Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam puan yüksek olan v10f yukarda ki v10b
  • 10F firmware ile yapılan önemli değişiklikler aşağıdaki gibi:

Reduced fuel consumption and heating of the smartphone

Pil tüketimi ve ısınma azaltıldı

Implemented a limiting brightness of the display when the temperature is too high

Sıcaklık çok yüksek olduğunda ekran parlaklığının maksimum ayarını sınırlama özelliği eklendi

Added a security warning when you turn up the volume too high using headphones, in accordance with EC directives

Kulaklık sesini çok açtığınızda uyarı verme özelliği eklendi

Added the “Taking the cheese” in the camera to take the picture saying “cheese!”

Poz verenler "Cheese" diyince fotoğraf çekme özelliği eklendi

Improved performance of Wi-Fi in sleep mode

Wi-Fi uyku modu performansı artırıldı

Added shortcut key to hold and retrieve a call

Çağrıyı beklemeye almak ve beklemeden geri almak için kısayol tuşu eklendi

Haber kaynağı:http://managedofficesturkey.com/lg-optimus-4x-hd-update-software-v10f-available/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postacik -- 14 Kasım 2012; 11:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler usb otg işi bir şekilde çözülür mü ?

sırf bu yüzden s3 düşünüyorum.

Optimus G'de Usb Host özelliği var, 4X'e sonradan yazılım ile geleceğini zannetmem, belli olmaz tabi. Custom rom ile çözülebilir ilerde. Benim için de çok önemliydi OTG ancak fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. 1080'e geldi fiyatı yenicarsim'dan.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum cumartesi günü sadece bir sorum olucak tegra zone ücretsiz uygulamarı kısacası dead tirggerda her hangi sorun oluomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuiopasdfgh

teknosadan 1299 a bende aldım ,eklersen sevinirim ;)

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorularını eleştirilerini sorularını bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: craz52

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler usb otg işi bir şekilde çözülür mü ?

sırf bu yüzden s3 düşünüyorum.

Optimus G'de Usb Host özelliği var, 4X'e sonradan yazılım ile geleceğini zannetmem, belli olmaz tabi. Custom rom ile çözülebilir ilerde. Benim için de çok önemliydi OTG ancak fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. 1080'e geldi fiyatı yenicarsim'dan.

1080TL nasıl oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum cumartesi günü sadece bir sorum olucak tegra zone ücretsiz uygulamarı kısacası dead tirggerda her hangi sorun oluomu?

bende hiçbir sorun olmadı tıkır tıkır çalışıyor sonuçta tegra zone platformu bu işlemci için oluşturuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

yok hocam puan yüksek olan v10f yukarda ki v10b

o zaman yanılmışım :)

ya aslında bu sentetik testler pek bir şey arz etmiyor hocam siz kullanırken sorun çıkmıyor ise tamamdır diye düşünüyorum.

sentetik testlere böyle dememin sebebi yanıltıcı olmaları mesela antutu ile test ediyorsun 12k puan çıkıyor hiç bir şey yapmadan tekrar test yapıyorsun bazen de 10-11k çıkıyor nereye gitti 1000-2000 puan ?? yani bazen aldatıcı olabiliyor.
  • konu hızla canlanıyor :)
  • benide ekleyin telefon şu anda kargoda geliyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

konu hızla canlanıyor :)

evet takip etmek gün geçtikce zorlanıyor günde 40-50 mesaj oluyor artık
    gittikce çoğalıyoruz
    sorunlarımızı ve tecrübelerimizi paylaşarak telefonumuzdan çok daha iyi performans alabiliriz
  • 10D'den önceki sürüme sahip olanların, 10F'ye geçtiklerinde nelerin değişeceğini bilmeleri için aşağıdaki bilgiyi de eklemek istedim.

10D firmware ile gelen önemli değişiklikler:

Reduced the ongoing refocus while recording a video

Video kaydı süresince sürekli yeniden focus yapma sıklığı azaltıldı

Removed occasional flickering in camera feature

Kamera özelliğindeki ara sıra titreme problemi giderildi

Calibrate the headphones

Kulaklıklar kalibre edildi

Haber kaynağı:http://managedofficesturkey.com/lg-optimus-4x-hd-available-update-v10d-software/

• gigabit şu ilk mesaja biraz ilgi göster gözünü seveyim alla pulla boya işte :)
    resim video bişeyler yap kalabalıklaştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

bende başarılı vir şekilde v10f e yükselttim, teşekkürler.
    xda forumlarında v10f nin pil ömrünü arttırdığını söylüyorlar.
    bir de setcpu ile işlemci hızını aşağı çekerekte pil ömrünü arttıranlar var tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D şimdi telefonun bataryasını çıkarıyorsunuz ve usb kablonuzla 4x inizi pc ye bağlıyorsunuz.Burası önemli arkadaşlar bataryayı telefona takmadan elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve bataryayı takıyorsunuz elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve telefonu bırakıyorsunuz elinizden. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi Launch Software Update e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: LAUNCH SOFTWARE UPDATE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

bende başarılı vir şekilde v10f e yükselttim, teşekkürler.
    xda forumlarında v10f nin pil ömrünü arttırdığını söylüyorlar.
    bir de setcpu ile işlemci hızını aşağı çekerekte pil ömrünü arttıranlar var tabi

ben de bu akşam yükseltme yapacağım.
    Bu işlemi gerçekleştiren arkadaşlar,ilk izlenimlerini gün sonunda paylaşırlarsa sevinirim.
    Bu arada,ilk sayfayı geliştirmek adına,yapabileceğimiz birşeyler varsa,ortak bir çalışma gerçekleştirebiliriz. Ben bu akşam,coloud knock ve coloud pop ile telefonun film-müzik performansına dair birşeyler karalamayı düşünüyorum.

• versiyon v10f ile gelen yenilikler ;
    Implemented a limiting brightness of the display when the temperature is too high
    Changed the icon selector brightness in the notification bar
    Added a security warning when you turn up the volume too high using headphones, in accordance with EC directives
    Added the "Taking the cheese" in the camera to take the picture saying "cheese!"
    Fixed some anomalies of disconnection with bluetooth equipment mounted on BMW 5 Series
    Added hot key to hold and retrieve a call
    Update Google Mobile Suite
    Implement the latest security patches
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

inşallah dediğin gibi olur. bunların ceosu varya ben olacam bennn ottururum :) salaklar 3tane saglam adam koysalar herturlu yazılımı bıtırırler bırazda reklam varya s3 alan varmı gor ozaman bunların tuzu kuru tv olaylarından bırde panel uretıcısıya..

şu önümüzdeki 7 gün çok doluyum sonrasında güzel bir giriş hazırlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

benide ekleyin telefon şu anda kargoda geliyor ...

o zaman sanada şimdiden aramıza hoşgeldin diyelim
    telefonun eline geçince ilk izlenimlerini kullanma esnasındaki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigabit78 -- 14 Kasım 2012; 13:23:04 >
  • iyiki 5.20d almamışım bluetoot kopuyormuş ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

versiyon v10f ile gelen yenilikler ;
    Changed the icon selector brightness in the notification bar
    Added the "Taking the cheese" in the camera to take the picture saying "cheese!"
    Fixed some anomalies of disconnection with bluetooth equipment mounted on BMW 5 Series
    Added hot key to hold and retrieve a call
    Update Google Mobile Suite
    Implement the latest security patches

evet foto çekerken cheese dediğinizde kendi çekiyor pek bir anlamı yok
    şarj durumu da iyileşmiş deneyip göreceğiz.

arkadaşlar şu ürün süper ama Türkiye'de bulabilsek:http://www.ebay.com.sg/itm/1-External-Battery-Charger-LG-P880-Optimus-4X-HD-/251172731807?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item8019f2e137#ht_5023wt_1139
    yurtdışı 4.2 dolar bedavadan biraz pahalı

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.