Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
    temiz tek parça kdz rom
  • Twlefonumda orjinal lgnin verdigi 4.0.4 yuklu ama telefon cok yavas root room denilwn seyleri yapsam hizlanirmi telefon guncel programlar facebook , messenger filan kullanamiyom cok fazla kasiyo bana bi yardim edin
    Bir de ilerde ikinci el telefon almayi dusunuyorum s3 mu iyidir hiz filan kasma olmamamsi bakimindan yoksa gm discovery 1 mi iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali000 A kullanıcısına yanıt
    Bu telefon çok zayıf hiç elleme

• Aynen ilk ciktiginda iyiydi bi sonra cift cekirdek islemcili 1 gb remli telefonlar cikinca pesine bi numarasi kalmadi s3 almayi dusunuyorum ama hep kasiuo menusunde filan birinde var pek isime gelmedi discovery 1 daha akici hizli bi alet belki ondan alirim 250 lira filan

• quote:

Orijinalden alıntı: ali000

Twlefonumda orjinal lgnin verdigi 4.0.4 yuklu ama telefon cok yavas root room denilwn seyleri yapsam hizlanirmi telefon guncel programlar facebook , messenger filan kullanamiyom cok fazla kasiyo bana bi yardim edin
    Bir de ilerde ikinci el telefon almayi dusunuyorum s3 mu iyidir hiz filan kasma olmamamsi bakimindan yoksa gm discovery 1 mi iyidir ?

aynı durum... değerli arkadaşlar.. konu ilerlemiş.. ama ben yinede bir umut, hayır duamı alacak bir arkadaştan yardım istiyorum..ben ikinci el olarak 3 gün önce satın aldım telefonu.. ekran, dokunmatik vs güzel ama, pil 4 saatte bitiyor, ve evet kasılıyor, takılma yapıyor.. forumları karıştırdım.. 500 sayfa yazı var ve hepsi eski konu..
    ben bu cihazı ilk sürümüne veya gingerbird galiba, o sürüme yüklemek istiyorum tekrardan.. orjinal yazılımı daha hızlı çalışıyormuş ve pil ömrü daha iyiymiş..
    bana bu konuda yardımcı olacak bir babayiğit arkadaş arıyorum..
    kendim yapayım diyorum.. örnek lg usb driver sitesinden artık indirilemiyor..
    bütün yükleme programları ve yazılımları tek paket halinde bana gönderirseniz kendim yapmaya çalışırım..
    veya bilen bir arkadaş varsa, aktif olarak uğraşıyorsa hala, telefonu ona bile gönderirim..
    lütfen ACİL Yardım..

şimdiden herşey için çok teşekkür ediyorum.. sizlerden gelecek yanıtları sabırsızlıkla bekliyorum

MUSTAFA ANIL
    0532 212 82 76

• Kesle almasaydin kardes ya telefonun ozellikleri cok dusuk kasma cok bes para etmez yani sadece telefon ozelliklerini kullanmayip uygulama filan yukleyecekseniz alinmayacak bi cihaz tipi filan guzel ama iste performans yok

• elinde 4.0.4 v30b fransa olmayan türkiye romu olan varmı bendeki v30b fransa ama facede filan video oynatmama sorunu var 2.3.4 e çekince sorun düzeliyo ama o da çok internet üstünden programla da yükseltemiyorum hata veriyor %40 ta v30a türkiyede olabilir hiç bi yerde bişey bulamadım
  • bilgisayarınızın kenarında köşesinde yokmu 4.0.4 ics li rom
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.