gün sabredin herseyi dahil geliyor zaten, devir ekonomi devri, 5 liranızın bile kıymetini bilin, tegra 3 daha cok pil tüketiyormusmus, arkadas hangi telefonda oyun oynarsan oyna o pil tükenecektir. ısı cok fazlaymıs, sürekli kullandıgınız halde ısınmayan telefon söyleyin bana, ısı el yakacak derecedeymis, el yakacak derecede olsa plastigi erirdi yuh artık üstat.

ekran cok az enerji harcıyor! pili sömüren android sistemi ve bekleme modu! güncelleme gelmeyecekmismis, gelmesin arkadas gelince ne yararı olacak ki? artı custom romlar şirketlerin yazılımlarına göre %40 daha iyi araştırın. Jelly Bean güncellemesini bu telefona portlamıslar indirin kullanın. CM10 OTA üzerinden güncellemeyi de destekliyor Cyanongen geliştirdikce kullanın gitsin. Galaxy Note aldım 1500 liraya 2 ay sonra 900 liraya sattım. direk bu telefonu aldım. S3 ile kıyaslıyorsunuz. S3^ile yanyana koyun da ekran farkına bakın masmavi superamoled görüntüsü. S3 bech testlerinde jelly bean güncellemeli farkında mısınız? Arayüzü tamamiyle mükemmel, diğer arayüzleri aşağı kaydırmalıydı igrenmiştim LGden. Hangi cihazda 6*5 menü düzeni var? S3 ile kıyaslamayın su telefonu! iki dandirik testte 2000 puan fazla aldı diye hemen telefonu kötülüyorsunuz bırakın su fanboylugu. Superamoled ekran masmavi gidip görün. Günes altında en iyi net görüntü veren yine bu telefon! IPS ekran amolede fark atar. hala anlamayan varsa karsılastırmaları izlesinde maviligi görsün!

Fabrikadan gelen pili tamamiyle tüketin ve sarjı yaklasık 11 saat kadar takılı bırakın pil daha sonra normale dönüyor. Ekran parlaklıgını otomatik yerine belirli seviyede tutun. inanın ki ekran cok cok az pil harcıyor. pili sömüren android sistemi ve bekleme modu. bekleme modunda herhalde hala 5. çekirdege geciste sorun var gibi.

Orjinal kulaklıgını denemedim, 10 liraya aldıgım creative kulaklıgı kullanıyorum ve on numara ses, karsıdan gelen aramadaki seste mükemmel. hoparlörden seste cok cok iyi geliyor. kısık diyenler var bende isitme sorunu oldugu halde rahatlıkla duyabiliyorum. Dolby Digital ses bekleyenler var hala :) cep telefonu arkadas bu!

Kamerası da iyi renkleri cok iyi tutuyor. Note sattıgım cocuk kamerasıyla test yaptı. Aldıgına pisman oldu :)

Oyunlarda donma var diyen arkadaslar :) hocam hangi oyun bu? yazında öğrenelim. bizde deneyelim bir sürü oyun oynadım 1 saniye donma olduysa kırarım bu telefonu. LG klavyesi bana göre kötü, ics klavyesi daha iyi bana göre. Quick Memo ile ekran resmi almak baya keyifli ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 12 Kasım 2012; 13:03:30 >

• quote:

TRDUKKAN üzerinde 1185 lirayken neden baska yerden almak istiyorsunuz ki? 1 gün sabredin herseyi dahil geliyor zaten, devir ekonomi devri, 5 liranızın bile kıymetini bilin, tegra 3 daha cok pil tüketiyormusmus, arkadas hangi telefonda oyun oynarsan oyna o pil tükenecektir. ısı cok fazlaymıs, sürekli kullandıgınız halde ısınmayan telefon söyleyin bana, ısı el yakacak derecedeymis, el yakacak derecede olsa plastigi erirdi yuh artık üstat.

ekran cok az enerji harcıyor! pili sömüren android sistemi ve bekleme modu! güncelleme gelmeyecekmismis, gelmesin arkadas gelince ne yararı olacak ki? artı custom romlar şirketlerin yazılımlarına göre %40 daha iyi araştırın. Jelly Bean güncellemesini bu telefona portlamıslar indirin kullanın. CM10 OTA üzerinden güncellemeyi de destekliyor Cyanongen geliştirdikce kullanın gitsin. Galaxy Note aldım 1500 liraya 2 ay sonra 900 liraya sattım. direk bu telefonu aldım. S3 ile kıyaslıyorsunuz. S3^ile yanyana koyun da ekran farkına bakın masmavi superamoled görüntüsü. S3 bech testlerinde jelly bean güncellemeli farkında mısınız? Arayüzü tamamiyle mükemmel, diğer arayüzleri aşağı kaydırmalıydı igrenmiştim LGden. Hangi cihazda 6*5 menü düzeni var? S3 ile kıyaslamayın su telefonu! iki dandirik testte 2000 puan fazla aldı diye hemen telefonu kötülüyorsunuz bırakın su fanboylugu. Superamoled ekran masmavi gidip görün. Günes altında en iyi net görüntü veren yine bu telefon! IPS ekran amolede fark atar. hala anlamayan varsa karsılastırmaları izlesinde maviligi görsün!

Fabrikadan gelen pili tamamiyle tüketin ve sarjı yaklasık 11 saat kadar takılı bırakın pil daha sonra normale dönüyor. Ekran parlaklıgını otomatik yerine belirli seviyede tutun. inanın ki ekran cok cok az pil harcıyor. pili sömüren android sistemi ve bekleme modu. bekleme modunda herhalde hala 5. çekirdege geciste sorun var gibi.

Orjinal kulaklıgını denemedim, 10 liraya aldıgım creative kulaklıgı kullanıyorum ve on numara ses, karsıdan gelen aramadaki seste mükemmel. hoparlörden seste cok cok iyi geliyor. kısık diyenler var bende isitme sorunu oldugu halde rahatlıkla duyabiliyorum. Dolby Digital ses bekleyenler var hala :) cep telefonu arkadas bu!

Kamerası da iyi renkleri cok iyi tutuyor. Note sattıgım cocuk kamerasıyla test yaptı. Aldıgına pisman oldu :)

Oyunlarda donma var diyen arkadaslar :) hocam hangi oyun bu? yazında öğrenelim. bizde deneyelim bir sürü oyun oynadım 1 saniye donma olduysa kırarım bu telefonu. LG klavyesi bana göre kötü, ics klavyesi daha iyi bana göre. Quick Memo ile ekran resmi almak baya keyifli ;)

açıklamaların için çok teşekkürler evet ısınmadaki sıcaklık artışı abartılıyor kullanmayanlarda haliyle tereddüt ediyor ama sıkıntı yapılacak kadar bir durum yok
    oyunlarda donma olayını bende yaşamadım hangi oyunda donuyor söyleyin bizde test edelim arkadaşlar
    güncelleme olayını çok dert edildi sıkıntı olacak bir durum yok
    hakikatten kamera güzel renkler harika ekranda zaten android telefonların içindeki en iyisi
    peki sorun ne
    sorun lg markasının geçmişi ama sıkıntı yapılacak bir durum yok geçmişte sıkıntılı idye hala öyle olacak değil sonuçta kapitalist düzende yaşamak istiyorlarsa hatalrını tamir etmeliler o yüzden yanında envai çeşit hediyelere beziyorlar telefonu kutunun içinden yedek telefon çıkmadığı kalıyor sadece

• ahh su telefonda bildirim isigi olsaydi keske. sadece cevapsiz cagrilarda mesajlarda degil, ornegin whatsappta veya messengerlarda ileti geldiginde de isik yansa mesela. bi uygulama yukleyip sonradan bildirim isigi kazandiranlar, acaba whatsappta da bildirim isigi calisiyor mu. deneyen var mi?

bataryasi degistirilebilen ve kart girişi olan telefon almak istiyorum ve seceneklerde s3, xperia tx ve optimus 4x var.

kutudan cikan masaustu aparatinda yedek pili sarj etme ozelligi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendiğim yönleri
    1-tasarımı
    2-ekran parlaklığı
    3-hediyeleri
    4-fiyatı
    5-arayüzü" ençok beğendiğim"
    6-kamera
    7-kasadaki tuşların azaltılmış olması
    8-videoyu çekerken uygulayabildiğimiz efektler "cidden harika öğrencilerim çok beğendi"
    9-video oynatımındaki kontrol durumu "istediğimiz alanı büyütebilmek yavaş seyretme ileriki sahneleri önceden görme
    10-arayüzü tam anlamı ile kişileştirebilme "nerdeyse arayüzde her istediğinizi yapabiliyorsunuz"
    11-yenilikçi panorama çekimi "eskisi gibi 3 fotograf birleştirme derdi yok"
    12-şarjın çabuk dolması ve diğer telefonlara nisbeten daha uzun dayanması "bir kaç ufak ayarlama ile uzun soluklu oluyor"

beğenmediğim yönleri
    1-bildirim ışığı "olsa iyi olurdu"
    2-promosyon güncel uygulamalar "her nekadar lg world da olsada telefonda yüklü olabilirdi"
    3-gece video çekimi "ince ayar yapınca çekim düzeliyor ama keşke otomatik ayarlasa"
    4-herşeyi yanında verdiğinden piyasada kılf, ekran koruyucu bulmak zor
    5-gps için ndrive yi kurmak lazım oda paralı "gerçi başka yollarla ücretsiz oluyor"

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

ahh su telefonda bildirim isigi olsaydi keske. sadece cevapsiz cagrilarda mesajlarda degil, ornegin whatsappta veya messengerlarda ileti geldiginde de isik yansa mesela. bi uygulama yukleyip sonradan bildirim isigi kazandiranlar, acaba whatsappta da bildirim isigi calisiyor mu. deneyen var mi?

bataryasi degistirilebilen ve kart girişi olan telefon almak istiyorum ve seceneklerde s3, xperia tx ve optimus 4x var.

kutudan cikan masaustu aparatinda yedek pili sarj etme ozelligi var mi?

yedek pili telefona takıpda şarj oluyor
    seçeneklerin arasında şu anda alınabilir olanı kesinlikle 4x diğerlerine ayriyeten bir hayranlığınız yoksa hata etmiş olursunuz
  • arkadaşlar teleafon için root ve recovery işlemlerine girmenizi hiç tavsiye etmiyorum yazılım uçuyor oturup ağlarsınız sonra :D bootloader kilitli olduğu iin root verimli değil benim telefonumun yazlımı her atışımda uçtu xda dan geri nasıl getirildiğini buldum ve yaptım androiden baya iyi anlayanlar yapabilir onlarda tlefonu geri getirmeyi becerebilirlerde ondan :D bu arada güncellemeler telefonunuza gelmiyorsahttp://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu siteden europe v10A-B-D-F son sürümü sanırım v10f indirip KDZ.FW.UPDATER ile yükleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

arkadaşlar teleafon için root ve recovery işlemlerine girmenizi hiç tavsiye etmiyorum yazılım uçuyor oturup ağlarsınız sonra :D bootloader kilitli olduğu iin root verimli değil benim telefonumun yazlımı her atışımda uçtu xda dan geri nasıl getirildiğini buldum ve yaptım androiden baya iyi anlayanlar yapabilir onlarda tlefonu geri getirmeyi becerebilirlerde ondan :D bu arada güncellemeler telefonunuza gelmiyorsahttp://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu siteden europe v10A-B-D-F son sürümü sanırım v10f indirip KDZ.FW.UPDATER ile yükleyebilirsiniz

uyarın için teşekkürler telefonu sayende kurtardık bu akşam bende deneme yapacaktım
    neyse yakında düşer birileri bir yol bulur

• quote:

Şu ana kadar kayıtlı 18 kişi olduk
    kayıtlı arkadaşlarımız kendilerine göre telefonun artılarını ve eksilerini beğendikleri yada hayal kırıklığına uğradıkları yerleri yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara daha fazla yardımcı oluruz

Yazılan mesajları okudum Telefonu almak istiyen arkadaşlar almadan önce Lg nin yazılım güncellemesi konusundaki sorunlarını göze alıp telefonu alsınlar güncelleme gelir diye LG ye kanmayın Lg nin güncelleme konusu borcum borç ama ... alırsın deyişi gibi güncelleme vericem diyorlar ama icraat yok firmada.

Telefona gelirsek

Arayüz: sorunsuz ve hızlı takılmadan çok başarılı bir şekilde çalışıyor.

Kamera: gün ışığında iyi çekim yapıyor kapalı alanda flaslı cekimlerinde biraz ince ayar yaptıktan sonra başarılı

video :gündüz yeterli düzeyde ama düşük ışıkta çekim vasat.

ses: çıkışı başarılı . kulaklık için eko ayarı yapılabilen 3. parti bir player ile iyi performans alabilirsiniz.

oyun performansı: yeterli ama ancak yeni güncelleme sonrası tam anlamıyla tegra 3 ün performansını alabilicez ( ne zaman güncellerler allah bilir.)

wifi :çekimi mükemmel. (karşı binadan evdeki modemime bağlanıp digiturk play uzerinden kesintisiz mac yayını izledim telefon uzerinden ve aynı mesafeden pc ye takili antenli wifi
    adaptorunden daha iyi cekiyor. )

Gps: optimus 2x e gore cok daha hızlı bağlanıyor uydulara.

Batarya : Ben normal kullanımda bir sıkıntı yasamadım bir saat oyun 2 saat wifi uzerinden internet baglantısıyla bir bucuk gun cok rahat dayanıyor. hızlı şarj oluyor.

Genel değerlendirme telefon arayuz itibari ile zaten başarılı oyunlardaki ufak sorunların giderilmesi ve kamera cekimi ve pil performansı konusunda guncellemeye ihtiyacı var sadece.

SON SÖZ: Kullanım olarak telefondan gayet memnunum güncellemeleri çok kafanıza takmayın bence android de nexus dışında hangi marka modeli alırsanız beklemeye mahkumsunuz demektir.Bu konuya çok kafanız takılıyorsa nexus telefonlarını alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

arkadaşlar teleafon için root ve recovery işlemlerine girmenizi hiç tavsiye etmiyorum yazılım uçuyor oturup ağlarsınız sonra :D bootloader kilitli olduğu iin root verimli değil benim telefonumun yazlımı her atışımda uçtu xda dan geri nasıl getirildiğini buldum ve yaptım androiden baya iyi anlayanlar yapabilir onlarda tlefonu geri getirmeyi becerebilirlerde ondan :D bu arada güncellemeler telefonunuza gelmiyorsahttp://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu siteden europe v10A-B-D-F son sürümü sanırım v10f indirip KDZ.FW.UPDATER ile yükleyebilirsiniz

uyarın için teşekkürler telefonu sayende kurtardık bu akşam bende deneme yapacaktım
    neyse yakında düşer birileri bir yol bulur

rica ederim hocam elbet alternatifler çıkar hocam boot u kırsalar bir

• trdukkandan biraz önce sipariş verdim. yarın elime ulaşır telefon. beyaz çok yakışıyor bu telefona
  • Geçen gün kardeşimin almak istediğinden bahsetmiştim, dün Vatan'dan aldı telefonu. Yalnız telefonu henüz eline geçmedi çünkü aldığı yerde bitmiş, sipariş verdiler. Telefon gelene vazgeçmezse hayırlı olsun diyebiliriz. Okuduklarıma ve gördüklerime göre iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum. Takipteyim konuyu her zaman bu arada. :)
  • Telefon bu sabah elime ulaştı şarjını bitirip kapalı halde şarja taktım tecrübelerimi paylaşırım...
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-optimus-4x-hd-p880-siyah-kapakli-kilif-2-film-66037051

sipariş verdim. şu an cüzdan gibi bir kılıf kullanıyorum. bu gelsin bu daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.