Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 Android Sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar LG OPTIMUS BLACK P970 telefonum var android sürümü 2.3.4 acaba bu 4 e yükseltiliyor mu eğer yükseltiliyorsa nasıl ? teşekkürler

• androit 4 güncellemesi verileceği söylendi yanlış değilsem forumda görmüştüm güney korede verilmişti tam hatırlamıyorum forumda ara bulursun
  • Henüz LG Türkiye için bir 4.0 sürümü mevcut değil.ROM'lar var ancak garantiniz var ise yüklerseniz garanti kapsamından çıkar.
  • dün itibarı ile kullanıyorum
  • 4.0 resmi sürüm çıktı.İsteyen arkadaşlar LGMobile Support Tool yardımıyla yükleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustMan25 -- 29 Ocak 2013; 14:47:49 >
  • arkadaşlaer merhaba. yeni ics nasıl meraktan ölüyorum. dün güncelleme için lg pc suite bağladım telefonu. güncellemeleri kontrol et ededim. yeni yazılım var diyor . güncelle dediğimde ise sizin ki en son sürüm zaten ( v20e) diyor.? yardımmmmmm
  • Herkese merhaba. Cihazın beyaz olanını gecen Kasım ayında BIM'den almıştım. Üzerinde 22.3 mu nedir bir Android var. Şimdilerde bazı sorunlar yaşamaya başladım:

*Cihaz açılışı 2.5 dk falan sürüyor, tüm uygulamalarım sd kartta
    *G tuşu işlevini kaybetti
    *Camera ile çektiğim fotoları, sd karta kaydet ayarı olmasına rağmen artık galeride çoğu zaman göremiyorum ya da sadece en sonuncusunu gösteriyor. Bu yeni olmaya başladı. SD 4 gb, 1 gb boş yer var.

Servisi aradığımda Android 4 güncellemesinin resmi olarak geldiğini, Şengüller Maltepe'de 45 dk da yerinde bedavaya güncellemeyi yaptırabileceğimi söylediler. Bu sorunlar ortadan kalkacakmış. şimdi sorum şu. Cihazda gmail hesabımla kayıtlı haldeyim. Bir sürü rehber, fotoğraf, video ve aplikasyon var sd kart ve cihazın değişik yerlerine kaydedilmiş. Mybackup diye bir şey kurdum. Bu program, periyodik olarak SMS ve adres defterimi buluta yedekliyor. Ayrıca gene Andoid booster tarzı bir program ile de sd karta her şeyi yedekliyorum düzenli.

Maltepe ye gitmeden önce bu bahsettiğim şekillerde yedeklerimi alsam, sonra 45 da V4 e geçtiğimde muhtemelen her şey sıfırlanmış olacak. Bu hali ile, tekrar mybackup kurup login olunca, buluttan geriye restore edebiliyor mu, V2.3 ile V4 uyum sorunu olur mu? Aynı şey diğer bahsettiğim yedekler için de geçerli. Bilgi ya da alternatif öneri verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy SmartTag2
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.