Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canknts

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30
    ROOTLU ROMLAR

Romlara CWM Recovery eklenmiştir. Superuser
    yüklenerek root hakları elde edilir.

1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5:
    5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri
    açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C
    diskine kopyalıyoruz.
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb
    kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait
    while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970
    bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB
    DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy
    D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin
    dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls
    dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon
    RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset,
    yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup
    yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from
    sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.

Bu islemleri yaptiktan sonra cm10.1 yukleyeceğim anladiğim kadariyla tesekkur ederim

Evet olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu telefonu ikinci el olarak aldım fakat şarjı pek dayanmıyor 1 günü zor cıkarıyorum tavsiye edebileceğiniz orjinal rom varmı şuan cihazda v30a Tr romu yüklü..yada daha yüksek kapasiteli batarya bulabilirmiyim batarya değiştiren varmı bilgi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 16 Ocak 2014; 21:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: Flush

30D FRA ORanGE ROMU ve Boot_v0.2_blue_leds.zip kernel yüklemek istiyorum ilk olarak 20d rootsuz kurdum cmw yüklemek için ginderbreadtamı root etmemiz lazım unlockroot programı ilede root yapamıyorum telefonu tanıyor biraz bekliyor reboot oluyor ama superuser yüklemiyor 30dye geçincede usb hata ayıklaması yok bana biri yardım edebilirmi lütfen.

Yükleme sırasını anlatıyorum

- rootsuz herhangi bir v20 yükle.
    - rootsuz 20d yi yükledikten sonra root atmadan smartflashtool ile üstüne v30d yi kur.
    - v30d açıldıktan spnra usb hata ayıklamayı işaretle(30d de usb hata ayıklama ayarar-telefon hakkında derlem numarasına 5-10 kez tıkla )
    - unlockroot programıyla 30d yi rootla.
    - root işleminden sonra lgp970_cwm_installer.exe indir c diskine kopyalahttps://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D&locale=tr. Programın kendisi bootloader kıracak ve cwm yi yükleyecektir.
    - cwm den Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükle.

Hocam bütün işlemleri yaptım. Hafıza kartına Boot_v.0.2_blue_leds.zip dosyasını aynı formatta attım. Telefon kapalıyken G tuşu ve Ses (+) tuşlarına basılı tutup CWM Recovery e giriyorum. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Daha sonra Install zip from sdcard seçeneğine tıklıyorum. Hemen ardından " choose zip from sdcard " diyorum. Boot_v0.2 karşıma çıkıyor. Tıkladığım iki seçenek daha çıkıyor. Birisi META-INF diğeri ise system tam bu noktada tıkanıp kalıyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

• siz bu zip dosyasını winrar ile çıkarıp mı attınız. Uzantısı .zip olucak şekilde atmışsanız o şeklide bir şey çıkmaz.
  • Beyler izim telefonun omru doldu sanirim cok kasmaya basladi.

• Arkadaşlar telefonda v30d yüklü
    Telefon çaldığında geç gelen ses ve görüntü için forumda bir kaç dosya var recovery den yüklenen onları yükleyince telefon açılmıyor.Telefon çaldığında geç gelen görüntü ve sesi nasıl düzeltebilirim.Birde boşta kalan ram miktarını nasıl arttırabilirim
  • arkadaşlar telefon artık çok yavaşladı bunun bir çözümü var mı acaba? farklı şeyler yükleme vs. bu ram ve işlemci artık çok az gelmeye başladı tele
  • ARKADAŞLAR BEN HİÇ ROM YÜKLEMEDİM P970 e WONDER ROMU YANİ NORMAL 2.3.6 SÜRÜMÜNÜ KURMAK İSTİYORUM STABİL MİDİR BİRDE AYRINTILI OLARAK HİÇ YAPMAMIŞ BİRİNE AYRINTILI ANLATIM OLAN LİNK VEREBİLİR MİSİNİZ TEŞEKKÜRLER.
  • Selamlar,

Makine garantisi Kasımda dolacak. Bundan önce Maltepe deki LG servise götürüp bir yazılım güncellemesi yaptırmak istiyorum. Su andaki yazılımı, kutudan çıktığı şekilde. 2.3 sanırım. Ama 4.0 versiyonunu eğer orijinalini gidip kurarsam ne tip iyileştirmeler yaşarım. Sıkıntı nerelerde çıkabilir sizce? Makine artık son derece yavaşlamıştı ve kitlenmeler de başlamıştı. Bir sürü app sildim, biraz kendine gelir gibi oldu. Yazılım güncelleme buna ve şarja bir etki yapabilir mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • twingonote kullanıcısına yanıt
    Servise gitmenize gerek yok bilgisayarınıza lg süit programını kurun lg sitesinde var takın telefonu pcye lg süiti açın güncelleme uyarısı vercek onaylayın güncelleyin bukadar ben yaptım ,fabrika ayarlarına döndürmeyi unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlıminder

Servise gitmenize gerek yok bilgisayarınıza lg süit programını kurun lg sitesinde var takın telefonu pcye lg süiti açın güncelleme uyarısı vercek onaylayın güncelleyin bukadar ben yaptım ,fabrika ayarlarına döndürmeyi unutmayın

Teşekkürler. Peki bu güncellemeyi yapmadan önce mi fabrika ayarlarına getirmeliyim? Eğer getirmezsem, kurulu programları, rehberi, fotoları vb arşivi, komple formatlıyor mu? Bendeki Nokia nın Symbian güncellemelerinde hiçbir şey kaybolmuyordu da.
    Şarj ve makinanın genel çalışma hızında ne tür iyileşmeler yaşanıyor? Yoksa aksine, yazılım daha dolu bir versiyon oldu diye yavaşlıyor mu?
  • twingonote kullanıcısına yanıt
    yazılımınız eski oldugu için net bişey diyemicem ama yeni özellikler geliyor ics ile ..fabrika ayarlarına döndürmeden yapın güncellemeden sonra duruma göre hareket edin
  • acilen yardım lütfen.
    smart flash tool dan rom copy d/l kısmından dosyları seçtim: bin ve fls dosyalarını.
    ama aşağıdaki start tuşu tıklanabilir duruma gelmiyor.
    port ve driver kısmıda boş kalıyor aşağıda.
    lg united driverı ve pc suitei yükledim. sorun nerde anlamış değilim yardım bekliyorum.
  • harun95 kullanıcısına yanıt
    Cihazınızı dowland modda açın şöyle yapılıyor cihazı kapatın usb kablosunu pcye takın ardın ses açma tuşuna basıp kabloyu telefona takın görmesi lazım

• hocam zaten öyle bağlıyorum.
    telefonun ekranında sw upgrade please wait while upgrading yazıyor.
    http://www.androiddunya.com/lg-flashtool-ile-lg-g2-d802-telefona-rom-nasil-yuklenir/ bunu uygula ben bu şekilde sorunsuz yaptım http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 burdan romu indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 1 Şubat 2015; 19:41:42 >
  • tamam o start şeysini hallettim ama şmidi de telefon açılmıyor.
    BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM yükledim ilk mesajdaki anlatıma göre. su. zipi seçtim reboot yaptım ama lg logosunda takılı kaldı şuan. kapat aç yapsam düzelir mi hala lg logosunda?
    yoksa başka rom mu yükleyim ?
    o rom orjinal dil sorunlu gibi size verdigim sitedeki gibi orjinal romu yükleyin flaşlarken normali degil csc flaşı seçin temiz kurulum olur orjinal romun üzerinede cwm kurulmuyor brik oluyor cihaz rotlamak istersen framarot apk dosyasını yükle cihaza işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akletmeklazım -- 1 Şubat 2015; 20:51:34 >
    özel mesaj göndermeyinki foruma yazın ihtiyacı olanlar istifade etsin sadece tr romu indirin bence; zaten sürüm farkı yok varsa radyo olabilir
  • tr yükledim hallettim eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.