Şimdi Ara

LG Optimus Black mi Xperia Neo mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez dokunmatik telefon ve android kullanacağım. Optimus Black ve Xperia Neo arasında kaldım. Benim için önemli olanlar ses düzeyinin yüksek olması, oyunları kasmaması, (telefondan internet olarak sadece facebook'a girerim başka sitelere girmem) ekran parlaklığı orta seviye, şarjının normal kullanımla en az 2 gün gitmesi kamerasının fotoğraf düzeyi ve video çekiminin çok iyi olması ve tasarımı ile kızlara hava atacak olmam. Ama tasarımı sanki Optimus Blackin daha iyi gibi geldi hatta harikulade diyebilirim. Fakat kamerası ve ses düzeyi hiç iç açıcı değil. Sizce hangisini almalıyım acil cevap verirseniz sevinirim 1 hafta içinde almam lazım. Başka önerebileceğiniz telefon varsa yazın. Hatta dokunmatik daha önce kullanmadığım için sıkıntı çeker miyim. Şimdiden teşekkürler.

• teşekkürler.
  • ikisi arasında kalmış birisi olarak optimusu tercih ettim görüntüsü çok daha şık diye şuan kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
  • Neoyu tercih ederdim.
  • neo güncelleme konusunda daha iyi oldugunu düşünüyorum ,neo tercih ederdim
  • neo kamera olarak daha iyi ve güncelleme olarak daha önde.
  • Arkadaşlar bende takipteyim. Bu ikisi arasında kalanlardanım. ;-D
  • neo nu işlemcisi daha iyi tasarım olarakta bence iyi ama ekranı lg den küçük. Bu arada lg de shadowgun oyunu kasıyor.
  • Konuyu açan arkadaş ikisini de alma sen. İstediklerini bulamazsın ikisinde de. İkisi arasında kalan arkadaşın yerinde olsam Neo alırım.

Not: Optimus Black'im var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.