Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shunter aldı başını gitti :) bizi kalkındıracaksın dostum teşekkürler emeklerin için ellerin dert görmesin :)
  • telefonu pc'ye bağlayamadım bi türlü. sürücü olarak görüyorum fakat pc suite'de bağlantı olmuyor.
    sdc serial eksik diyor ve yükleyemiyor.
  • shunter aldı başını gitti :) bizi kalkındıracaksın dostum teşekkürler emeklerin için ellerin dert görmesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965467 Buyrun hocam

hocam teşekkürler, nasıl kurdun kısaca yazabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

shunter aldı başını gitti :) bizi kalkındıracaksın dostum teşekkürler emeklerin için ellerin dert görmesin :)

Rica ederim hocam bilgiler paylasildikce degerlidir size faydali olabiliyorsam ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965467 Buyrun hocam

hocam teşekkürler, nasıl kurdun kısaca yazabilir misin?

İlk once cihazi root ediyorsun hocam sonra recovery yukluyorsun sonra recovery modda patch i flasliyorsun isterseniz root ve cwm icinde kucuk bir rehber yazabilirim basit islemler

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhancom

telefonu pc'ye bağlayamadım bi türlü. sürücü olarak görüyorum fakat pc suite'de bağlantı olmuyor.

Hocam ilk olarak driverlar kurulu mu ikinciside usb ile cihazi pc ye bagladiginizda sadece sarj et degilde lg yazilim modunu seciyor musunuz ?

• quote:

quote:

telefonu pc'ye bağlayamadım bi türlü. sürücü olarak görüyorum fakat pc suite'de bağlantı olmuyor.

Hocam ilk olarak driverlar kurulu mu ikinciside usb ile cihazi pc ye bagladiginizda sadece sarj et degilde lg yazilim modunu seciyor musunuz ?

Driverleri kurdum. Sdc serial eksik diyor ve internetten yukleyemiyor.
    Aygit yoneticisinden gunceelemeye calistim ama olmadi. Lg yazilimi da sectim olmadi malesef. İs yerindeki pc de vista var bide evde deniycem evde win7 var.

• quote:

quote:

quote:

Driverleri kurdum. Sdc serial eksik diyor ve internetten yukleyemiyor.
    Aygit yoneticisinden gunceelemeye calistim ama olmadi. Lg yazilimi da sectim olmadi malesef. İs yerindeki pc de vista var bide evde deniycem evde win7 var.

Evdeki windows 7 ise o baglanir hocam

• Beyler pil kullanımını paylaşıyorum hala şarj etmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron790 -- 14 Kasım 2012; 19:56:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta^alp_

Arkadaşlar telefondaki interneti diğer cihazlara paylaştırmak tamam da ben bilgisayardaki kablolu interneti telefonla nasıl paylaşacağım. Bilgisayardan geçici ağ kurup internet bağlantısını açıyorum ama telefon ağı görmüyor .

Connectify diye bir program var. ben jet modemle bağlanıyorum connectify ile de wireless dağıtıyorum.
  • arkadaşlar bu şarj kısmını yüzdelik olarak nasıl gösteriyoruz (%26 gibi) ? cm9 lu tabletimde görünüyor ama lg 4x te bulamadım ya da yok.
    yazılım ile de yapılıyor ama orijinalinde var mı?
  • quote:

arkadaşlar bu şarj kısmını yüzdelik olarak nasıl gösteriyoruz (%26 gibi) ? cm9 lu tabletimde görünüyor ama lg 4x te bulamadım ya da yok.

sağ alt köşe tuşuna basıp sistem ayarlarına gireceğiz güç tasarrufuna giriyoruzaltta batarya yüzdesi kısmını işaretliyoruz
    işlem tamam
    iyi akşamlar
  • quote:

arkadaşlar bu şarj kısmını yüzdelik olarak nasıl gösteriyoruz (%26 gibi) ? cm9 lu tabletimde görünüyor ama lg 4x te bulamadım ya da yok.

uygulamalar > ayarlar >güç tasarrufuna gir
    orada batarya yüzdesi yazan yeri işaretle
    pil simgesinin yanında görünmeye başlıyor.

bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz ben de bu telefonu kullanıyorum.
    bana mobile security programı önerecek olan var mı ? avast , kaspersky ?
    ya da boşa telefonu kasar hiç yüklememeyi mi önerirsiniz ?
  • Beyler bootloader açılması için bi kampanya var herkes buraya girip bilgileri doldurup katılırsa lg'ye etki etmemiz daha kolay olabilir...

http://www.change.org/petitions/lg-electronics-seoul-we-would-like-to-get-the-opportunity-to-unlock-bootloader-in-lg-phones#
  • Hiç yüklememeni öneririm...
  • quote:

shunter sana zahmet olacak ama eğer musaıt olduğun bır zamanda en basından root ve yazılım yukseltmek ıcın adım adım bır rehber hazırlayabılırsen benım gıbı pek anlamayan cok arkadasımızada faydalı olacaktır. hatta gigabit arkadasda musaıt oldugunda ılk mesajı ayarlayacak ve bu bılgılerıde oraya sabıtleyebılırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

sağ alt köşe tuşuna basıp sistem ayarlarına gireceğiz güç tasarrufuna giriyoruzaltta batarya yüzdesi kısmını işaretliyoruz
    işlem tamam
    iyi akşamlar

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1661

quote:

uygulamalar > ayarlar >güç tasarrufuna gir
    orada batarya yüzdesi yazan yeri işaretle
    pil simgesinin yanında görünmeye başlıyor.

bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz ben de bu telefonu kullanıyorum.
    bana mobile security programı önerecek olan var mı ? avast , kaspersky ?
    ya da boşa telefonu kasar hiç yüklememeyi mi önerirsiniz ?

öncelikle teşekkürler.
    antivirüse gerek yok diye düşünüyorum. kasacağını sanmam ama pil performansını muhakkak etkiler. karar senin

• Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar..Bu telefonu almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var..Şöyleki, fiyatı neden bu kadar uygun yani daha doğrusu diğer markalarla kıyaslandığında mesela galaxy SIII..Arada 400TL gibi ciddi bir fark var..İkincisi telefonu kullananlar memnunmu yani genel olarak bir fikir verirseniz sevinirim teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.