Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tereddüt ediyorsan kendine şunu sor. Ben en azından kendi adıma öyle yaptım. Ya herkesin yaptığını yapıp bilindik bi markaya yönelicem s3 gibi one x gibi ve bilindik şekilde yaşayıp gidicem ya da biraz riske girip lg alıcam ve farklı olucam. Ben açıkcası s3ün tasarımını beğenmedim. One x kapağı çıkarılamıyo büyük eksi bence. Lg donanım olarak bunlardan kesinlikle altta kalır bi yanı yok fazlası var bence hatta. Yani karar senin ya riske girersin biraz ya da hiç riske girmez garantiye alırsın. Sonuç olarak s3 de one x de pil olarak çok üstün değiller bu cihazdan kaldı ki s3 jelly bean kullanıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Bence tereddüt ediyorsan kendine şunu sor. Ben en azından kendi adıma öyle yaptım. Ya herkesin yaptığını yapıp bilindik bi markaya yönelicem s3 gibi one x gibi ve bilindik şekilde yaşayıp gidicem ya da biraz riske girip lg alıcam ve farklı olucam. Ben açıkcası s3ün tasarımını beğenmedim. One x kapağı çıkarılamıyo büyük eksi bence. Lg donanım olarak bunlardan kesinlikle altta kalır bi yanı yok fazlası var bence hatta. Yani karar senin ya riske girersin biraz ya da hiç riske girmez garantiye alırsın. Sonuç olarak s3 de one x de pil olarak çok üstün değiller bu cihazdan kaldı ki s3 jelly bean kullanıyo.

+1
  • quote:

Bence tereddüt ediyorsan kendine şunu sor. Ben en azından kendi adıma öyle yaptım. Ya herkesin yaptığını yapıp bilindik bi markaya yönelicem s3 gibi one x gibi ve bilindik şekilde yaşayıp gidicem ya da biraz riske girip lg alıcam ve farklı olucam. Ben açıkcası s3ün tasarımını beğenmedim. One x kapağı çıkarılamıyo büyük eksi bence. Lg donanım olarak bunlardan kesinlikle altta kalır bi yanı yok fazlası var bence hatta. Yani karar senin ya riske girersin biraz ya da hiç riske girmez garantiye alırsın. Sonuç olarak s3 de one x de pil olarak çok üstün değiller bu cihazdan kaldı ki s3 jelly bean kullanıyo.

kardeşim verdiğin cevap için teşekkürler garantili olması, kutu içeriği, malzeme kalitesi, köşeli tasarımı, ekran kalitesi fark yaratan unsurlar benim için. benim korkum aslında telefondan çok firmadan kaynaklanıyor galiba LG nin güncelleme vermekten korkması, ne bileyim ölü pikselden bahsediliyor, hatta arızalı türkiye' ye gelen bu modeller diye bişe duydum yine forumda yuh dedim LG' e doğru bi ivmelenme oluyor bende yinede. saygılar.

• Bunları düşünmen çok normal çünkü lg gerçekten sabıkalı bu konuda. Ama ben şahsen 4x hd, optimus g gibi modellerden sonra artık desteğin olacağını düşünüyorum. Çünkü artık bunlara da destek vermezlerse kendileri açısından mobil sektörde intihar olur bu. Bence s3 ile arada kalıyosan kesinlikle lg al pişman olmazsın. Çünkü bende daha önce çok gittim geldim s3, onex ve lg arasında ama sonuçta yukardada saydığım sebeplerden ötürü tercihimi yaptım ve gayet memnunum...
  • quote:

Arkadaşlar pil konusunda tartışalım bence en önemli konu şu an için bu. Performans çok iyi fakat pil biraz tereddüt konusu buyrun bi resim paylaşıyorum pili neyin tükettiği ve ne kadar zamanda tükettiği bu resimde görünüyo üzerinde konuşmaya değer bence ...

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)

aah nerde yaa sendeki veriler. benim telde bi sorun var ama anlamadim. bazen 10 dk oyun oynuyorum sarj bitmesine yakin pil durumuna baktigimda %60 ini oynadigim oyun kullanmis. arkadas telde 1 saat oynuyo sadece %10 haarciyo deli oluyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

@shunter
    fw update yaptın herhalde ne gıbı deısıklıkler oldu şarj kamera vs. ne farketti?
    başka yapan arkadaşlar varsa onlarında goruslerını almak ısterım

• quote:

Orijinalden alıntı: yt26

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

@shunter
    fw update yaptın herhalde ne gıbı deısıklıkler oldu şarj kamera vs. ne farketti?
    başka yapan arkadaşlar varsa onlarında goruslerını almak ısterım

yeni yukledim bende 10f güncellemesini

ilk fark ettiğim kamerada odaklanma sıkıntısı oluyordu 10c de o düzelmiş.

bu arada rehber için shunter e teşekür ediyorum gayet basarılı bir rehber olmuş emeğine sağlık

• @tonyhawk dostum teşekkür ederim
    arkadaşlar bende kameradaki odaklanma sorununun iyileştiğini ve ısınmada az da olsa bir azalma olduğunu hissettim belkide bana öyle geliyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorrba

arkadaşlar hayırlı forumlar ben bu haftasonu muhtemelen telefon alcam ama o kadar kararsızım ki öğlene kadar paralel ithalat galaxy s3 öğleden sonra iki saat vazgeçip yatana kadar optimus 4x hd alıyorum o derece. sorum şu bu napıyım ya ben? bu kadar kararsız kaldığıma değer mi? pil o kadar büyük sorun mu? yani aman şarjı bitmesin diye korkacak mıyım ekranını açmaya misal? birazcık cesarete ihtiyacım var benim bişey deyin yav hayırlı forumlar iyi akşamlar. yazdığımı tekrardan okuyunca türkçe bilmiyormuş gibi hissettim affola

s3 ün tek üstünlük yeri s2 nin poporitesini kullanması dolayısıyla piyasada çok var bunun kaçınılmazı olarakda heryerde onunla ilgili aksesuar var ama lg p880 den üstünlüğü var mı dersen yok
    tamamen zevk meselesi zaten ilk mesajdan bu yana bir bakarsan ikisinin karşılaştırmasını okursun
    pil tüm akıllı telefonlarda ortak sorun normal bir akıllı telefonda bir gün giderken p880 de 1,5-2 gün gidiyor ama tabi yinede yeterli değil konuşulan bu
    aynı sorun s3 dede var iphonede de
    lg880 ulusal garantili olan herzaman paralel ithalattan iyidir
    ya lg alırsın 300-400 tl kar edersin yada s3 alıp "nede olsa s3" diye kendini avutanlardan olursun

• birde şöyle bir durum var kımse soz konusu bıle etmıyor ama s3 alsanda bellı malıyetlere katlanmak durumunda kalacaksın. nedir? kılıf ekran filmi yedek pildede emin değilim ama olması super keza kalem kışın eldiven kullanacaksın telefonuda kalemle kullanacaksın. demek ıstedıgım 4x 1200tl 200tl aksesuar say basıtce telefon cıplak 1000tl oluyor s3 1500tl ortalama 200tl ona al 1700 oluyor 1700-1200= 500tl fark var ısın bu yonunu dusununce ıkı telefon arasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

birde şöyle bir durum var kımse soz konusu bıle etmıyor ama s3 alsanda bellı malıyetlere katlanmak durumunda kalacaksın. nedir? kılıf ekran filmi yedek pildede emin değilim ama olması super keza kalem kışın eldiven kullanacaksın telefonuda kalemle kullanacaksın. demek ıstedıgım 4x 1200tl 200tl aksesuar say basıtce telefon cıplak 1000tl oluyor s3 1500tl ortalama 200tl ona al 1700 oluyor 1700-1200= 500tl fark var ısın bu yonunu dusununce ıkı telefon arasında...

evet haklısın ama o kısmına girmeden bile aradaki fark oldukça fazla birde o kısma bakınca ......
    bunu bile bile s3 one x alanlar tasarımlarına hayran kalıyorlar herhalde
    lg firma olarak oldukça büyük bir firma artık hata etme gibi bir lüksü yok üst segmentte 2 amirali olacak biri bizimki harcama yapamaz

• inşallah dediğin gibi olur. bunların ceosu varya ben olacam bennn ottururum :) salaklar 3tane saglam adam koysalar herturlu yazılımı bıtırırler bırazda reklam varya s3 alan varmı gor ozaman bunların tuzu kuru tv olaylarından bırde panel uretıcısıya..
  • Telefonla birlikte gelen ekran koruyucusu biraz fazla parmak izi birakiyor daha az parmak izi birakan ekran koruyucular var mi piyasada varsa nereden alabilirim?
    Bir de yine telefonla gelen kilifin kosesini catlatmayi basardim kilif var diyip pat kut ustune oturmayin derim telefonun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Telefonla birlikte gelen ekran koruyucusu biraz fazla parmak izi birakiyor daha az parmak izi birakan ekran koruyucular var mi piyasada varsa nereden alabilirim?
    Bir de yine telefonla gelen kilifin kosesini catlatmayi basardim kilif var diyip pat kut ustune oturmayin derim telefonun

aman hocam dikkat sonuçta kılıf bu zırh falan değil:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Telefonla birlikte gelen ekran koruyucusu biraz fazla parmak izi birakiyor daha az parmak izi birakan ekran koruyucular var mi piyasada varsa nereden alabilirim?

aracı açık artırma sitelerinde var. yukarıda link vermiştim hatta.
    Kılıf yenileyecekseniz,kesinlikle nillkin alın aliexpressten. çok şık bir kılıf.
  • teknosadan 1299 a bende aldım ,eklersen sevinirim ;)
  • Arkadaşlar xda forumdan bir bilgi paylaşmak istiyorum. Son çıkan v10f güncellemesi ile benchmark testinde one x bile gerisinde kalıyor şu an Lg'nin. Resimleri paylaşıyorum biri v10b diğeri v10f güncellemesi ile yapılmış test resimi...

• Bataryayı şarj etmek için başka bir şey yokmu ?
  • beyler usb otg işi bir şekilde çözülür mü ?

sırf bu yüzden s3 düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar xda forumdan bir bilgi paylaşmak istiyorum. Son çıkan v10f güncellemesi ile benchmark testinde one x bile gerisinde kalıyor şu an Lg'nin. Resimleri paylaşıyorum biri v10b diğeri v10f güncellemesi ile yapılmış test resimi...

yukarıda sürüm v10f olarak düşünüyorum. skorlara bakarsanız v10f de cpu yarı yarıya düşmüş. bence işlemci sadece oyunlarda (grafik, güç isteyen uygulamalar) devreye giriyor o yüzden skor yarı yarıya düşmüş.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.