Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende almak istiyorum bu telefondan yardımcı olur musunuz ?

memnuniyet konusunda nasıl ?
    fiyatı neden biraz daha uygun ve son olarak GÜNCELLEME sorunu var mı?
    androidin son güncellemesini almayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

arkadaşlar bende almak istiyorum bu telefondan yardımcı olur musunuz ?

forum daha çok yeni ancak baştan okursan alman gerektiğini anlayacaksın. ilk sayfadan itibaren oku herşey yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

forum daha çok yeni ancak baştan okursan alman gerektiğini anlayacaksın. ilk sayfadan itibaren oku herşey yazıyor.

hocam o kadar farklı yorumlar var ki her seferinde aynı hataya düşüyorum
    bu kullandığım teli alırkende aynı şeyleri yaşadım (samsung monte) yok öyle yok böyle binbir çeşit insan ve binlerce farklı yorum ..
    ama bu teli ciddi anlamda düşünüyorum uzun zamandır tel araştırıyorum kafayı yiyeceğim artık eğer yurtdışından nexus 4 getirtemezsem alacağım bu teli nolursa olsun güncelleme falan hiç umrumda değil biz 3310 lar kullanmış adamlarız

• arkadaşlar lg 4x için olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar var mı?
  • arkdaşlar bende beyaz 4x ile aranıza katılmış bulunmaktayım ama bi sıkıntı var bu yüklü gelen haberler uygulamasında türkiye yok buna türkiyeyi nasıl eklicez
  • quote:

quote:

quote:

bu kullandığım teli alırkende aynı şeyleri yaşadım (samsung monte) yok öyle yok böyle binbir çeşit insan ve binlerce farklı yorum ..
    ama bu teli ciddi anlamda düşünüyorum uzun zamandır tel araştırıyorum kafayı yiyeceğim artık eğer yurtdışından nexus 4 getirtemezsem alacağım bu teli nolursa olsun güncelleme falan hiç umrumda değil biz 3310 lar kullanmış adamlarız

o zaman sana tavsiyem. cihaza bir dokun hisset:) ekran kalitesi ve uygulama ara yüzüne bak.. ondan sonra ver istersen kararını ben çok telefon değiştiren birisi olarak hayatımda yaptığım en doru kararı verdim bu telefonu alarak.... şuda önemli yanlız cihazın şarjı 1 gün gidiyor zorlarsan 1.5 gün gidiyor. yani her akıllı telefon gibi şarjı az gidiyor. cihaz tam bir uygulama ve oyun cihazı ayrıca bu telefonu alırsan tablet ve notebook gibi cihazları bir daha eline almazsın dostum. bilgine ...

• bir gun gidiyorsa iyi ben galaxy s i iki defa takiyorum gunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefondaki interneti diğer cihazlara paylaştırmak tamam da ben bilgisayardaki kablolu interneti telefonla nasıl paylaşacağım. Bilgisayardan geçici ağ kurup internet bağlantısını açıyorum ama telefon ağı görmüyor .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman sana tavsiyem. cihaza bir dokun hisset:) ekran kalitesi ve uygulama ara yüzüne bak.. ondan sonra ver istersen kararını ben çok telefon değiştiren birisi olarak hayatımda yaptığım en doru kararı verdim bu telefonu alarak.... şuda önemli yanlız cihazın şarjı 1 gün gidiyor zorlarsan 1.5 gün gidiyor. yani her akıllı telefon gibi şarjı az gidiyor. cihaz tam bir uygulama ve oyun cihazı ayrıca bu telefonu alırsan tablet ve notebook gibi cihazları bir daha eline almazsın dostum. bilgine ...

kesinlikle haklısınız.
    ideos x5,galaxy s2,sensation xe 'leri deneyerek geldim.
    Keşke ilk çıktığında alsaymışım diyorum. LG'nin hazırladığı aksesuar paketi bile,farkı hissettiriyor.
    Oyunlarda takılma var diyen arkadaşlar,nexus 7 sahibi "idim". batman'de o da takılma yapıyordu.
    Erkek kardeşim galaxy note sahibi,günde 2 defa şarj ediyor telefonunu "en az".
    Şarj meselemizdeki sorun,tamamen yazılımsal.Ve aslına bakarsanız,25 dakika görüşme,10 dakika oyun,30 mesaj attığım bugün,şarjım sadece %10 azaldı. Ekran açıkken,şarj hızla bitiyor,uygulama açsanız da açmasanız da. 5 dakika'da %1 düşüyor şarj. Eminim,lg bunu düzeltecektir.
    Ancak,telefon sadece 2 defa şarj gördü. Yarın şarjı tamamen tüketip,11 saat şarjda tutacağım. Birkaç kalibrasyondan sonra,şarj meselesi rayına girer.
    Ben lg'den,jb güncellemesi dışında,bootloader kilidini çözmesini umuyorum. O zaman cihazımızı "gerçek" gücüyle kullanırız.
    Nexus 4'ü beklemeyip,bu cihazı aldığım için çok memnunum. Sadece dış görünüşü bile oldukça "zarif".
    Bu arada,nexus 7 sahibiydim. nfs ve batman,o cihazda ciddi takılma yapıyordu.
    Batman biraz kasıntı bir oyun. ancak nfs p880'de resmen "akıyor" =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbuckler55 -- 13 Kasım 2012; 17:36:27 >

• güncelleme olayı nasıl bu telefonda
    lg için güncelleme fakiri diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

güncelleme olayı nasıl bu telefonda

güncelleme kesin gelecektir ancak ne zaman geleceği konusunda sıkıntı var sadece. LG artık kendisini telefon konusunda düzeltti. ilk lere oynuyor diyebilirim. bu yüzdende bu saaten sonra kullanıcılarını üzmez diye düşünüyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

güncelleme olayı nasıl bu telefonda

güncelleme kesin gelecektir ancak ne zaman geleceği konusunda sıkıntı var sadece. LG artık kendisini telefon konusunda düzeltti. ilk lere oynuyor diyebilirim. bu yüzdende bu saaten sonra kullanıcılarını üzmez diye düşünüyorum..

aynı fikirdeyim eli,me para geçer geçmez allah kısmet ederse alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: craz52

quote:

Orijinalden alıntı: postacik

Cihazı MHL kablo ile televizyona bağlayıp kullanan var mı acaba?

Varsa televizyonun kumandası ile menüler arasında gezinmek mümkün mü?

MHL kablosunu bulabilen varmı bilmiyorum ama televizyon kumandası ile menüler arasında gezinmek mümkün değil.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-optimus-4x-hd-p880-mhl-hdmi-tv-adaptor-67585472

fiyatı biraz pahalı gibi geldi bana ...hdmi ama olsun pahalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_4141

arkdaşlar bende beyaz 4x ile aranıza katılmış bulunmaktayım ama bi sıkıntı var bu yüklü gelen haberler uygulamasında türkiye yok buna türkiyeyi nasıl eklicez

aramıza hoşgeldin
    hertürlü yorum, eleştri, görüş ve bilgilerini bizimle paylaşmandan mutluluk duyarız
  • Bu telefona hangi uygulamalari yuklediniz ?
    yukledigi uygulamalari ve islevlerini paylasabilecek olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1661 -- 13 Kasım 2012; 18:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Orijinalden alıntı: dj.ferhat

arkadaşlar bende beyaz 4x le aranıza katıldım.
    yalnız bu simdeki numaraları telefona nasıl kopyalıyoruz bulamadım??

rehbere giriyosun dostum sağdaki 4x in ayar tuşuna basıyosun seçenekleri görüntüle kısmına girip sim i seçiyosun

çok sağolasın :)

rica ederim

• arkadaşlar,dayanamadım birkaç aksesuar daha aldım,
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-p880-4x-hd-beyaz-slim-rubber-kilif-3xfilm-65037117 - acil ihtiyaç =D kutudan çıkan'a kıyamadım =D
    http://www.aliexpress.com/item/Nillkin-super-shield-UV-protector-shell-case-for-LG-P880-optimus-4X-HD-with-free-screen/622297481.html
    http://www.aliexpress.com/item/Cellphone-to-TV-video-adapter-USB-to-HDMI-MHL-HDTV-Smart-Adapter-for-Samsung-Galaxy-s2/679697599.html

cihazın kulaklık performansını eleştiriyorlardı. ancak,bence gayet güzel. Bu arada,cihazla beraber,coloud pop grey-black kulaklık kullanıyorum.

• Arkadaşlar pil konusunda tartışalım bence en önemli konu şu an için bu. Performans çok iyi fakat pil biraz tereddüt konusu buyrun bi resim paylaşıyorum pili neyin tükettiği ve ne kadar zamanda tükettiği bu resimde görünüyo üzerinde konuşmaya değer bence ...

• arkadaşlar hayırlı forumlar ben bu haftasonu muhtemelen telefon alcam ama o kadar kararsızım ki öğlene kadar paralel ithalat galaxy s3 öğleden sonra iki saat vazgeçip yatana kadar optimus 4x hd alıyorum o derece. sorum şu bu napıyım ya ben? bu kadar kararsız kaldığıma değer mi? pil o kadar büyük sorun mu? yani aman şarjı bitmesin diye korkacak mıyım ekranını açmaya misal? birazcık cesarete ihtiyacım var benim bişey deyin yav hayırlı forumlar iyi akşamlar. yazdığımı tekrardan okuyunca türkçe bilmiyormuş gibi hissettim affola

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.