Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eklenen programlar:

- Deodex yapıldı
    - Face loock eklendi
    - root explorer
    - Titanium B.
    - Wifi sharing
    - Autostarts
    - GPS konfigurasyonu yapıldı
    - reklamlara karşı pach'landı
  • acemice bir soru olabilir fakat işlemci 1ghz den 1.2 veya 1.4 ghz'e yükseltebiliyormuyuz ayrıca normal de 1gb sanırım ram bunun 512mb'ı bizim kullanımımız da bu rakamı root işleminden sonra arttırabilirmiyiz ?
  • LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

Arkadaşlar bunu yükleyen varmı, yükleyipte herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanemckb

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

Arkadaşlar bunu yükleyen varmı, yükleyipte herhangi bir sorun yaşayan varmı acaba?

ben v30b yukledim 1 hafta oldu gayet iyi sorunsuz calisiyor.
  • pupsik merhaba,

sana birkaç sorum olacak;
    v30b ile diğer telefonlardaki ics 4.0.4 leri karsilastirdim fakat görsel farkliliklar var.
    mesela bildirim çubugunda üstteki wifi-gps vs.. bunlar sarı renk,v30 b de mavi.ayrıca ayarlar arka planı farklı gibi gibi....

sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

acemice bir soru olabilir fakat işlemci 1ghz den 1.2 veya 1.4 ghz'e yükseltebiliyormuyuz ayrıca normal de 1gb sanırım ram bunun 512mb'ı bizim kullanımımız da bu rakamı root işleminden sonra arttırabilirmiyiz ?

islemci hizi arttirilabilir.
    yukleme sonrasi ram buyutulemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkkal

pupsik merhaba,

v30b ile diğer telefonlardaki ics 4.0.4 leri karsilastirdim fakat görsel farkliliklar var.
    mesela bildirim çubugunda üstteki wifi-gps vs.. bunlar sarı renk,v30 b de mavi.ayrıca ayarlar arka planı farklı gibi gibi....

sebebi nedir ?

Cogu telefon ureticisi androide kendi ara yuzunu eklemektedir.
    Orjinal android arayuzu kullanilmamakta.
    Fark bundan dolayidir.
    Bence en iyi arayuzler LG ve SAMSUNG`un
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

pupsik merhaba,

sebebi nedir ?

Cogu telefon ureticisi androide kendi ara yuzunu eklemektedir.
    Orjinal android arayuzu kullanilmamakta.
    Fark bundan dolayidir.
    Bence en iyi arayuzler LG ve SAMSUNG`un

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkkal -- 14 Aralık 2012; 20:43:01 >

• quote:

TR V20A VE V20B BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR.LGP970.V20A_00

BIN_TUR.LGP970.V20C_00[size=3]

BIN_TUR.LGP970.V20D_00

TR V10B ve V10C BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR_LGP970_V10B

BIN_TUR_LGP970_V10C

Merhaba, v10b ve v20b 'i nasıl rootlarız. unlockroot ile yapamadım. Hata veriyor.

Amacım cwm li bir rom yükleyebilmek. ilk başta "1. BIN_PATCHED_LGP970_TUR_V20D_00.zip_CWM6" yükledim fakat bootloop oldu . bende kendim cwm yükleyebilmek için v10b 'yi root lamak istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

quote:

TR V20A VE V20B BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR.LGP970.V20A_00

BIN_TUR.LGP970.V20C_00[size=3]

BIN_TUR.LGP970.V20D_00

TR V10B ve V10C BIN dosyalar (root'suz):

BIN_TUR_LGP970_V10B

BIN_TUR_LGP970_V10C

Merhaba, v10b ve v20b 'i nasıl rootlarız. unlockroot ile yapamadım. Hata veriyor.

Amacım cwm li bir rom yükleyebilmek. ilk başta "1. BIN_PATCHED_LGP970_TUR_V20D_00.zip_CWM6" yükledim fakat bootloop oldu . bende kendim cwm yükleyebilmek için v10b 'yi root lamak istemiştim.

ilk once rootsuz v20 yukle.
    ustune BIN_PATCHED_LGP970_TUR_V20D_00.zip_CWM6 yukle
    bunun ustune istedigin romu cwm den yukleyebilirsin

• quote:

pupsik merhaba,

sebebi nedir ?
    Yalnış olmuş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanemckb -- 15 Aralık 2012; 10:48:24 >
  • quote:

quote:

Yükledim kardeş ama bişey sorcam şu aşağıdaki işlemleri yapmama gerek varmı varsa Superuser u nerden bulabilirim. Şimdiden teşekkürler.

13. Superuser yüklemek için bilgisayarımıza Unlockroot programını yükleyin.
    14. Telefonu programın görmesi için Ayarlar - Geliştirici seçenekleri - USB hata ayıklama'yı işaretliyoruz.
    Programı çalıştırdıktan sonra root düğümesine basıyorsunuz, root eklendikten sonra program yeniden başlatmayı teklif edecektir.
    Yeniden başlatıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Yükledim kardeş ama bişey sorcam şu aşağıdaki işlemleri yapmama gerek varmı varsa Superuser u nerden bulabilirim. Şimdiden teşekkürler.

13. Superuser yüklemek için bilgisayarımıza Unlockroot programını yükleyin.
    14. Telefonu programın görmesi için Ayarlar - Geliştirici seçenekleri - USB hata ayıklama'yı işaretliyoruz.
    Programı çalıştırdıktan sonra root düğümesine basıyorsunuz, root eklendikten sonra program yeniden başlatmayı teklif edecektir.
    Yeniden başlatıyoruz.

unlockroot programı superuser'i yüklüyor zaten.
    istemediğin uygulamaları kaldırmak için marketten root browser yükleyebilirsin.

• Merhaba...
    Sayın pupsik, size bir sorum olacak...
    Telefonu 1 hafta önce aldım. LG PC suite ile yazılımını güncelledim. Android sürümü 2.3.4 ve yazılım versiyonu da V20d...
    ICS 4.0.4 sürümü yayınlanmış, ilk sayfada paylaşmısınız. Bunu yüklememi tavsiye eder misiniz? Ya da hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?
    Bu konuda yeniyim ve acemiliğimi maruz görün.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertk99

Merhaba...
    Sayın pupsik, size bir sorum olacak...
    Telefonu 1 hafta önce aldım. LG PC suite ile yazılımını güncelledim. Android sürümü 2.3.4 ve yazılım versiyonu da V20d...
    ICS 4.0.4 sürümü yayınlanmış, ilk sayfada paylaşmısınız. Bunu yüklememi tavsiye eder misiniz? Ya da hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?
    Bu konuda yeniyim ve acemiliğimi maruz görün.
    Teşekkürler...

biraz 2.3.4 ile idare et yeni kullanicisin. yeni cikan ics gorsel olarak daha iyi olsa da eksiklikleri var. bazi oyunlar oynamiyor. video oynatmada problemler yasaniyor.
    30c 30d ler cigiktinda gecersin.

Bize aldanma 1 yildir 2.3 kullaniyoz macera aradigimizdan dolayi yukluyoz.

yine de v30 yukleyip deneyebilirsin istersen sonra v20d geri donebilirsin.

• quote:

biraz 2.3.4 ile idare et yeni kullanicisin. yeni cikan ics gorsel olarak daha iyi olsa da eksiklikleri var. bazi oyunlar oynamiyor. video oynatmada problemler yasaniyor.
    30c 30d ler cigiktinda gecersin.

Bize aldanma 1 yildir 2.3 kullaniyoz macera aradigimizdan dolayi yukluyoz.

yine de v30 yukleyip deneyebilirsin istersen sonra v20d geri donebilirsin.

Cevap için teşekkürler üstad. Şimdilik tavsiyenize uyup bekleyeceğim...
    Saygılar...
  • Merhaba...
    ICS 4.0.4 yüklendiğinde telefonun şarjının dayanma süresi nasıl acaba? Daha az gitme gibi bir durum olur mu?
  • quote:

Merhaba...
    ICS 4.0.4 yüklendiğinde telefonun şarjının dayanma süresi nasıl acaba? Daha az gitme gibi bir durum olur mu?

Evet bu konuda ics 4.0.4 biraz sikintili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret-_-garden

P
    - ICS'e geçtikten sonra LG suite vs LG'nin pc programları telefonu görmedi. Acaba görüyor da ben mi bir hata yaptım? Yoksa görmüyor mu ICS ile? ICS ile LG suite, on-screen vs programları kullanamıyor muyuz?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

ICS icin LG PC Suite

https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=QXHCDoDDZsVkonBUBMoiLsexjM2%2BwTzQNTfNILs2EzE%3D&final=true

• quote:

quote:

Merhaba...

Evet bu konuda ics 4.0.4 biraz sikintili.

2 gün 2 saat % 12 şarj var daha. Ben şanslıyım sanırım.
    Birde birşey soracaktım. Root browser ile system/app altında program silmek istiyorum ama root'lu olmasına rağmen izin vermiyor.
    Nasıl yapacağım yardım edermisin?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.