Şimdi Ara

LG Optimus Black almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N8 kullanıcısıyım ve telefonumun hantallığından, donup takılmasından bıktım öncelikle. Şu telefonu sinirden kırmadan yeni bir telefona geçmek istiyorum. Bir daha Nokia mı asla

Herneyse Internette gördüğüm kadarıyla LG Optimus Black bayağı övülüyor ve iyi de bir cihaza benziyor. Tasarımı gayette şık. Sizce bu telefonu almalı mıyım ?

Beklentim

1)Hız, N8 gibi sürekli donmayacak beni sinirden delirtmeyecek.
    2)İnternet performansı
    3)Kaliteli Oyun ve Uygulamalar
    4)Telefon fazla kaba olmasın.
    5)Şarjı 1 günü çıkarsın.

Max:1000 liraya kadar tavsiye alabilirim başka tavsiyesi olan varsa

Teşekkürler.

• Optimus Black sizi pişman etmez kamerası hariç her yönden üstündür n8 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Nokia N8 kullanıcısıyım ve telefonumun hantallığından, donup takılmasından bıktım öncelikle. Şu telefonu sinirden kırmadan yeni bir telefona geçmek istiyorum. Bir daha Nokia mı asla

Herneyse Internette gördüğüm kadarıyla LG Optimus Black bayağı övülüyor ve iyi de bir cihaza benziyor. Tasarımı gayette şık. Sizce bu telefonu almalı mıyım ?

Beklentim

2)İnternet performansı
    5)Şarjı 1 günü çıkarsın.

Teşekkürler.

Aaa öyle deme kardeş N8 gibi telefon mu var multimedya canavarı mübarek , Fm Transmitter - USB OTG - 12 MP Xenonlu kamera - 3G üzerinden görüntülü Görüşme - 16 Gb Hafıza - 2-3 sn yavaş diye değiştircen mi sen şimdi bunu

Neyse bütçen 1000 lira civarı ise Desire S - Galaxy S ve bu ay satışa sunulcak olan Xperia Neo'ya bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Nokia N8 kullanıcısıyım ve telefonumun hantallığından, donup takılmasından bıktım öncelikle. Şu telefonu sinirden kırmadan yeni bir telefona geçmek istiyorum. Bir daha Nokia mı asla

Beklentim

2)İnternet performansı
    5)Şarjı 1 günü çıkarsın.

Teşekkürler.

Aaa öyle deme kardeş N8 gibi telefon mu var multimedya canavarı mübarek , Fm Transmitter - USB OTG - 12 MP Xenonlu kamera - 3G üzerinden görüntülü Görüşme - 16 Gb Hafıza - 2-3 sn yavaş diye değiştircen mi sen şimdi bunu

Neyse bütçen 1000 lira civarı ise Desire S - Galaxy S ve bu ay satışa sunulcak olan Xperia Neo'ya bakmanı öneririm

Sürekli donan ve yavaş bir telefon kullanmak istemiyorum

Galaxy S'e bir bakayım, teşekkürler

• Xperia Neo yu bekle istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Xperia Neo yu bekle istersen

Tasarımını sevmedim hocam yinede saol tavsiye için.
  • galaxy s son güncellemesini aldı bir daha günceleme alacagını düşünmüyorum , o yüzden yeni cıkacak cihazları alman daha iyi olur bu konuda arc tavsiye ederim ,neo da güzeldir canlı olarak görünce hosuna gidecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG Optimus Black veya galaxy s alabilirsin.
  • Optimus black övüldüğü kadar var seni pişman etmez, sana tavsiyem optimus black çünkü o fiyata bulabiliceğin en iyi özellikteki telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y n s c n -- 5 Temmuz 2011; 10:35:23 >
  • Optimus black gerçekten cok iyi telefon. SuperNova Display retina ekrandan bile daha iyi nerdeyse super amoled plus gibi.

kesinlikle tavsiye ederim ama 1000 tl ye galaxy S almak daha mantıklı olur
  • optimus black al bence
  • Optimus Black almış bulunmaktayım, N8'den sonra uzay çağı.
  • Hayırlı olsun hocam, bikac resim koyabilirmisiniz acaba ?
  • sen hiç symbian kullanmadın sanırım. Uygulamalardayken kapatma tuşuna basınca kapanmaz arkaplanda çalışır bu seble donar, bişey bilemden telefona b*k atma, önce araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.