Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

quote:

quote:

hocam bunların boyutu 160mb felan yanlışlık olmasın bu civardamı oluyor benim biraz önce indirdiğim 600mb ?

Evet bu civarlarda oluyor.

Siz hangisini indirdiniz?

ben rar.lı bir dosya indirdim farklı bi kaynaktan içinden çıkarttığımda 900mb oldu boyutu ama 1. sayyfada yazana göre zipli dosyayı telefona atın diyor benım indirdiğim rar.lı bunu atsam telefona olmazmı

edit: benim indirdiğim bu

http://www.multiupload.nl/IY3O6BJW3B

Yalnız bu lg nin kendi romu siz farklı bir rom yüklemek istemiyormuydunuz?

=(( kendi rom u mu ben farklı diye indirmiştim onu

hocam bi yardımcı olda halledeyim şunu saatlerdir pc başındayım ya şuanda sizin verdiğiniz linkteki rom u ındırıyorum

• _çağ_ kullanıcısına yanıt
    Romu indirin hafiza kartiniz varsa hafiza kartina atin ilk sayfada rom yuklemek diye bahsediliyor cok basit olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Romu indirin hafiza kartiniz varsa hafiza kartina atin ilk sayfada rom yuklemek diye bahsediliyor cok basit olay

hafıza kartına atmadım telefonun hafızasına attım ve yukledim ancak ilk sayfada rom dan sonra gaaps zipi diğe birşey daha yuklemekten bahsediyor ben oyle bişey yuklemeden tamamladım bir sorun olurmu ? birde bu yazılımda sarj nekdar gidiyor linkını verdiğiniz yazılım
  • quote:

quote:

hafıza kartına atmadım telefonun hafızasına attım ve yukledim ancak ilk sayfada rom dan sonra gaaps zipi diğe birşey daha yuklemekten bahsediyor ben oyle bişey yuklemeden tamamladım bir sorun olurmu ? birde bu yazılımda sarj nekdar gidiyor linkını verdiğiniz yazılım

Gappsi yukleyin google playi kullanamiyosunuz yoksa,sarj suresinde pek fark yok ama oyunlarda falan akici guzel

• quote:

quote:

quote:

Gappsi yukleyin google playi kullanamiyosunuz yoksa,sarj suresinde pek fark yok ama oyunlarda falan akici guzel

hmm anladım tesekkurler ben bastan yuklıyım yazılımı en ıyısı

• hocam rom attıktan sonra evdeki wriless e baglanamıyorum 4-5 tane rom denedim sadece içlerinden 1 tanesinde wriless e bağlanabildim ama o rom u da bgenmediğim için kaldırdım bunun bi çözümü yokmu ?
  • Hangi romu kurdunuz cyanogenmi?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 3 Aralık 2013; 13:17:07 >
  • yukarıda bi rom linki vermiştiniz onu denedim onda bağlanmıyor onun haricinde 3 tane daha denedim oda olmadı bitane daha denedim orjinal yazılıma benzeyen ZRC7 diye bi rom bunda bağlanıyordu
    Boyle bir sorunla karsilasmamistim daha once garip

• ihocam sorunsuz, kullanışlı, şarjı iyi giden, hızlı ve telefonu fazla ısıtmayan en tutulan rom hangisi öneriniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 3 Aralık 2013; 22:02:35 >
    Cyanogenmod cok sade akici guzel iliniyor oyunlar haric bence bir deneyin.Ben suan onu kullaniyorim

• quote:

Cyanogenmod cok sade akici guzel iliniyor oyunlar haric bence bir deneyin.Ben suan onu kullaniyorim

eyvallah, bide onu deniyim bakalım :)
  • Arkadaşlar rom atıp wifi sorunuyla karşılaşan yokmu ?? wep şifreli ağlara bağlanmıyor sadece wpa/wpa2 şifreli ağlara bağlanabiliyor
  • quote:

cyanogenmod yükledim hocam ancak bişey kafama takıldı telefonu pc ye bağlıyorum telefon hafızasının 3.5gb ı dolu gözüküyor ama hiç birşey yok telefonda aslında neden olabilir bu ?
  • quote:

quote:

cyanogenmod yükledim hocam ancak bişey kafama takıldı telefonu pc ye bağlıyorum telefon hafızasının 3.5gb ı dolu gözüküyor ama hiç birşey yok telefonda aslında neden olabilir bu ?

Hocam stock romdada böyle telefonun kendi sistemi için ayırdığı yer heralde 16 dan 12.5 kullanılabilir dimi?
  • Herkese merhaba ;

Çok ciddi bir sıkıntım var. Buraya yazmanın daha uygun olacagını dusundum. Lg optimus 4x hd'ime daha once cyanogenmod yuklemistim. Fakat kameranın fotograf cekmeme sorunu yuzunden orjinal rom'a geri dondum. Telefonda orjinal rom yuklu iken guncellemeleri kontrol ettim ve guncelleme oldugunu gosterdi. Bende indirip kurulum asamasına gectim. Fakat restart attıgımda clockworkmod da basladı ve update i kabul etmedi.

telefona restart attıgımda yine aynı mod basladı. tüm olasılıkları denedim , hafıza kartının icine custom rom koyup komple custom rom'a donmeyi denedim yine olmadı.
    PC ye takıp kdz yontemiyle yuklemeye calıstım yine olmadı. Bataryayı cıkar-tak yaptım yine olmadı.

Telefon clockworkmod'da takılıp kalmıs durumda , cıkamıyorum.

Acil yardımlarınızı rica ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam stock romdada böyle telefonun kendi sistemi için ayırdığı yer heralde 16 dan 12.5 kullanılabilir dimi?

yok hocam onu biliyorum zaten 12.5gb ın 3.5gb ı dolu gözüküyor telefonun içindeki resimlerim dosyalarım felan silinmedi galiba üstüne rom atıncada içinde kaldı galiba

Olabilir bendede ayni galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam onu biliyorum zaten 12.5gb ın 3.5gb ı dolu gözüküyor telefonun içindeki resimlerim dosyalarım felan silinmedi galiba üstüne rom atıncada içinde kaldı galiba

Gizli dosya olabilir mi? Bir kontrol etmenizde yarar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gizli dosya felan yok hocam baktım
    @chatin_62

önceden böyle değildi ya recovery ekranından telefon hafızasına format atılmadı galiba o yüzdende dosyalarım içerde kaldı ve gözükmedi sanırsam ama böyle kullanıyorumvalla yapıcak bişey yok artık herşeyimi ayarladım bidaha format atamam birde şu wriless sorununu hala çözemedim wep şifreli ağlara bağlanmıyor ve bir sorun daha var muzik çalarken mesaj gelirse muzik kesiliyor 3sn sonra mesaj sesi geliyor ve muzik oldugu yerden devaam etmıyor bir sonrakı muziğe atlıyor
    @HillHold
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.