Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum ubuntuda .kdz yi açıp apkları düzeltebiliyor musun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

dostum ubuntuda .kdz yi açıp apkları düzeltebiliyor musun sen?

yok custom rom işine girmiyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

custom rom değil dediğim olay. Misal p970 avrupa romundan telefona yüklemeden apkları görebiliyor çıkarabiliyor musun kdz.
  • quote:

quote:

quote:

custom rom değil dediğim olay. Misal p970 avrupa romundan telefona yüklemeden apkları görebiliyor çıkarabiliyor musun kdz.

kdz den değil de bin dosyasından çıkarıyorlar. Ben hiç denemedim. Bir yerde okumuştum yöntemi. Yanılmıyorsam android developer tool gerekiyor.
  • radyo var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetimvet

radyo var mi?

TR romda yok. almanya ve euro open de var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kdz den değil de bin dosyasından çıkarıyorlar. Ben hiç denemedim. Bir yerde okumuştum yöntemi. Yanılmıyorsam android developer tool gerekiyor.

aynen öyle o yüzden sordum beceriyorsan ben uğraşmadan başka bir modelin kdz sinden çeki ver dicektim sağolasın yinede.

• cmw ekleme için windows çözüm yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ErKaN_

cmw ekleme için windows çözüm yok mu

malesef yok. şu anda optimus black için bulunan tek yöntem. root programların hiçbiri işe yaramıyor. ICS 'de belki durum değişir. ))
  • quote:

quote:

malesef yok. şu anda optimus black için bulunan tek yöntem. root programların hiçbiri işe yaramıyor. ICS 'de belki durum değişir. ))

soruyu anlayamadım? cmw ne demek ayrıca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetimvet

quote:

quote:

soruyu anlayamadım? cmw ne demek ayrıca?

http://www.clockworkmod.com/

• aslında bu roma orjinal radio.apk yi flashlanabilirse süper olcak hazır cwm ile yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

aslında bu roma orjinal radio.apk yi flashlanabilirse süper olcak hazır cwm ile yükleniyor.

ekteki arşivin içinden 2 dosyayı system/app klasörün içine at yetkiler şöyle olmalı:

RADYO

RESİM1
    RESİM2

• hocam c diskine kopyala demıssınız pc nın c sıne mı kopyalayacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabunaga

hocam c diskine kopyala demıssınız pc nın c sıne mı kopyalayacaz

Evet bilgisayarin c surucusu
  • Arkadaşlar kurdum ama Ğ gibi türkçe karakterler gözükmüyor sadece boşluk olarak geliyor. bunun çözümü varmı ? tr romu denmiş ama bunun olmaması lazım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: floydrose

Arkadaşlar kurdum ama Ğ gibi türkçe karakterler gözükmüyor sadece boşluk olarak geliyor. bunun çözümü varmı ? tr romu denmiş ama bunun olmaması lazım değil mi ?

mesaj'a gir kare tuşuna (soldan birinci) bas ayarlara gir.
    Ayarlarda en altta diller var, oraya gir.
    Türkçe işaretli olup olmadığını kontrol et.
    Bende tüm diller işaretli.
  • İlk kez root yapacağım,lütfen birileri 13. ve 14. maddeleri açıklayabilir mi? 14'de bahsedilen bulma işlemi telefon ekranından mı yapılacak?bu işlemlerden önce SD card ı formatlamam gerekir mi? bir de türkçe karakter sıkıntısı klavye ayarlarından türkçe veya tüm diller seçilince çözülmüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyln_izmir

İlk kez root yapacağım,lütfen birileri 13. ve 14. maddeleri açıklayabilir mi? 14'de bahsedilen bulma işlemi telefon ekranından mı yapılacak?bu işlemlerden önce SD card ı formatlamam gerekir mi? bir de türkçe karakter sıkıntısı klavye ayarlarından türkçe veya tüm diller seçilince çözülmüyor mu?

13. Yükleme bitince otomatik olarak recovery menüsü açılıyor. menü ibgilizce. ingilizce wipe göreceksin işlemleri konu başlında yazilanlari menüde bul ve uygula.
    14. önceden idririp sdcarda kopyaladigin superuser.zip dosyasini. recovery menusunden bulup yuklemen gerekiyor. Konu başlında ingilizce menüde sırasıyla sdcard geçebilmen için her şey yazılı.
    sdcard formatlamana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyln_izmir

İlk kez root yapacağım,lütfen birileri 13. ve 14. maddeleri açıklayabilir mi? 14'de bahsedilen bulma işlemi telefon ekranından mı yapılacak?bu işlemlerden önce SD card ı formatlamam gerekir mi? bir de türkçe karakter sıkıntısı klavye ayarlarından türkçe veya tüm diller seçilince çözülmüyor mu?

13. Yükleme bitince otomatik olarak recovery menüsü açılıyor. menü ibgilizce. ingilizce wipe göreceksin işlemleri konu başlında yazilanlari menüde bul ve uygula.
    14. önceden idririp sdcarda kopyaladigin superuser.zip dosyasini. recovery menusunden bulup yuklemen gerekiyor. Konu başlında ingilizce menüde sırasıyla sdcard geçebilmen için her şey yazılı.
    sdcard formatlamana gerek yok.

teşekkür ederim,umarım sorun yaşamam.bazı sitelerde bu işlemler yapılırken bataryanın çıkarılmasından bahsediliyor,öyle bir şey gerekmiyor sanırım?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.