Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagdas_f1

ICS için inanılmaz saçma bi sorun var. Instagrama foto atmıyor. Böyle saçmalık olmaz ya

Onu kullanmıyorum. Viber resim atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi ics romu hangisidir beyler zeustan sıkıldım oyun oynamayacagım oyun performansı onemli değil sarjı ıyı dayanırsa iyi olur ve stabil akıcı olması onemli önerileri beklıyorum .

NOT : zeus romunundayım gunde en az 2 kere pili cıkarmak zorunda kalıyorum asırı donuyor . bugun 4 kez pili cıkarıp taktım .
  • pupsik P kullanıcısına yanıt
    hocam instagram bi sosyal payla?ym sitesi gibi birbirimize resim atmak için kullanmyyoruz. ara?tyrdym p970 ics kullanan herkes için varmy? bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTBLooD

en iyi ics romu hangisidir beyler zeustan sıkıldım oyun oynamayacagım oyun performansı onemli değil sarjı ıyı dayanırsa iyi olur ve stabil akıcı olması onemli önerileri beklıyorum .

NOT : zeus romunundayım gunde en az 2 kere pili cıkarmak zorunda kalıyorum asırı donuyor . bugun 4 kez pili cıkarıp taktım .

http://forum.donanimhaber.com/m_59522528/mpage_19/tm.htm#msglink_76140165
    linkteki orjinal romun üzerine boot_0.2 kerneli mutlaka yükle.
    Pil iyi tütüyor. Şahsen memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas_f1

ICS için inanılmaz saçma bi sorun var. Instagrama foto atmıyor. Böyle saçmalık olmaz ya

3.4.0 versiyonu çalışıyordu yanılmıyorsam ics de
  • telefonun imeisi uçmuş. *#06# yapıncada ayarlardan telefon kimliğine bakıncada gözükmüyor. Bilinmiyor diyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: JusTBLooD

en iyi ics romu hangisidir beyler zeustan sıkıldım oyun oynamayacagım oyun performansı onemli değil sarjı ıyı dayanırsa iyi olur ve stabil akıcı olması onemli önerileri beklıyorum .

http://forum.donanimhaber.com/m_59522528/mpage_19/tm.htm#msglink_76140165
    linkteki orjinal romun üzerine boot_0.2 kerneli mutlaka yükle.
    Pil iyi tütüyor. Şahsen memnun kaldım.

hocam izsyi yukledim bi kac ekleme filan yaptım suan gayet iyi

• Arkadaşlar çok acil yardım lütfen.

Telefonu 2.2 turkcell yazılımından lgnin kendi programı ile güncelliyordum ki dondu kaldı bu klasik sorun başıma geldi. Cihaz şimdi lg logosunda kalıyor. Sw update olarak bağlasam da lgnin programı sorunu düzeltmiyor restarta düşüyor. Burdaki işlemleri denedim smartflash error'a düşüyor. Ne olur yardım arkadaşlar cihazı güncellemem için vermişlerdi battım bittim ben. Birisi yardımcı olsun lütfen nasıl canlandırabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Arkadaşlar çok acil yardım lütfen.

Telefonu 2.2 turkcell yazılımından lgnin kendi programı ile güncelliyordum ki dondu kaldı bu klasik sorun başıma geldi. Cihaz şimdi lg logosunda kalıyor. Sw update olarak bağlasam da lgnin programı sorunu düzeltmiyor restarta düşüyor. Burdaki işlemleri denedim smartflash error'a düşüyor. Ne olur yardım arkadaşlar cihazı güncellemem için vermişlerdi battım bittim ben. Birisi yardımcı olsun lütfen nasıl canlandırabilirim???

Smart flash tool u kullanirken baska hicbir islem yapmayin ve ilk islemleri tekrar yapin sorun hallolur

• quote:

Arkadaşlar çok acil yardım lütfen.

Konunun birinci sayfasında ilk önce rootsuz 2.3 rom smartflashtool ile yükle. Sonra üstüne 4.0 ics yükle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

telefonun imeisi uçmuş. *#06# yapıncada ayarlardan telefon kimliğine bakıncada gözükmüyor. Bilinmiyor diyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?

İlk önce fabrika ayarlarını sıfırla servis menüsünden*3845*970#. Yedeklerini varsa almayı unutma.
    Eğer olmazssa pm at yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

quote:

telefonun imeisi uçmuş. *#06# yapıncada ayarlardan telefon kimliğine bakıncada gözükmüyor. Bilinmiyor diyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?

İlk önce fabrika ayarlarını sıfırla servis menüsünden*3845*970#. Yedeklerini varsa almayı unutma.

Teşekkürler hocam, yedeklerimi alayım, hemen deneyeceğim. Telefonu satmaya karar verdim, bu sorunu düzeltip satışa çıkartacağım. Baktınız mı bilmiyorum ama general mobile discovery benim aklımı çeldi. Birde bizim telefon ortalama ne kadardan alıcı bulur?
    Birde son olarak titanium backup ile yedeklediğim oyunları farklı bir android telefona yükleyebiliyormuyum?
    Fazla masraflı oldum, farkındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 2 Temmuz 2013; 14:17:00 >

• pupsik P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler eyvallah halletim
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam, yedeklerimi alayım, hemen deneyeceğim. Telefonu satmaya karar verdim, bu sorunu düzeltip satışa çıkartacağım. Baktınız mı bilmiyorum ama general mobile discovery benim aklımı çeldi. Birde bizim telefon ortalama ne kadardan alıcı bulur?
    Birde son olarak titanium backup ile yedeklediğim oyunları farklı bir android telefona yükleyebiliyormuyum?
    Fazla masraflı oldum, farkındayım

bence ümraniye servise götürün derim orasıda alıyor ben servise götürdüğümde 350 400 tl ye alırız demişti ama şuan bir bilgim yok.Titanium backup ile uygulamaları backup yaptıktan sonra aynı isimdeki klasörü pcnize yada sd karta kopyalayıp başka telefonda kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239
    bence ümraniye servise götürün derim orasıda alıyor ben servise götürdüğümde 350 400 tl ye alırız demişti ama şuan bir bilgim yok.Titanium backup ile uygulamaları backup yaptıktan sonra aynı isimdeki klasörü pcnize yada sd karta kopyalayıp başka telefonda kullanabilirsiniz.

Telefonu direk satabiliyormuyuz bilmiyorum ama telefonu belli bir paraya sayıp servisten alacağın yeni telefonun bedelinden düştüklerini biliyorum.Mecidiyeköy servisten sormuştum gittiğimde, data kablo girişinde sorun vardı, şarj olmuyordu temassızlık vardı, o parçayı değiştirtmek için gitmiştim 2-3 ay oldu, belki biraz daha fazla, data kablosunuda kablonun girdiği soketide değiştirmişlerdi. 300-350 demişlerdi bana yanlış hatırlamıyorsam. Cumartesi gidip tekrar sorayım servisten, dediğin gibi olur inşallah.
    Başka telefonda titanium backup yedeğini kullanabilmek hakaten güzel olacak. Teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

Telefonu direk satabiliyormuyuz bilmiyorum ama telefonu belli bir paraya sayıp servisten alacağın yeni telefonun bedelinden düştüklerini biliyorum.Mecidiyeköy servisten sormuştum gittiğimde, data kablo girişinde sorun vardı, şarj olmuyordu temassızlık vardı, o parçayı değiştirtmek için gitmiştim 2-3 ay oldu, belki biraz daha fazla, data kablosunuda kablonun girdiği soketide değiştirmişlerdi. 300-350 demişlerdi bana yanlış hatırlamıyorsam. Cumartesi gidip tekrar sorayım servisten, dediğin gibi olur inşallah.
    Başka telefonda titanium backup yedeğini kullanabilmek hakaten güzel olacak. Teşekkürler hocam.

öylede olabilir tam hatırlamıyorum ama benim için bir fark yaratmazdı değiştirme fırsatım olsa çünkü almak istediğim telefon nexus 4 olurdu

• quote:

Çok teşekkürler eyvallah halletim

rica ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

quote:

30D FRA ORANGE ROMU

Bir süredir bu romu kullanıyorum.
    Üzerine Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükledim gayet memnunum. CWM recovery'den yükleniyor.
    İşlemci en duşuk 300mhz de çalışıyor. bu sebeple diri kalıyor telefonun tepkisi çok iyi.
    Kernele mavi ışık eklenmiş.
    Derin uykuya da geçiyor. Enerji tasarrufu iyi.
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

V30D_00 fra orange.zip
    Smartflashtool ile ROM yükleme şekli 1ci sayfada İCS için mevcut

CWM yükeme şekli:
    Telefonu rootladıktan sonra (unlocroot programıyla). Bootloaderi kırıp CWM yi yüklüyoruz, detaylı anlatım linkte mevcut

cwm versiyonu linki varmı. yani direk flashlayamıyormuyuz

cwm yi ancak bootloaderi kırık telefona flaşlarsın.
    lgp970_cwm_installer.exe programı bootloaderi kırmakta ve aynı zamanda cwm yi yüklemektedir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59522528/mpage_17/f_//tm.htm#71964024

ARKADAŞLAR FRANCE ORANGE ROOM İNDİRDİM AMA HASARLI ARŞİV DİYOR AYRICA KERNELİ NASIL DEĞİŞTİRİYORUZ

• quote:

quote:

quote:

30D FRA ORANGE ROMU

Üzerine Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükledim gayet memnunum. CWM recovery'den yükleniyor.
    İşlemci en duşuk 300mhz de çalışıyor. bu sebeple diri kalıyor telefonun tepkisi çok iyi.

V30D_00 fra orange.zip

CWM yükeme şekli:
    Telefonu rootladıktan sonra (unlocroot programıyla). Bootloaderi kırıp CWM yi yüklüyoruz, detaylı anlatım linkte mevcut

lgp970_cwm_installer.exe programı bootloaderi kırmakta ve aynı zamanda cwm yi yüklemektedir.

france room indirdim arşiv hasarlı diyor ayrıca 2. dosya yok ve kernel nasıl değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saint42

quote:

quote:

quote:

30D FRA ORANGE ROMU

V30D_00 fra orange.zip

CWM yükeme şekli:

france room indirdim arşiv hasarlı diyor ayrıca 2. dosya yok ve kernel nasıl değişiyor.

Tekrar indir.
    V30D_00 fra orange.zip

Kernel -https://disk.yandex.ru/public/?hash=cFHFImGHl5BYwSXl21Del9XRRoPB2BeswUN1hc0Rd%2Bo%3D
    kerneli cwm den yüklüyorsun

cwm yi yüklemek için bootloaderi kırman gerekiyor.
    bootloaderin nasıl kırıldığını linkte bulabilirsin (lgp970_cwm_installer.exe programı bootloaderi kırmakta ve aynı zamanda cwm yi yüklemektedir.)

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.