Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shunter

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

Telefon henüz elime ulaşmadı ama ilk işim güncelleme olacak. Emeğine sağlık.

• @craz52 teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler usb otg özelliği var mı ?

ben de merak ediyorum.
  • quote:

@craz52 teşekkürler hocam

Güncelleme yaptiktan sonra ne degisiklikler oldu. ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@craz52 teşekkürler hocam

10F firmware'ine güncellemek fayda sağlıyor mu? Düzeltilen bir hata, problem var mı?
  • quote:

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

peki bu versiyonun olumlu yönleri yada v10c' den ne gibi farkları vardır bilginiz var mıdır?

bunun dışında lg'nin telefon için pc de kurmak üzere bir suite programı tarzı bişey var mı?

• Arkadaslar benim histtegim biraz hizlanma oldu yukleyeli zaten bir gun telefonu alali uc gun oldu v10a ya gore hizlanma hissettim v10a da bir gunde pek hata gormemistim zaten ama varki bir fark lg cikariyor yeno yazilimlari

• @ceyhancom dostum buyur pc suite - onscreen hepsi varhttp://www.lg-optimus-4x-hd.de/downloads/
  • bu arada on screen müthiş bişi telefonunuzun ekranını pc üzerinden kullanabiliyorsunuz elinize almadan rahatça herşeyi yapabilirsiniz
  • arkadaşlar bende beyaz 4x le aranıza katıldım.
    yalnız bu simdeki numaraları telefona nasıl kopyalıyoruz bulamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

arkadaşlar bende beyaz 4x le aranıza katıldım.

rehbere giriyosun dostum sağdaki 4x in ayar tuşuna basıyosun seçenekleri görüntüle kısmına girip sim i seçiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler usb otg özelliği var mı ?

ben de merak ediyorum.

Araştırdığım kadarı ile usb host (OTG) özelliği yok. Powered usb hub yolu ile kullanılabilir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

kayıtlı kullanıcılara beni de ekler misin dostum.

Öncelikle şunu belirtiyim s2'den sonra herhangi bir eksisini göremedim taa ki şarj konusunu test edinceye kadar. Telefonu dün 18:00 da şarjdan aldım %100 ile ve gözümün önünde nerdeyse çok az bir kullanımla pilin eridiğini gördüm. Biraz daha bekliyim zaman geçsin dedim ve bikaç saat sonra pilin kullanımına baktığımda gördüğüm şey beni epey şaşırttı. Pili tüketen şey büyük oranda bekleme ve android işlemi. Ekran nerdeyse hiç tüketmiyor. Bu çok garip ve yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Güncelleme ile gececeğini düşünüyorum. Derken bugün telefonu elime aldım ve şu an durum 17 saattir telefon açık ve pil %66 da. Pili kullananlar ise sırayla bekleme modu %44 telefon bosta %39 android sistemi %10 ses aramaları %5 ve ekran %3.

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız

• Cihazı MHL kablo ile televizyona bağlayıp kullanan var mı acaba?

Varsa televizyonun kumandası ile menüler arasında gezinmek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacik

Cihazı MHL kablo ile televizyona bağlayıp kullanan var mı acaba?

MHL kablosunu bulabilen varmı bilmiyorum ama televizyon kumandası ile menüler arasında gezinmek mümkün değil.
  • quote:

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacik

Cihazı MHL kablo ile televizyona bağlayıp kullanan var mı acaba?

mhl ile bağlantı sağlandığında filmi durdurma başa sarma gibi işlemleri tvnin kumandası ile yapabiliyorsunuz bunun için mhl kaablosu almanız lazım
    mhl kablosu ile film seyrederken sadece film gözükür başlat durdur gibi fonksiyonlar gözükmez
  • merhaba arkadaslar benim sorunum sarjin cok cabuk bitmesi. sadece proramlar arasi dolasmakla sarj 15 dakikada %100 den %85 e dusebilir mi? bu sure zarfinda ne oyun oynadim ne telefonu zorladim. ayrica gorev yoneticisinde hic bir program calismiyorken ram 600- 650 mb kullaniyor.ben bu yuzden bitiyor diye dusunuyorum. telde hic oyun oynamiyorum, ekran parlakligini en alt seviyede kullaniyorum, sadece wifi ya da veri alimi acik instagram watsup foursquare felan kullaniyorum sarjini gunde 3 kez yapiyorum. bi garantiye felan mi gostersem acaba bi yardimci olabilir misiniz.

• arkdaşlar bende beyaz 4x ile aranıza katılmış bulunmaktayım ama bi sıkıntı var bu yüklü gelen haberler uygulamasında türkiye yok buna türkiyeyi nasıl eklicez
  • quote:

quote:

rehbere giriyosun dostum sağdaki 4x in ayar tuşuna basıyosun seçenekleri görüntüle kısmına girip sim i seçiyosun

çok sağolasın :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.