Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı neden uygun sorusuna verilecek en büyük cevap Lg firmasının üzerindeki olumsuz havadan sıyrılmak istemesini gösterebiliriz. O dediğin fiyatlardan çıksaydı bu kadar çok insana ulaşamaz ve bu kadar çok yayılamazdı bu telefon iyi bir pazarlama stratejisi keza kutu içeriğide bu stratejinin bir parçası. Memnuniyete gelince artık bu seviyede telefonlardan memnun olmamak diye bişey söz konusu bile olamaz. Performans olarak çok üst seviyedeler artık yani hız farkları bizim fark edebileceğimiz seviyeyi çoktan geçmiş durumda. Sen tasarımını beğenirsin, ekran kalitesini beğenirsin, pil performansına bakarsın en fazla ki bence bunlar çok iyi seviye de.
  • s2ler bile 1200kusur satılıyor halen 3yıllık bır telefon ıste bu samsungun pazarlama stratejısı. LG ıse Türkiyede tutunmak ıstıyor guzel bır paket ıcerıgı hedıyeler ve rakam hersey ortada. bu arada bıldıgım kadarıyla hedıyeler sadece ulkemız ıcın ozeldır hatta kutusunda cami resimleri gibi objelere bakabılırsınız.. bu hedıyelerı s3un ustune koy 1700tl say ozaman ıste fark bu.
  • arkadaslar bu arada lgye verdıgım lınkten mesaj attım kendılerının yazılım konusuda bılgılı olmadıgını ve telefonla ulasabılecegımı soyledıler sızede ıletıyorum numarayı denemedım ama bır gırısımde bulunmus oldum netıcede.. maıl aynen soyledır :

14/11/2012

LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sayın Tuna

Konu hakkında çağrı merkezinden bilgi almanız mümkündür.

Çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

“LG Markali Notebook ve “smart phone” özellikli Cep Telefonlariniz için çagri merkezimizden uzaktan erisim ile destek alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn -- 15 Kasım 2012; 0:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

arkadaşlar bu şarj kısmını yüzdelik olarak nasıl gösteriyoruz (%26 gibi) ? cm9 lu tabletimde görünüyor ama lg 4x te bulamadım ya da yok.
    yazılım ile de yapılıyor ama orijinalinde var mı?

uygulamalar > ayarlar >güç tasarrufuna gir
    orada batarya yüzdesi yazan yeri işaretle
    pil simgesinin yanında görünmeye başlıyor.

bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz ben de bu telefonu kullanıyorum.
    bana mobile security programı önerecek olan var mı ? avast , kaspersky ?
    ya da boşa telefonu kasar hiç yüklememeyi mi önerirsiniz ?

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorumlarınını sorularını bekliyoruz
    bu arada internetten proğram indiriyorsan (yasal yada diğer farketmez) gelen apk dosyalarında virüs olabiliyor onları temizliyor bende şu ana kadar 2 defa buldu toplamda 30 proğram falan indirmişimdir buda genelleme yaparsak % 6 oranında virüslü dosya var diyebiliriz internette
    bunlar bazen telefonu bozuyor yada kredi kartı bilgilerini hackliyor oyüzden kullanmak daha akıl karı

• quote:

Orijinalden alıntı: aeresol

quote:

Orijinalden alıntı: usta^alp_

Arkadaşlar telefondaki interneti diğer cihazlara paylaştırmak tamam da ben bilgisayardaki kablolu interneti telefonla nasıl paylaşacağım. Bilgisayardan geçici ağ kurup internet bağlantısını açıyorum ama telefon ağı görmüyor .

Connectify diye bir program var. ben jet modemle bağlanıyorum connectify ile de wireless dağıtıyorum.

Sağol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: listone

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar..Bu telefonu almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var..Şöyleki, fiyatı neden bu kadar uygun yani daha doğrusu diğer markalarla kıyaslandığında mesela galaxy SIII..Arada 400TL gibi ciddi bir fark var..İkincisi telefonu kullananlar memnunmu yani genel olarak bir fikir verirseniz sevinirim teşekkürler..

BÖYLE BİR TELEFONU ALAN NEDEN PİŞMAN OLUR?????????
    1-akıllı telefonla hiç işi yoktur normal telefon ona fazlasıyla yetiyordur hiçbir işlevinini kullanamaz aldığına pişman olur
    2-marka bağımlısıdır neden" iphone almadım" diye pişman olur
    3-küçük telefonlardan hoşlanıyordur ebatça büyük bulur rahatsızlık hisseder pişman olur
    4-adam gibi karar veremez kim ne derse oraya döner o yüzden pişman olur
    5-zor geçiniyordur "ayağını yorganına göre uzatmaz" bir ton parayı harcayınca bütçe bayağı açık verir pişman olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar..Bu telefonu almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var..Şöyleki, fiyatı neden bu kadar uygun yani daha doğrusu diğer markalarla kıyaslandığında mesela galaxy SIII..Arada 400TL gibi ciddi bir fark var..İkincisi telefonu kullananlar memnunmu yani genel olarak bir fikir verirseniz sevinirim teşekkürler..

1-akıllı telefonla hiç işi yoktur normal telefon ona fazlasıyla yetiyordur hiçbir işlevinini kullanamaz aldığına pişman olur
    3-küçük telefonlardan hoşlanıyordur ebatça büyük bulur rahatsızlık hisseder pişman olur
    5-zor geçiniyordur "ayağını yorganına göre uzatmaz" bir ton parayı harcayınca bütçe bayağı açık verir pişman olur

Çok güzel açıklamışsınız. Elinize sağlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: postacik

quote:

quote:

Çok güzel açıklamışsınız. Elinize sağlık...

teşekkür ederim

• arkadaşlar v10f e geçince bekleme modunda şarjı yemiyor. akşam telefonu açık halde kenara koydum yattım %21di şarj sabah kalktım halen %21
    1-2 ufak görüşmede gerçekleştirdim sabah.
  • quote:

arkadaşlar v10f e geçince bekleme modunda şarjı yemiyor. akşam telefonu açık halde kenara koydum yattım %21di şarj sabah kalktım halen %21

bu çok güzel bir haber ama bence 1-2 test daha yap
    çünkü benimkinde yükseltme yok
    ama bazen sabaha kadar beklemede şarjı hiç azalmıyor
    ( yatmadan şarj ediyorum sabah hala şarj %100 duruyor)
  • quote:

arkadaşlar v10f e geçince bekleme modunda şarjı yemiyor. akşam telefonu açık halde kenara koydum yattım %21di şarj sabah kalktım halen %21

Beklemede zaten sorun yoktu telefonun ekrani acikken cok hizli tukeniyor sarji ekranin acik kalma suresine etki etmis mi guncelleme onu da yazarsaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

shunter sana zahmet olacak ama eğer musaıt olduğun bır zamanda en basından root ve yazılım yukseltmek ıcın adım adım bır rehber hazırlayabılırsen benım gıbı pek anlamayan cok arkadasımızada faydalı olacaktır. hatta gigabit arkadasda musaıt oldugunda ılk mesajı ayarlayacak ve bu bılgılerıde oraya sabıtleyebılırız..

tamam hocam ben müsait olduğumda root ve recovery için bir rehber hazırlayacağım
  • bekleme şarjı çok yiyor görünüyor şu an

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi)
  • Optimus 4x root yapma ve recovery yükleme rehberi hazırladım arkadaşlar sizler için

1-İlk olarak upload ettiğim o4xr klasörünü http://www.mediafire.com/download.php?zs4t195cn99e394 ve systembackuptest.apk uygulamasınıhttp://www.mediafire.com/download.php?i57hp4lqqxmefnf indiriyoruz.

2-Daha sonra ilk indirdiğimiz o4xr.zip dosyasını masaüstüne çıkarıyoruz .

3-systembackuptest.apk uygulamasını telefonu pc ye bağlayıp bu uygulamayı telefona atıyoruz ve kuruyoruz.(kurabilmeniz için dosya yöneticisine ihtiyacınız var önerim solid explorer)

4-Bu uygulamayı yüklüyoruz ve açıyoruz , açtığımızda sadece beyaz ekranın ortasında hello world yazar.Bu ekrandayken telefonun kapama tuşuna uzun süre basıyoruz ve yeniden başlat diyoruz.

5-Cihaz yeniden başladığında yavaş çalışacaktır dert etmeyin arkadaşlar , şimdi o4xr klasörünün içine giriyoruz ve bu klasörde komut sistemini çalışıtırıyoruz( shift+mouse sağ tık=komut penceresini burada aç ) . Şimdi komut sistemine root yazıp enter a basıyoruz ve bekliyoruz komut ekranında yazılar çıkıyor ve telefon yeniden başlıyorrr ve artık sistem üzerinde root uz .

6-Şimdi root ile gelen super su uygulamasını marketten güncelliyoruz.

7.Sıra geldi RECOVERY MOD yüklemeyehttp://www.mediafire.com/download.php?q4g9lbx2fh41kb7 burdan lg-optimus-4xhd-recovery-v1.2.apk dosyasını indiriyoruz.

8-İndirdiğimiz uygulamayı telefona kuruyoruz ve uygulamayı açıyoruz install 4x recovery şıkkına tıklıyoruz.

9-Super su bize bir soru soruyor ve izin ver diyoruzzzz ve ekranda install success diyor ve artık sistemde rootsunuz ve recovery mod da yüklü. Recovery moda da bu uygulamadan recovery boot diyerek giriyorsunuz .

NOT:BU YAZDIKLARIMI OPTİMUS 4X İN DRİVERLARI YÜKLÜ BİR PC DE BU İŞLEMLERİN YAPILDIĞINI VARSAYARAK ANLATTIM.BU İŞLEMLERİ SON V10F SÜRÜMÜNDE YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM ONU DA HAZIRLADIĞIM DİĞER REHBERDEN KOLAYCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 15 Kasım 2012; 12:08:48 >

• http://www.mediafire.com/download.php?je7ahsrajr2a203 Bu da android 4.2 camera mod arkadaşlar recovery moddan yükleyebilirsiniz . Yüklemeden öncede yükledikten sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yapmanızı öneririm .
  • quote:

Optimus 4x root yapma ve recovery yükleme rehberi hazırladım arkadaşlar sizler için

1-İlk olarak upload ettiğim o4xr klasörünü http://www.mediafire.com/download.php?zs4t195cn99e394 ve systembackuptest.apk uygulamasınıhttp://www.mediafire.com/download.php?i57hp4lqqxmefnf indiriyoruz.

3-systembackuptest.apk uygulamasını telefonu pc ye bağlayıp bu uygulamayı telefona atıyoruz ve kuruyoruz.(kurabilmeniz için dosya yöneticisine ihtiyacınız var önerim solid explorer)

4-Bu uygulamayı yüklüyoruz ve açıyoruz , açtığımızda sadece beyaz ekranın ortasında hello world yazar.Bu ekrandayken telefonun kapama tuşuna uzun süre basıyoruz ve yeniden başlat diyoruz.

5-Cihaz yeniden başladığında yavaş çalışacaktır dert etmeyin arkadaşlar , şimdi o4xr klasörünün içine giriyoruz ve bu klasörde komut sistemini çalışıtırıyoruz( shift+mouse sağ tık=komut penceresini burada aç ) . Şimdi komut sistemine root yazıp enter a basıyoruz ve bekliyoruz komut ekranında yazılar çıkıyor ve telefon yeniden başlıyorrr ve artık sistem üzerinde root uz .

7.Sıra geldi RECOVERY MOD yüklemeyehttp://www.mediafire.com/download.php?q4g9lbx2fh41kb7 burdan lg-optimus-4xhd-recovery-v1.2.apk dosyasını indiriyoruz.

8-İndirdiğimiz uygulamayı telefona kuruyoruz ve uygulamayı açıyoruz install 4x recovery şıkkına tıklıyoruz.

9-Super su bize bir soru soruyor ve izin ver diyoruzzzz ve ekranda install success diyor ve artık sistemde rootsunuz ve recovery mod da yüklü. Recovery moda da bu uygulamadan recovery boot diyerek giriyorsunuz .

NOT:BU YAZDIKLARIMI OPTİMUS 4X İN DRİVERLARI YÜKLÜ BİR PC DE BU İŞLEMLERİN YAPILDIĞINI VARSAYARAK ANLATTIM.BU İŞLEMLERİ SON V10F SÜRÜMÜNDE YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM ONU DA HAZIRLADIĞIM DİĞER REHBERDEN KOLAYCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR

ellerine sağlık çok güzel açıklayıcı bir rehber olmuş
    root yapmak isteyenlerin oldukça işine yarayacak bir rehber

• quote:

quote:

Optimus 4x root yapma ve recovery yükleme rehberi hazırladım arkadaşlar sizler için

ellerine sağlık çok güzel açıklayıcı bir rehber olmuş
    root yapmak isteyenlerin oldukça işine yarayacak bir rehber

Alıntıları Göster
    @gigabit78 teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 15 Kasım 2012; 12:24:18 >

• quote:

çok teşekkürler.
    Bence,ilk sayfaya çok yakışır bu rehber :)

• @swashbuckler55 sağolun hocam neden yazılım yükseltme rehberim yakışmazmı ilk sayfaya hocam :D
  • quote:

@swashbuckler55 sağolun hocam neden yazılım yükseltme rehberim yakışmazmı ilk sayfaya hocam :D

=D hepsi yakışır.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.