Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.lg.com/tr/support/contact-customer-service

arkadaşlar bu linkten lgye mesaj atın ve yazılım için bastırın biran önce birşeyler yapmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

LG Optimus 4X hd P880 kullananların tecrübelerini sorunlarını paylaşacakları bir bölüm
    ayrıca almayı düşünenlere akıllarındaki soru işaretlerinden kurtulmaya yardımcı olmaya çalışacağız.
    [size=5]KAYITLI KULLANICILAR:
    1-gigabit78
    2-Cihatonal
    3-tonyhawk
    4-nathanegedrake
    5-onuralkan55
    6-mericx
    7-bextu
    8-Mahz3N
    9-usta^alp_
    10-yunussakin
    11-osmangdk
    12-manu
    13-rendezvouss
    14-HeyPanpa
    15- secobaba86
    16-shunter
    17-kavcakarugur
    18-ceyhancom
    19-eypsrn

Telefonun özelliklerini uzun uzun yazmaya gerek yok. Ayrıntılı incelemeyi aşağıdaki linkden inceleyebilirsiniz
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-Optimus-4x-HD-LG-super-telefon-pazarina-geri-dondu-video-inceleme.htm

gigabit78 arkadaşım ana konu tanıtıcı mesajını biraz daha özenli yapabilirsin resimler videolar donanım özellikleri gibi diğer telefon anakonularındaki gibi daha farkılı ve güzel yaparsan daha iyi olur sanırım veya ilgilenemiyorsan başka birinede devredebilirsin böyle çok baştan savma olmuş kanısındayım. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orijinalden alıntı: craz52

quote:

quote:

Kulaklık ses kalitesinden detaylı bahsedebilecek olan var mı? 5800'dan iyi midir mesela? Bası tizi nasıl? Olumsuz yorumlar var birçok sitede..

ben biraz bahsedeyim. kulaklık oldukça iyi ve sağlam ses veriyor.5800 ı bilmem ama samsungun kutu içeriğinde olan kulaklıklardan kat kat iyi . telefonun içinde müzik menüsünde bass ve tizz sesler için ayar yapılabiliyor. kulaklık takıldığında ses efektleri bölümü aktif hale gelip ordan istediğin şekilde ayar yapman mümkün ve çok kolay.kendi müzik playerin de dolby mobile diye biraz daha digital ses veren bir tuş var bazı müziklerde bu şekilde dinlemek inanılmaz güzel. kulaklık ve normal telefon görüşmesi durumunda da çok iyi. ben çok kullanıyorum... ve çokta memnunum.

Kutu içinden çıkan kulaklık değil de herhangi bir kulaklık ile müzik dinlerken telin ses kalitesini merak etmiştim. Ama onun da cevabını vermişsin teşekkür ederim. Creative EP630 kulaklığım ile yeterli müzik kalitesini vereceğini umuyorum bu durumda.

profesyonel kulaklıklarla zaten çok iyi ses alırsın makine bildiğin standart telefonlardan değil dostum. üst sınıf bir telefon dolayısı ile her yaptığın işlem ve kullandığın aksesuar ı en üst seviyeye taşır .. problem olmaz.. HALLEDER.

Bu akşam mediamarkt'ta kulaklığımı takıp deneme fırsatım oldu. Hatta telde örnek dosya olmadığından fizy'nin android uygulamasını kurup öyle denedim. Dediğin gibi kaliteli kulaklık ile tatmin edici ses kalitesi var. Gsmarena ve bazı sitelerde neden ses kalitesizliğinden bahsedilmiş anlam veremedim doğrusu. Büyük ihtimal ile yarın sipariş vereceğim. Desteğin için teşekkürler.

• quote:

quote:

Kulaklık ses kalitesinden detaylı bahsedebilecek olan var mı? 5800'dan iyi midir mesela? Bası tizi nasıl? Olumsuz yorumlar var birçok sitede..

5800 müzik üzerine yapılmış bir telefon hopörleri onun kadar dışarı ses vermiyor ama kulaklık olarak söylüyorum (5800 ın kulaklığını takarakda denedim) ses harika 5800 dan güzel

Evet dostum bugün deneme fırsatım oldu, dediğin gibi kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

Flash player markette yok fakat adobenin sitesinden son sürüm indirelebiliyor.
    Fotoda resme tarih damgasi atabilmek icin uygulama var mi acaba?
    Bildirim ışığı icin uygulama buldum gayet güzel.

flash player uygulamasını neden istiyorsun internette bütün videoları zaten açıyor
    bildirim ışığı proğramının ismini söyle herkes yararlansın

Bildirim icin noled isimli uygulama var kapali ekranda msj, cevapsiz cagri yada mail semboluyle seni uyariyor.
    Fotograf cekince sag altta tarih ve saat olmasi iyi biseydi ama lg de yok malesef.
    instagram uylamasi tarih atabiliyor mu yoksa biz resmi duzenleyerek mi yaziyoruz.

çok teşekkürler,ilaç gibi geldi artık eksiksiz oldu telefon

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben biraz bahsedeyim. kulaklık oldukça iyi ve sağlam ses veriyor.5800 ı bilmem ama samsungun kutu içeriğinde olan kulaklıklardan kat kat iyi . telefonun içinde müzik menüsünde bass ve tizz sesler için ayar yapılabiliyor. kulaklık takıldığında ses efektleri bölümü aktif hale gelip ordan istediğin şekilde ayar yapman mümkün ve çok kolay.kendi müzik playerin de dolby mobile diye biraz daha digital ses veren bir tuş var bazı müziklerde bu şekilde dinlemek inanılmaz güzel. kulaklık ve normal telefon görüşmesi durumunda da çok iyi. ben çok kullanıyorum... ve çokta memnunum.

Kutu içinden çıkan kulaklık değil de herhangi bir kulaklık ile müzik dinlerken telin ses kalitesini merak etmiştim. Ama onun da cevabını vermişsin teşekkür ederim. Creative EP630 kulaklığım ile yeterli müzik kalitesini vereceğini umuyorum bu durumda.

profesyonel kulaklıklarla zaten çok iyi ses alırsın makine bildiğin standart telefonlardan değil dostum. üst sınıf bir telefon dolayısı ile her yaptığın işlem ve kullandığın aksesuar ı en üst seviyeye taşır .. problem olmaz.. HALLEDER.

Bu akşam mediamarkt'ta kulaklığımı takıp deneme fırsatım oldu. Hatta telde örnek dosya olmadığından fizy'nin android uygulamasını kurup öyle denedim. Dediğin gibi kaliteli kulaklık ile tatmin edici ses kalitesi var. Gsmarena ve bazı sitelerde neden ses kalitesizliğinden bahsedilmiş anlam veremedim doğrusu. Büyük ihtimal ile yarın sipariş vereceğim. Desteğin için teşekkürler.

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. kullandıkça daha bir ayrı seveceksin .. aklına takılan bir şey olursa elimizden geldiğince seve seve yanıtlatız...

• ben de cihazı dün satın alarak aranıza katıldım =D
    1 saat telefon görüşmesi,1 saat playstore download,60 sms,toplamda 2 saatten fazla da telefonu kurcaladım,wifi hep açık,sabah 9 da şarjdan aldım,gece 12'de %56 kadar daha şarjı vardı.
    ancak,oyun oynarken pili resmen içiyor cihaz,10 dakika angry birds star wars %4 şarj götürdü =D
    umarım jb güncellemesi gelir,ve bu güncellemeyle pil sorunu çözülür. Gerçekten üst düzey bir cihaz
  • beyler usb otg özelliği var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. kullandıkça daha bir ayrı seveceksin .. aklına takılan bir şey olursa elimizden geldiğince seve seve yanıtlatız...

Sağol dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

buradaki ana konuyu yeni gördüm. beni de kullanıcılar kısmına ekleyebilirseniz sevinirim... yaklaşık 5 gündür kullanıyorum cihaz eksiksiz sadece ekran açıkken çabuk tükenen şarj sorunu var. onun için güncelleme gelirse hiç bir sorunu kalmayacak. ben lg ye mail atıyorum bu konuda siz de destek verirseniz belki yurtdışına gelen güncellemeler daha çabuk gelir:) tabi jelly bean isteğinizi de yazarsınız:)

form şurda bi dakkada yollarsınız:

http://m.lg.com/tr/support/contact-customer-service

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• Cok şık bir telefon bir arkadasi kandirdim aldiracagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt26

http://m.lg.com/tr/support/contact-customer-service

arkadaşlar bu linkten lgye mesaj atın ve yazılım için bastırın biran önce birşeyler yapmaları lazım

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• arkadaşlar,şu hediyelerden masaüstü şarj cihazını kullanan var mı?
  • akşama kargoya verilecek, buradaki yorumlara bakarak , kutu içeriğinin tam olduğu kanısına varıp trdükkandan aldım , umarım bir sıkıntı çıkmaz ürün ve kutu içeriği konusunda...
    takip etmeye devam edeceğim...
    bol paylaşımlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

arkadaşlar,şu hediyelerden masaüstü şarj cihazını kullanan var mı?

Ben kullanıyorum. Masaya birkaç kitap üzerine standı koyuyorum. Telefon şarj olurken ben de dizimi, filmimi izliyorum. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta^alp_

quote:

Ben kullanıyorum. Masaya birkaç kitap üzerine standı koyuyorum. Telefon şarj olurken ben de dizimi, filmimi izliyorum. Tavsiye ederim

teşekkürler. o şarj cihazını bir türlü düzgün yerleştiremedim. bir fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usta^alp_

quote:

teşekkürler. o şarj cihazını bir türlü düzgün yerleştiremedim. bir fotoğraf çekip paylaşabilir misiniz

video incelemede kullanımını gösteriyor inceleyin isterseniz

• quote:

aramıza hoşgeldin
  • kayıtlı kullanıcılara beni de ekler misin dostum.

Öncelikle şunu belirtiyim s2'den sonra herhangi bir eksisini göremedim taa ki şarj konusunu test edinceye kadar. Telefonu dün 18:00 da şarjdan aldım %100 ile ve gözümün önünde nerdeyse çok az bir kullanımla pilin eridiğini gördüm. Biraz daha bekliyim zaman geçsin dedim ve bikaç saat sonra pilin kullanımına baktığımda gördüğüm şey beni epey şaşırttı. Pili tüketen şey büyük oranda bekleme ve android işlemi. Ekran nerdeyse hiç tüketmiyor. Bu çok garip ve yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Güncelleme ile gececeğini düşünüyorum. Derken bugün telefonu elime aldım ve şu an durum 17 saattir telefon açık ve pil %66 da. Pili kullananlar ise sırayla bekleme modu %44 telefon bosta %39 android sistemi %10 ses aramaları %5 ve ekran %3.
  • Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 13 Kasım 2012; 11:45:02 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.