Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Arkadaşlar , bende 4.04 versiyonu mevcut . ben 2.2 ye yada daha düşük bir versiyona indirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

1ci sayfadan rootsuz 2.3 yukleyebilirsin.
  • arkadşlar telefonu sevise yollmıştım 4.04 30a yuklü geldi telefona şarj yetiştiremiyorum doğru düzgün kullanmadan telefon şarjını yiyi bitiriyor hatta şarjdan çıkardığım ilk 1- 2 saatte hiç birşey yapmadan %90 a düsüyor ne önereir siniz telefonun bu şarj meselesinden dolayı resmen soğudum ne önerirsiniz
  • Arkadaşlar bundan önce siteden birçok kez custom rom yüklemiş olmama rağmen pupsik arkadaşın önerdiği V30D_00 fra orange.zip dosyası altındaki romu indiriyorum, rom yükleme işlemi bitip telefon recovery moda geçecekken android logosu gözüküyor ve 4-5 sn sonra tekrardan lg logosu gözüküp telefon normal olarak açılıyor. bu nedenle wipe data factory reset yapıp su.zip yükleyemiyorum. Sonradan G ve S+ tuşları ile recovery e geçeyim dedim ancak cwm yerine LG logolu recovery mode yazısı çıkıyor. Ben bir yanlışlık mı yapıyorum. Unlock root ile root edip tekrardan yapiyim dedim olmadı. Yardımlarını bekliyorum.
  • Telefonu servise gondermistim. Servisin sayfasinda boyle biseyler yaziyor. Bunlarin tam olarak ne anlama geldigini bilen var mi?
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion45

arkadşlar telefonu sevise yollmıştım 4.04 30a yuklü geldi telefona şarj yetiştiremiyorum doğru düzgün kullanmadan telefon şarjını yiyi bitiriyor hatta şarjdan çıkardığım ilk 1- 2 saatte hiç birşey yapmadan %90 a düsüyor ne önereir siniz telefonun bu şarj meselesinden dolayı resmen soğudum ne önerirsiniz

Hocam sorun neydi ve cozuldu mu ? ne kadar serviste kaldi.

• scudman kullanıcısına yanıt
    telefonda bazı sorunlar vardı tus kılıdl tam calısmıyordu telefon cok yavaslamıstı dokunmatikte sorun vardı hepsi çozuldu garanti kapsamında 1 hafta içindede sorunları çözülüp geri geldi şimdi telefonu güç tasarrufu açık şekilde kullanıyorum eskisine nazaran biraz daha fazla gidiyor şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion45

arkadşlar telefonu sevise yollmıştım 4.04 30a yuklü geldi telefona şarj yetiştiremiyorum doğru düzgün kullanmadan telefon şarjını yiyi bitiriyor hatta şarjdan çıkardığım ilk 1- 2 saatte hiç birşey yapmadan %90 a düsüyor ne önereir siniz telefonun bu şarj meselesinden dolayı resmen soğudum ne önerirsiniz

ustte 30D FRA ORanGE ROMU var onu yukle. ustune blue kerneli yukle sarzi cok iyi tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antediluvian35

Arkadaşlar bundan önce siteden birçok kez custom rom yüklemiş olmama rağmen pupsik arkadaşın önerdiği V30D_00 fra orange.zip dosyası altındaki romu indiriyorum, rom yükleme işlemi bitip telefon recovery moda geçecekken android logosu gözüküyor ve 4-5 sn sonra tekrardan lg logosu gözüküp telefon normal olarak açılıyor. bu nedenle wipe data factory reset yapıp su.zip yükleyemiyorum. Sonradan G ve S+ tuşları ile recovery e geçeyim dedim ancak cwm yerine LG logolu recovery mode yazısı çıkıyor. Ben bir yanlışlık mı yapıyorum. Unlock root ile root edip tekrardan yapiyim dedim olmadı. Yardımlarını bekliyorum.

ilk once 1ci sayfadan rootsuz herhangi v20 romu yukle. Onun ustune v30d yi kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

ARKADAŞLAR BOOTLOADER KIRILDI!!!
    Optimus Black'e recovery yükleyebiliyoruz!!!
    İşlem için telefon rootlu olmalı.

Diğer metod'ta kerneli değiştirmek zorunda kalıyorduk. Bu yöntemle herşey orjinal kalıyor.

Kırık Orjinal v30 u-boot : u-boot.img indir ve sdcarda kopyala.
    ANDROİD TERMİNAL yükle ve aşasğıdaki kodları uygula.
    su 
    dd if=/sdcard/u-boot.img of=/dev/block/mmcblk0p2
    reboot

Son versiyon RECOVERY yükleme:
    recovery.img indir ve sdcarda kopyala.
    Aşağdaki kodları terminalde uygula:
    su 
    dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p4
    reboot

ÜSTEKİ YÖNTEMLE YÜKLEMEKTE ZORLUK ÇEKEN ARKADAŞLAR, lgp970_cwm_installer.exe DOSYAYI İNDİRİP WİNDOWS'DAN YÜKLEYEREK İŞLEMİ DAHA KOLAY GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

KAPALI TELEFONDAN RECOVERY'E GEÇİŞ:
    G ve SES+ tuşlarına basılı tutarak telefonu açıyoruz. Recovery'e geçene kadar iki tuşu basılı tutuyoruz...

cmw yükleyemiyorum o kodlar gosterdiğin gibi yazamıyorum emulatore ayrıca cmw installer ile nasıl yükleyeceğimizi cihazı nasıl bağlayacağımda yazarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Flush

quote:

ARKADAŞLAR BOOTLOADER KIRILDI!!!
    Optimus Black'e recovery yükleyebiliyoruz!!!
    İşlem için telefon rootlu olmalı.

Diğer metod'ta kerneli değiştirmek zorunda kalıyorduk. Bu yöntemle herşey orjinal kalıyor.

Kırık Orjinal v30 u-boot : u-boot.img indir ve sdcarda kopyala.
    ANDROİD TERMİNAL yükle ve aşasğıdaki kodları uygula.
    su 
    dd if=/sdcard/u-boot.img of=/dev/block/mmcblk0p2
    reboot

Son versiyon RECOVERY yükleme:
    recovery.img indir ve sdcarda kopyala.
    Aşağdaki kodları terminalde uygula:
    su 
    dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p4
    reboot

ÜSTEKİ YÖNTEMLE YÜKLEMEKTE ZORLUK ÇEKEN ARKADAŞLAR, lgp970_cwm_installer.exe DOSYAYI İNDİRİP WİNDOWS'DAN YÜKLEYEREK İŞLEMİ DAHA KOLAY GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

KAPALI TELEFONDAN RECOVERY'E GEÇİŞ:
    G ve SES+ tuşlarına basılı tutarak telefonu açıyoruz. Recovery'e geçene kadar iki tuşu basılı tutuyoruz...

cmw yükleyemiyorum o kodlar gosterdiğin gibi yazamıyorum emulatore ayrıca cmw installer ile nasıl yükleyeceğimizi cihazı nasıl bağlayacağımda yazarmısın

telefonu bilgisayara bagla surucu yuklu oldugundan emin ol USB ayiklama isaretli olmali
    linkteki exe dosayi calistir. o sana cwm yi yukleyecek ve bootloaderi kiracak

https://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D&locale=tr

• hocam program bu şekilde oluyor telefon reboot olduktan sonra recoverye geçemiyorum hala  LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

• 30D FRA ORanGE ROMU ve Boot_v0.2_blue_leds.zip kernel yüklemek istiyorum ilk olarak 20d rootsuz kurdum cmw yüklemek için ginderbreadtamı root etmemiz lazım unlockroot programı ilede root yapamıyorum telefonu tanıyor biraz bekliyor reboot oluyor ama superuser yüklemiyor 30dye geçincede usb hata ayıklaması yok bana biri yardım edebilirmi lütfen.
  • quote:

30D FRA ORanGE ROMU ve Boot_v0.2_blue_leds.zip kernel yüklemek istiyorum ilk olarak 20d rootsuz kurdum cmw yüklemek için ginderbreadtamı root etmemiz lazım unlockroot programı ilede root yapamıyorum telefonu tanıyor biraz bekliyor reboot oluyor ama superuser yüklemiyor 30dye geçincede usb hata ayıklaması yok bana biri yardım edebilirmi lütfen.

ilk sayfada bulunan rootlu 20h romu kur hafıza kartına superuser zipi at smart fash tool ile yükledikten sonra telefon cwm ile açılacak super user yükle ardından istediğin romu yükleyebilirsin. Ayrıca unlockroot sadece ics ve üzeri sürümleri rootlar .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antediluvian35

Arkadaşlar bundan önce siteden birçok kez custom rom yüklemiş olmama rağmen pupsik arkadaşın önerdiği V30D_00 fra orange.zip dosyası altındaki romu indiriyorum, rom yükleme işlemi bitip telefon recovery moda geçecekken android logosu gözüküyor ve 4-5 sn sonra tekrardan lg logosu gözüküp telefon normal olarak açılıyor. bu nedenle wipe data factory reset yapıp su.zip yükleyemiyorum. Sonradan G ve S+ tuşları ile recovery e geçeyim dedim ancak cwm yerine LG logolu recovery mode yazısı çıkıyor. Ben bir yanlışlık mı yapıyorum. Unlock root ile root edip tekrardan yapiyim dedim olmadı. Yardımlarını bekliyorum.

ilk once 1ci sayfadan rootsuz herhangi v20 romu yukle. Onun ustune v30d yi kur.

Çok teşekkür ettim. Sorunsuz yükledim, fazla uygulama ile de telefonu şişirmedim, batarya süresi eskisine nazaran %30 falan arttı. 45-60 dk kadar internet, 30 dk tel görüşmesi ile telefon bataryası 15 saat sonra %5 in altına inmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antediluvian35 -- 19 Ağustos 2013; 2:06:34 >

• quote:

30D FRA ORanGE ROMU ve Boot_v0.2_blue_leds.zip kernel yüklemek istiyorum ilk olarak 20d rootsuz kurdum cmw yüklemek için ginderbreadtamı root etmemiz lazım unlockroot programı ilede root yapamıyorum telefonu tanıyor biraz bekliyor reboot oluyor ama superuser yüklemiyor 30dye geçincede usb hata ayıklaması yok bana biri yardım edebilirmi lütfen.

Yükleme sırasını anlatıyorum

- rootsuz herhangi bir v20 yükle.
    - rootsuz 20d yi yükledikten sonra root atmadan smartflashtool ile üstüne v30d yi kur.
    - v30d açıldıktan spnra usb hata ayıklamayı işaretle(30d de usb hata ayıklama ayarar-telefon hakkında derlem numarasına 5-10 kez tıkla )
    - unlockroot programıyla 30d yi rootla.
    - root işleminden sonra lgp970_cwm_installer.exe indir c diskine kopyalahttps://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D&locale=tr. Programın kendisi bootloader kıracak ve cwm yi yükleyecektir.
    - cwm den Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükle.

• 30d yüklü olanlar bakabilir mi kernel sürümü 3.0.8 mi 3.0.8+ mı?
  • 3.0.8+
  • quote:

quote:

Arkadaşlar , bende 4.04 versiyonu mevcut . ben 2.2 ye yada daha düşük bir versiyona indirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim?

Hocam şu rootsuz yükleme muhabeti nasıl oluyor hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında.Ben de 2.3.4 e geri dönmek istiyorum.Direk telefona atıp yükleyecek miyiz nedir yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarcasm

quote:

quote:

Hocam şu rootsuz yükleme muhabeti nasıl oluyor hiçbir şey bilmiyorum bu konu hakkında.Ben de 2.3.4 e geri dönmek istiyorum.Direk telefona atıp yükleyecek miyiz nedir yani ?

konunun 1ci sayfasında anlatım mevcut.
    rootsuz romu indir zipden çıkart (2ci mesajda var v20D). Sonra smartflashtool ile yükle.
    Fazla detayı yok önemli olan sürücü yüklü olsun. Telefonu SW moda çekiyorsun. smartfalshtoolu çalıştırıyon indirdiğin dosyaları ekleyip yüklüyon. detaylı 1ci sayada var.
    hepsi bukadar.

• hocam bu 30d optimizasyon ayarlarını söylermisin telefon acayip ağırlaştı ya reboot yapınca 4-5 dk dan önce kendine gelmiyo telefon blue leds kernelde yüklü telefonu rahatlatmam ve hızlandırmam için herhangi bir ayar biliyorsan aktarırmısın.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.