Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Cihazın beyaz olanını gecen Kasım ayında BIM'den almıştım. Üzerinde 22.3 mu nedir bir Android var. Şimdilerde bazı sorunlar yaşamaya başladım:

*Cihaz açılışı 2.5 dk falan sürüyor, tüm uygulamalarım sd kartta
    *G tuşu işlevini kaybetti
    *Camera ile çektiğim fotoları, sd karta kaydet ayarı olmasına rağmen artık galeride çoğu zaman göremiyorum ya da sadece en sonuncusunu gösteriyor. Bu yeni olmaya başladı. SD 4 gb, 1 gb boş yer var.

Servisi aradığımda Android 4 güncellemesinin resmi olarak geldiğini, Şengüller Maltepe'de 45 dk da yerinde bedavaya güncellemeyi yaptırabileceğimi söylediler. Bu sorunlar ortadan kalkacakmış. şimdi sorum şu. Cihazda gmail hesabımla kayıtlı haldeyim. Bir sürü rehber, fotoğraf, video ve aplikasyon var sd kart ve cihazın değişik yerlerine kaydedilmiş. Mybackup diye bir şey kurdum. Bu program, periyodik olarak SMS ve adres defterimi buluta yedekliyor. Ayrıca gene Andoid booster tarzı bir program ile de sd karta her şeyi yedekliyorum düzenli.

Maltepe ye gitmeden önce bu bahsettiğim şekillerde yedeklerimi alsam, sonra 45 da V4 e geçtiğimde muhtemelen her şey sıfırlanmış olacak. Bu hali ile, tekrar mybackup kurup login olunca, buluttan geriye restore edebiliyor mu, V2.3 ile V4 uyum sorunu olur mu? Aynı şey diğer bahsettiğim yedekler için de geçerli. Bilgi ya da alternatif öneri verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.

• telefonuma 4.04 orjinal rom yukledim bazen baya kasıyor ve wifi spot çalıştırdığımda pcde ağ bağlantısında ünlem çıkıyor sebebine olabilir.
  • v30d romunda mobil ağı çalıştıramıyorum bu sorunu yaşayan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhepburdayiz

v30d romunda mobil ağı çalıştıramıyorum bu sorunu yaşayan oldumu?

apn ayarları yapmanız gerekiyor internetten hattınızla uyumlu apn ayarlarını bulup telefona geçirmeniz gerekmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mesajlaşma uygulaması hata veriyor ve kapanmaya zorluyor acil yardım lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: Flush

30D FRA ORanGE ROMU ve Boot_v0.2_blue_leds.zip kernel yüklemek istiyorum ilk olarak 20d rootsuz kurdum cmw yüklemek için ginderbreadtamı root etmemiz lazım unlockroot programı ilede root yapamıyorum telefonu tanıyor biraz bekliyor reboot oluyor ama superuser yüklemiyor 30dye geçincede usb hata ayıklaması yok bana biri yardım edebilirmi lütfen.

Yükleme sırasını anlatıyorum

- rootsuz herhangi bir v20 yükle.
    - rootsuz 20d yi yükledikten sonra root atmadan smartflashtool ile üstüne v30d yi kur.
    - v30d açıldıktan spnra usb hata ayıklamayı işaretle(30d de usb hata ayıklama ayarar-telefon hakkında derlem numarasına 5-10 kez tıkla )
    - unlockroot programıyla 30d yi rootla.
    - root işleminden sonra lgp970_cwm_installer.exe indir c diskine kopyalahttps://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D&locale=tr. Programın kendisi bootloader kıracak ve cwm yi yükleyecektir.
    - cwm den Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükle.

herşeyi yaptım, en son lgp970_cwm_installer.exe yi de çalıştırdım. telefon kapandı ama recovery modda açılmadı, yardımcı olabilecek olan var mı?

ayrıca avea için internet ayarlarını yazabilecek olan

Edit: Rom manager ile hallettim sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus White -- 11 Eylül 2013; 13:15:47 >

• v30d fransa romunu yükleyen arkadaşlar siz de ne kadar boş ram görünüyor.
  • merhaba ark lar lg p970 cihazım var recorvy mode alamıyorum hangi tuslar ile alıyoruzz ??
  • Merhaba arkadaslar forumu 6 aydir takip edemiyorum belki taniyanlar cikar
    malesef bu rom haberlerinden ve islerinden uzak kaldim simdi bana yardiminiz lazim.
    sarj ve performans olarak suan onereceginiz rom hangisi ? 2 gun icinde degistirmem lazim. telefonumda ilk aldigim gunden beri v10c 2.2.2 surum mevcut
    lutfen bana yardimci olur musunuz ayrica nasil yuklenecegi hakkinda da yardim ederseniz sevinirim. bir de hangi kernel onerir siniz?
    orjinal veya custom rom farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErKaN_ -- 14 Eylül 2013; 12:56:51 >
  • quote:

TR V20 BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR.LGP970.V20A_00

BIN_TUR.LGP970.V20C_00[size=3]

BIN_TUR.LGP970.V20D_00

BIN_SEA_LGP970_V20H

TR V10 BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR_LGP970_V10B

BIN_TUR_LGP970_V10C

Hocam bunlardan hangisi en son çıkan orjinal ve en stabil rom ?

• ARKADAŞLAR BEN EŞİME BU TELEFONUN BEYAZINI ALMAK İSTİYORUM... ARANIZDA GİTTİGİDİYOR VEYA SANAL PAZAR ÜZERİNDEN 300-320 TL CİVARI EKRANDA ÖZELIKLE CİZİK OLMAYAN KASASI TEMİZ...KUTULU, EKSIKSIZ VE GARANTİLİ SATACAK OLAN VARSA TELEFON NUMARAM 05412184536 ONUR AYBATAN....
  • Hocam 30D FRA ORANGE ROMU kurdum ama veri bağlantısını açınca bir türlü internete bağlanamıyorum.
    @pupsik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg_

Hocam 30D FRA ORANGE ROMU kurdum ama veri bağlantısını açınca bir türlü internete bağlanamıyorum.
    @pupsik

Apn ayarlarını yapmanız gerekiyor internetten operatörunuze uygun apn ayarlarını bulup yapmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239
    Apn ayarlarını yapmanız gerekiyor internetten operatörunuze uygun apn ayarlarını bulup yapmanız gerekiyor.

Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg_

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim.

• pupsik hocam bundan bir yıl önce 30c veya 30 d orjinal romu yüklemiştim şimdi senin tavsiye ettiğin 30 d fra orangeyi yükleme için direk orangeyimi yüklüycem yoksa önce başka romlara dönüp ( örneğin v20 li rom lara) ondan sonramı 30 d orangeyi yüklüycem birde doğrumu anlamışım önce birirnci sayfadaki smartflashtool la rom yükleme talimatlarıyla romu yüklüycem sonra rootluycam sonra lgp970_cwm_installer.exe programıyla cwm yi yüklüycem en sonrada cwm recoveryden kerneli yüklüycem rom ve rootlama tamam ama cwm yükleme ve kernel yüklemeyi hiç yapmadım detaylı acıklaaması varmı yoksa kendim uğraşarak yükleyebilirmiyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarcasm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Arkadaşlar , bende 4.04 versiyonu mevcut . ben 2.2 ye yada daha düşük bir versiyona indirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

1ci sayfadan rootsuz 2.3 yukleyebilirsin.

Hocam şu rootsuz yükleme muhabeti nasıl oluyor hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında.Ben de 2.3.4 e geri dönmek istiyorum.Direk telefona atıp yükleyecek miyiz nedir yani ?

konunun 1ci sayfasında anlatım mevcut.
    rootsuz romu indir zipden çıkart (2ci mesajda var v20D). Sonra smartflashtool ile yükle.
    Fazla detayı yok önemli olan sürücü yüklü olsun. Telefonu SW moda çekiyorsun. smartfalshtoolu çalıştırıyon indirdiğin dosyaları ekleyip yüklüyon. detaylı 1ci sayada var.
    hepsi bukadar.

Hocam şu dediğin şeyi yeni yaptım daha ama telefon reboot yaptıktan sonra 'Ana ekran uygulaması (android.process.lghome işlemi) beklenmedik biçimde durdu' uyarısı çıkıp duruyor.Ana ekran tamamen siyah hiçbişey gözükmüyor ne yapmam lazım :(

• Arkadaşlar telefona cm10.1 yüklemek istiyorum.Telefon rootludur gerekli olan romu gapps indirdim fakat romu yükleyemiyorum rom manager kullanım yüklemeye çalıştım security error hatası verdi telefonu zor düzeltim.Cm10.1 romu nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canknts

Arkadaşlar telefona cm10.1 yüklemek istiyorum.Telefon rootludur gerekli olan romu gapps indirdim fakat romu yükleyemiyorum rom manager kullanım yüklemeye çalıştım security error hatası verdi telefonu zor düzeltim.Cm10.1 romu nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Cwm yüklü bir romu sft ile flashlamaniz gerek ondan sonra yükleme yapmalisiniz

• LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30
    ROOTLU ROMLAR

Romlara CWM Recovery eklenmiştir. Superuser
    yüklenerek root hakları elde edilir.

1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5:
    5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri
    açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C
    diskine kopyalıyoruz.
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb
    kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait
    while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970
    bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB
    DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy
    D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin
    dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls
    dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon
    RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset,
    yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup
    yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from
    sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.

Bu islemleri yaptiktan sonra cm10.1 yukleyeceğim anladiğim kadariyla tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.