Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itsmyturn

iyiki 5.20d almamışım bluetoot kopuyormuş ya :)

Herkes anlasın diye mealini vereyim:

Telefonun, BMW 5 serisinin araç bluetooth kiti ile kopma problemi varmış. 10F ile giderilmiş.

itsmyturn de iyi ki BMW 520d almamışım diye seviniyor.
  • 3845#*880# telefonumuzun gizli kodu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

versiyon v10f ile gelen yenilikler ;
    Reduced fuel consumption and heating of the smartphone
    Implemented a limiting brightness of the display when the temperature is too high
    Changed the icon selector brightness in the notification bar
    Added a security warning when you turn up the volume too high using headphones, in accordance with EC directives
    Added the "Taking the cheese" in the camera to take the picture saying "cheese!"
    Fixed some anomalies of disconnection with bluetooth equipment mounted on BMW 5 Series
    Improved performance of Wi-Fi in sleep mode
    Added hot key to hold and retrieve a call
    Update Google Mobile Suite
    Implement the latest security patches

Pil tüketimi ve ısınma azaltıldı
    Sıcaklık çok yüksek olduğunda ekran parlaklığının maksimum ayarını sınırlama özelliği eklendi
    Kulaklık sesini çok açtığınızda uyarı verme özelliği eklendi
    Poz verenler "Cheese" diyince fotoğraf çekme özelliği eklendi
    Wi-Fi uyku modu performansı artırıldı
    Çağrıyı beklemeye almak ve beklemeden geri almak için kısayol tuşu eklendi

• v10f yükledim klavyede renk fark etmiş, ekran parlaklıgındaki bug düzeltişmiş sigara ısıgında bile ekran parlaklıgı yükseliyordu. kamerayı calıstıramıyorum :) recovery girip temizlemek lazım wipe cache yapın. menü hızlanmıs, ayarlar penceresinde hafif geciş eklentisi konulmus.
  • v10f sonrası antutu test sonucu 12558

v10f yüklemeyenler antutu test sonucunu yayınlayabilir mi karşılaştıralım??

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)
  • v10f güncellemesini kuranlar kesinlikle ses kısma ve acma tusuna basarak 3e recovery girerek "wipe cache" yapmak zorundalar.

yeni eklenen : bu islemlerden sonra uygulamalardan girerek kamerayı bulun ve önbellek ve veriyi sile basarak kamera ayarlarını sıfırlayın. kamera kendiliginden aktif hale gelecektir. diger uygulamalarda sorun yasarsanız uygulamalardan girerek veriyi sil diyerek uygulamayı sıfırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 14 Kasım 2012; 14:02:51 >
  • ben v10f yi yüklediğimde bir sorun yaşamadım arkadaşlar wipe yapmamı gerektiren birşey olmadı
  • Quadrant Standard Edition test sunuçları şöyle bende (v10f ile)

cpu kullanım detayları resimde

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: craz52

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler usb otg işi bir şekilde çözülür mü ?

sırf bu yüzden s3 düşünüyorum.

Optimus G'de Usb Host özelliği var, 4X'e sonradan yazılım ile geleceğini zannetmem, belli olmaz tabi. Custom rom ile çözülebilir ilerde. Benim için de çok önemliydi OTG ancak fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. 1080'e geldi fiyatı yenicarsim'dan.

1080TL nasıl oldu ?

http://www.yenicarsim.com/lg-optimus-4x-p880/cep-telefonu/id/1427596/?tradeTransactionID=51776

+

HSBC %10 bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 14 Kasım 2012; 14:08:35 >

• v10e yüklemek isteyenlerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1871858 yanlız türkçe yok ingilizce kullanıyorum özellikleri açacağınız sayfada yazıyor arkadaşlar
  • wipe catche nedir neden gereklidir?
  • quote:

wipe catche nedir neden gereklidir?

önceki yazılımdan kalan cache leri siler dostum
  • v10e de bariz bir hızlanma hissettim tabi indirip cwm den yüklediğim yazılımı hazırlayan bazı tweak ler eklemiş roma
  • v10f v10e den sonra çıkan bir surum değilmi nasıl daha iyi olabilirki anlamadım
  • quote:

v10f v10e den sonra çıkan bir surum değilmi nasıl daha iyi olabilirki anlamadım

hocam yayınlayan arkadaş biraz oynamalar yapmış ondan olabilir ve android 4.2 kamera modu yükledim kamerada müthiş oldu
  • bravo vallahi sen anlıyosun boyle seylerden devamlı denıyor ugrasıyor ve tecrubelerını paylaşıyorsun teşekkur ederım. biz biraz "kullanıcı" gibi olduk :) peki bu işlemler garantiyi bozmuyor değilmi?
  • quote:

bravo vallahi sen anlıyosun boyle seylerden devamlı denıyor ugrasıyor ve tecrubelerını paylaşıyorsun teşekkur ederım. biz biraz "kullanıcı" gibi olduk :) peki bu işlemler garantiyi bozmuyor değilmi?

teşekkürler hocam androidin zevki uğraşıp özelleştirdikçe çıkıyor ben s3 ün yazılımıylada böyle oynuyodun sürekli one x inde :D hocam garanti konusunda sıkıntı bir durum olunca stock romu yükleyip göndeririz yüklenmeyecek durumda olsa bile pek umursamıyorlar s2 ve s3 de karşılaşan arkadaşlar olmuştu custom rom yüklü telefonları garantiye gönderimiş ve hiçbir sorun olmadan cihazları yapılıp geri gönderilmişti :D

not: o sayfada v10f de varmış görmedim hocam dalgınım biraz akşamda onu yüklerim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 14 Kasım 2012; 15:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

hocam yayınlayan arkadaş biraz oynamalar yapmış ondan olabilir ve android 4.2 kamera modu yükledim kamerada müthiş oldu

hocam kamera modunu nerden bulup yükledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

hocam kamera modunu nerden bulup yükledin?

Xda forumda hocam 4x sayfasini bulun android development sayfasinda su musait degilim uygun oldugumda link atarim bulamazsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965467 Buyrun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.