Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cm 11 yükleyen yarmı yüklemeye çalışıyorum ama eborted diyip duruyor
    not: telefon rootlu ve boot kilidi açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulecmen

arkadaşlar cm 11 yükleyen yarmı yüklemeye çalışıyorum ama eborted diyip duruyor
    not: telefon rootlu ve boot kilidi açık

Cwm 6.0.4.4 veya 6.0.4.5 yuklemen gerekiyor. Suan telefondayim link atamam xda da vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kontrol edeyim benim versiyon eskiymiş
  • lg p880 cihazımı bugun itibariyle 4s 16 gb yla takas yapmıs bulunmaktayım sizce iyi mi yaptım kotu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepgumus

Herkese merhaba ;

Çok ciddi bir sıkıntım var. Buraya yazmanın daha uygun olacagını dusundum. Lg optimus 4x hd'ime daha once cyanogenmod yuklemistim. Fakat kameranın fotograf cekmeme sorunu yuzunden orjinal rom'a geri dondum. Telefonda orjinal rom yuklu iken guncellemeleri kontrol ettim ve guncelleme oldugunu gosterdi. Bende indirip kurulum asamasına gectim. Fakat restart attıgımda clockworkmod da basladı ve update i kabul etmedi.

telefona restart attıgımda yine aynı mod basladı. tüm olasılıkları denedim , hafıza kartının icine custom rom koyup komple custom rom'a donmeyi denedim yine olmadı.
    PC ye takıp kdz yontemiyle yuklemeye calıstım yine olmadı. Bataryayı cıkar-tak yaptım yine olmadı.

Telefon clockworkmod'da takılıp kalmıs durumda , cıkamıyorum.

Acil yardımlarınızı rica ederim.

Lg optimus 4x hd'ime daha once cyanogenmod yuklemistim. Fakat kameranın fotograf cekmeme sorunu var bende de . ne yapmak gerekir?

• bende protos yüklü 4.3 memnunum ama kamera çok dandik fotoğraf çekiyor. flaş açık olunca yüze nur inmiş gibi parlıyor :) kapalıyken karanlık ve ebrbat. önerebileceğiniz bir fotoğraf çekme programı var mı acaba? birde toz problemi benimde başıma geldi. servise versem istanbulda kaçgün sürer telefonun bana geri verilmesi. ve daha önce herhangi bir servisten memnun kalan arkadaş varsa bende aynı yere götüreyim telefonu. şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler...
  • Root yapınca cihaz garanti dışı kalıyormuş. Sadece rom atmak mümkün mü? Telefon çok fazla kasıyor belki ona da bir çare olur
  • merhaba arkadaşlar, benim telefonumda mokee open source 4.3 custom rom yüklü. bun yüklerden gapps dosyasınıda bulmuştum ve yüklemiştim. şimdi 4.4 sürümü çıkmış. onu yüklemek istiyorum ama gapps klasörünü bulamadım. 4.3 yüklerken kullandığım gapps bunda işe yarar mı acaba, bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar önemle tekrar söylemek isterim ki garantiden telefonunuz çıkar ve yanlış bir yazılım yüklediğiniz de telefonunuz kendini kilitler yazılımı kurtarmanız gerekir ve ekstra masraf çıkarırsınız kendinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_ank

merhaba arkadaşlar, benim telefonumda mokee open source 4.3 custom rom yüklü. bun yüklerden gapps dosyasınıda bulmuştum ve yüklemiştim. şimdi 4.4 sürümü çıkmış. onu yüklemek istiyorum ama gapps klasörünü bulamadım. 4.3 yüklerken kullandığım gapps bunda işe yarar mı acaba, bilgisi olan var mı?

Elbetteki yaramaz. 4.3'ün uygulamaları ile 4.4'ün uygulamalarının aynı olabileceğini düşünmek bile hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

quote:

Orijinalden alıntı: recepgumus

Herkese merhaba ;

Çok ciddi bir sıkıntım var. Buraya yazmanın daha uygun olacagını dusundum. Lg optimus 4x hd'ime daha once cyanogenmod yuklemistim. Fakat kameranın fotograf cekmeme sorunu yuzunden orjinal rom'a geri dondum. Telefonda orjinal rom yuklu iken guncellemeleri kontrol ettim ve guncelleme oldugunu gosterdi. Bende indirip kurulum asamasına gectim. Fakat restart attıgımda clockworkmod da basladı ve update i kabul etmedi.

telefona restart attıgımda yine aynı mod basladı. tüm olasılıkları denedim , hafıza kartının icine custom rom koyup komple custom rom'a donmeyi denedim yine olmadı.
    PC ye takıp kdz yontemiyle yuklemeye calıstım yine olmadı. Bataryayı cıkar-tak yaptım yine olmadı.

Telefon clockworkmod'da takılıp kalmıs durumda , cıkamıyorum.

Acil yardımlarınızı rica ederim.

Lg optimus 4x hd'ime daha once cyanogenmod yuklemistim. Fakat kameranın fotograf cekmeme sorunu var bende de . ne yapmak gerekir?

ustad sana ozelden de msj attım burdan da belirteyim. sıkıntılı bi durum. eger hala cozemediysen , bi haber ver bana

• http://www.uploadtak.com/images/j794_root.rar

ilk sayfadaki bu link ölü,yenileyebilir misiniz? ya da tavsiye edeceğiniz link var mı root için. telefonu formatladım ve bomboşken yapayım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

http://www.uploadtak.com/images/j794_root.rar

ilk sayfadaki bu link ölü,yenileyebilir misiniz? ya da tavsiye edeceğiniz link var mı root için. telefonu formatladım ve bomboşken yapayım diyorum

Buyrun hocam
    http://www7.zippyshare.com/v/75420959/file.html

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

http://www.uploadtak.com/images/j794_root.rar

Buyrun hocam
    http://www7.zippyshare.com/v/75420959/file.html

çok teşekkürler,inşallah telefon elden çıkmadan hallederim :D

• arkadaşlar benim sd kartım yok. siz sd kart olmadan mı yaptınız rom yüklemeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

arkadaşlar benim sd kartım yok. siz sd kart olmadan mı yaptınız rom yüklemeyi ?

Sd kart gerekmiyor telefon hafizasinda yapiyoruz herseyi

• quote:

quote:

tamam yükledim şimdi muimi yüklemiştim ama cynogen rom yüklemek istiyorum ama nasıl tekrar rom atacam ?
  • quote:

quote:

quote:

tamam yükledim şimdi muimi yüklemiştim ama cynogen rom yüklemek istiyorum ama nasıl tekrar rom atacam ?

5. adımı baştan yapacaksınız. Tabi yedeklemeden; çünkü önceden yedeğiniz var.
    Bu arada sisteminiz iyiymiş hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 7 Şubat 2014; 21:29:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5. adımı baştan yapacaksınız. Tabi yedeklemeden; çünkü önceden yedeğiniz var.
    Bu arada sisteminiz iyiymiş hocam

Evet yaptım şimdi cyanogen modu kuruyorum

sistemim iyidir saol

• arkadaşlar cyanogenmod 11 yukleyen varmı 4.4 olanı ? bende olmuyor ınstalled aborted diyor bi çözümü varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.