Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film seyrederken problem yok filmi sd ye atarken cok uzun sürdü 5 den 1 e düştü hız, normal filmlerde sıkıntı yok ama hd seyrederken agır calısıyor mx player yükledim codec arm7 da yukledim ozel bir ayarı varmı normal hızda filmi seyretmek icin yoksa telefon kaldırmıyormu hd filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 30 Aralık 2012; 19:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

film seyrederken problem yok filmi sd ye atarken cok uzun sürdü 5 den 1 e düştü hız, normal filmlerde sıkıntı yok ama hd seyrederken agır calısıyor mx player yükledim codec arm7 da yukledim ozel bir ayarı varmı normal hızda filmi seyretmek icin yoksa telefon kaldırmıyormu hd filmi.

usb hız düşüklüğü doğrudur. HD filim çalıştırmasına çalıştırıyor, codec'ine bağlı. Bazı kodekleri işlemci işleyemiyor.
  • arkadaşlar bir kaç sorum var..bu ilk sayfadaki ics fransa romu root yapmadan direk yüklenip kullanılabiliyormu ?.bir de orjinal v20d ye göre eksileri varmı, bir videoda üstteki bildirim alanının aşağı kaydırınca açılmadığını gördüm, birde google widgeti gibi bişey var orada silinemeyen ? son olarakta bu ics de ui3.0 arayüzümü var, şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday3459 -- 31 Aralık 2012; 12:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainyday3459

arkadaşlar bir kaç sorum var..bu ilk sayfadaki ics fransa romu root yapmadan direk yüklenip kullanılabiliyormu ?.bir de orjinal v20d ye göre eksileri varmı, bir videoda üstteki bildirim alanının aşağı kaydırınca açılmadığını gördüm, birde google widgeti gibi bişey var orada silinemeyen ? son olarakta bu ics de ui3.0 arayüzümü var, şimdiden teşekkürler

1. Root yappmadan v30B yi kullanabilirsin.
    2.bildirim perdesinde sorun yok. Hertürlü widget eklenir ve kaldırılır. Not: sadece google widget için root gerekiyor. system dosyalarında değişiklik yapmak için.
    3. İCS romun LG UI 3.0 arayüzü var.

• teşekkürler hocam, peki içerisinde fransaya özgü programlar da varmı, türkiyede kullanamayacağımız ? bir de v20d Türkiye orjinal romda garanti yapı kredi eczane task manager gibi gereksiz programlar var biliyorsunuz, ics fransa romunda da varmı bunlar hocam..son olarakta ics de telefonun çalışmayan özelliği varmı acaba..çok çok teşekkürler ilginiz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainyday3459 -- 31 Aralık 2012; 14:31:58 >
  • quote:

teşekkürler hocam, peki içerisinde fransaya özgü programlar da varmı, türkiyede kullanamayacağımız ? bir de v20d Türkiye orjinal romda garanti yapı kredi eczane task manager gibi gereksiz programlar var biliyorsunuz, ics fransa romunda da varmı bunlar hocam..son olarakta ics de telefonun çalışmayan özelliği varmı acaba..çok çok teşekkürler ilginiz için

Çalışmayan özeliği yok. Gereksiz programlar da yok.
  • kameranın zoom özelliği gitmiş galiba hocam
  • quote:

kameranın zoom özelliği gitmiş galiba hocam

baska kamera dene.
  • hocam çok güzel paylaşım ellerine emeğine sağlık..
  • hocam bu unlockroot ile rot ettim ama root checker de root yetkisi yok diyor ve es file managerden sistem dosyalarına ulasamıyorum baska bi yontem varmıdır acaba?..
  • quote:

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

hocam bu unlockroot ile rot ettim ama root checker de root yetkisi yok diyor ve es file managerden sistem dosyalarına ulasamıyorum baska bi yontem varmıdır acaba?..

unlock yapmadan önce USB hata ayıklamayı işaretledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

baska kamera dene.

Mesela camera360 zoom ve effect ler gayet guzel
  • beyler ilk sayfada ki ics yi indirdim son zamanlarda kendi kendine res atıyor telefon özellikle mesajlar kısmına girdiğimde ve mesajı yazıp gönder tusuna bastıgımda. yani gunde 6-7 defa olduğunu gördüm. Neden böyle bişi oldu bi fikri olan var mı?
  • arkadaşlar ben smart flash tool'a 30b yi yükledim G tuşunu bi türlü aktif edemedi mimik sensörü çalışmıyor çözümü nedir.
  • quote:

quote:

hocam bu unlockroot ile rot ettim ama root checker de root yetkisi yok diyor ve es file managerden sistem dosyalarına ulasamıyorum baska bi yontem varmıdır acaba?..

tamam hallettim tskler anlatımda sol ust ev işaretine tıklayın denmiş benim programda ev tusu sd carda atıyor ama yanındaki telefon işaretine tıklayınca tel hafızasını gosteriyor bu arada paylaşımlar çok güzel 4.0.4 yükledim harika bütün lg kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum gayet stabil ve hızlı 2.3.4 kullanıyodum hiç memnun değildim cm10 yüklemeye bile gerek yok radio ozelliğide harika olmuş..

• quote:

quote:

ve boyle hızlı bi şekilde cvp verdiğiniz için özellikle çok tşk ederim..
  • quote:

quote:

quote:

ve boyle hızlı bi şekilde cvp verdiğiniz için özellikle çok tşk ederim..

Rica ederim. Mobil dünyada yasiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu anda orijinal ics ye revovary yapabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 3 Ocak 2013; 23:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

arkadaşlar ben smart flash tool'a 30b yi yükledim G tuşunu bi türlü aktif edemedi mimik sensörü çalışmıyor çözümü nedir.

Ayarlar>hareketler kısmındaki g tusu özellikleri açık mı? degilse onu açmadan aktif olmaz
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.