Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Arkadaslar bu offical ics yazilimlarindan sarj acisindan en stabil olan ve mesajlarda turkce karakter problemi yasanmayan hangisi? 30c de sikinti var mi?

3oC de mesajlarda karakter sorunu var. şu anda 30c maçı kurtarıyor. Romun iyileşme süreci 2 ayı bulur yeni çıkacak romlarla daha da iyi olacaktır.
    Pil sorununu tetikleyen diğer bir konu yüklediğimiz bazı programlar. İCS ile uyumlu olmadığını görüyorum pil tüketimi bu yüzden de artmaktadır.
  • Radyolu 20 serisi(android 2.3) rom kullanan ve rootlu olan arkadaşlar radyo uygulamasını titanium backup ile yedekleyip ilgili yedek dosyasını bana gönderebilir mi? Bende rootlu 20d var,titanium backup ile 20d üzerine kurmaya çalıştıracağım.

yucesoyhakan@hotmail.com
  • Arkadaşlar öncelikle burada telefonuyla ilgili sorunlarını paylaşan ve sorunlara çözüm arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim sayenizde pek çok şey öğrendim. Ben de burada yaşadığım sorunumu paylaşmak istiyorum sorunuma çare olursanız çok mutlu olacağım.
    Öncelikle ben bir kaç ay önce lg p970 telefonuma gingerbreak android sürümünü başka bir sitede paylaşılan bir yöntemle ( V20B00._kdz) dosyasını kullanarak Türkiye için orjinal yazılımı yükledim. root olayını çok iyi bilmediğim için herhangibir şekilde proğramla oynamadım. Daha sonra konunun 1. sayfasında gösterilen yöntemle türkiye için ( BIN_LGP970_TUR_V30A_00.zip) dosyasını yükledim. Fakat bu versiyondan çok memnun olmadığım için gingerbreak a geri dönmeye karar verdim. Yaşadığım sorun burada oluştu.
    Yine birinci sayfada yazıldığı kadarıyla ics de gingerbreak a dönmek için önce stf ile rootsuz rom yüklememiz gerektiği yazıyor. Stf ile kastedilen yöntemin ne olduğunu bilmiyorum. Ben kdz dosyasıyla yükleme yaptım fakat telefon logodan sonra kendine restart atıyor. Stf ile rotsuz romu nasıl yapabilirim?
    Merak ettiğim diğer konu ise bin dosyası ile rootsuz Türkiye için yapılmış orijinal rom u 1. Sayfada gösterilen yöntemle kurarsam telefon garanti dışı kalırmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim…

• çok özür dilerim stf değil "sft" ymiş. yanlış yazdığım için özürdilerim
  • Değerli bilgilerinize ihtiyacım var sanırım acemi davrandım
    üzerinde 2.3.6 yüklü p970 e lg programıyla 4.0.4 yükledim daha sonra radyo ve mesaj bölümü hoşuma gitmedi sft ile 2.3.6 20d yüklemek istedim.
    kurulum tamamlandı telefon açılış sesi ve görüntüsü geliyor ama tekrar baştan alıyor ve açılmıyor.İşin kötü tarafı power+ses açma basarak açtığımda yükleme modu başlamıyor.tekrar aynı şeyler oluyor.Telefona yükleme adına sadece bu işlemleri yaptım.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctx

Değerli bilgilerinize ihtiyacım var sanırım acemi davrandım
    üzerinde 2.3.6 yüklü p970 e lg programıyla 4.0.4 yükledim daha sonra radyo ve mesaj bölümü hoşuma gitmedi sft ile 2.3.6 20d yüklemek istedim.
    kurulum tamamlandı telefon açılış sesi ve görüntüsü geliyor ama tekrar baştan alıyor ve açılmıyor.İşin kötü tarafı power+ses açma basarak açtığımda yükleme modu başlamıyor.tekrar aynı şeyler oluyor.Telefona yükleme adına sadece bu işlemleri yaptım.Teşekkürler

birinci sayfandan 2cimesajdan v20d yi rootsuz olanı indir. SFT ile tekrar kurulumu yap.
    SW moda geçmek için Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 4 Şubat 2013; 7:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancoo

Arkadaşlar öncelikle burada telefonuyla ilgili sorunlarını paylaşan ve sorunlara çözüm arayan arkadaşlara çok teşekkür ederim sayenizde pek çok şey öğrendim. Ben de burada yaşadığım sorunumu paylaşmak istiyorum sorunuma çare olursanız çok mutlu olacağım.
    Öncelikle ben bir kaç ay önce lg p970 telefonuma gingerbreak android sürümünü başka bir sitede paylaşılan bir yöntemle ( V20B00._kdz) dosyasını kullanarak Türkiye için orjinal yazılımı yükledim. root olayını çok iyi bilmediğim için herhangibir şekilde proğramla oynamadım. Daha sonra konunun 1. sayfasında gösterilen yöntemle türkiye için ( BIN_LGP970_TUR_V30A_00.zip) dosyasını yükledim. Fakat bu versiyondan çok memnun olmadığım için gingerbreak a geri dönmeye karar verdim. Yaşadığım sorun burada oluştu.
    Yine birinci sayfada yazıldığı kadarıyla ics de gingerbreak a dönmek için önce stf ile rootsuz rom yüklememiz gerektiği yazıyor. Stf ile kastedilen yöntemin ne olduğunu bilmiyorum. Ben kdz dosyasıyla yükleme yaptım fakat telefon logodan sonra kendine restart atıyor. Stf ile rotsuz romu nasıl yapabilirim?
    Merak ettiğim diğer konu ise bin dosyası ile rootsuz Türkiye için yapılmış orijinal rom u 1. Sayfada gösterilen yöntemle kurarsam telefon garanti dışı kalırmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim�

rootsuz romu yüklersen Telefon garanti dışı kalmaz.

• bende 4.0.4 root'lu olanlarından kullanmıştım fakat telefon çok ağırlaştı acaba orjinal ICS room'larda aynı yaparmı???? kullanıcı yorumlarını bekliyoruzz
  • arkdaşlar arkdasıma bımden bu telefondan aldık ama fm radıosu yok tavsıye edecegınız bır radı apk varmı ınternet kullanmayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 4 Şubat 2013; 11:11:04 >
  • V30A yı root edebilen varmı? ben V30a dan V20D rootluya geçip recovery moddan zeus yüklemek istiyorum ama LG securety team deyip duruyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

V30A yı root edebilen varmı? ben V30a dan V20D rootluya geçip recovery moddan zeus yüklemek istiyorum ama LG securety team deyip duruyor :S

İlk önce birinci sayfadan v20d rootsuz romu yükle. Sonra üstüne cwm li v20d yükle, bunun üstüne zeus kurabilirsin
  • selam arkadaşlar ;
    üç gündür İCS 4.0.4 30a tür xx ile kernel 3,0,8+
    kullanıyorum ilk güne oranla pil kullanımı daha iyileşti şu anda tüketim 2 gün 1 saat ve kalan %34
    kullanım günlük 20-30 telefon konuşması 30 dakika int mail kontrolü flipboard ve currents
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

V30A yı root edebilen varmı? ben V30a dan V20D rootluya geçip recovery moddan zeus yüklemek istiyorum ama LG securety team deyip duruyor :S

İlk önce birinci sayfadan v20d rootsuz romu yükle. Sonra üstüne cwm li v20d yükle, bunun üstüne zeus kurabilirsin

Hemen deniyorum :) teşekkür ederim desteğin için ;)
  • pupsik hocam yeni orjinal ics rom lar gelmiş öncelikle hayırlı olsun herkese.ben ics nin test sürümü olan V28C_00 yi yüklemiştim şuan onu kullanıyorum telde bazı küçük sorunlar var mesela telin parlaklık ayarı çalışmıyor uyku konumundan çıakrken ekranı ilk açtığımda ekran ışığı kademe kademe artıyo ve tel şuan okadar yavaşki bazen arama yapmak için bastığım da öylece kalıyo ana ekrana dön diyerek çıkıyom. neyse uzatmayım hocam bu orjinal ics romları atarsam düzelirmi bu sorunlar ve hangi romu atmalıyım (hangisini tavsiye edersiniz ) ve nasıl atacam ilk sayfadaki yönergeleri direk mi uyguluycam yoksa öncesnde herhangi bişey yapacammı. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koza012

pupsik hocam yeni orjinal ics rom lar gelmiş öncelikle hayırlı olsun herkese.ben ics nin test sürümü olan V28C_00 yi yüklemiştim şuan onu kullanıyorum telde bazı küçük sorunlar var mesela telin parlaklık ayarı çalışmıyor uyku konumundan çıakrken ekranı ilk açtığımda ekran ışığı kademe kademe artıyo ve tel şuan okadar yavaşki bazen arama yapmak için bastığım da öylece kalıyo ana ekrana dön diyerek çıkıyom. neyse uzatmayım hocam bu orjinal ics romları atarsam düzelirmi bu sorunlar ve hangi romu atmalıyım (hangisini tavsiye edersiniz ) ve nasıl atacam ilk sayfadaki yönergeleri direk mi uyguluycam yoksa öncesnde herhangi bişey yapacammı. şimdiden teşekkürler

Slm birader,
    Yüklü olan v28 de CWM yoksa direk olarak v30c yi sft ile yükle. Şu anda en stabil rom v30c SEA singapore.
    Eğer CWM yüklü ise, birincisayfadan 2ci mesajdan ilk önce sft ile rootsuz v20d yi yükle onun üstüne de v30c yi kur.

• cwm nedir yüklümüdür değilmidir bilmiyorum .nasaıl anlıycaz yüklü olduğunu.cwm yüklüyse bile ben direk v30c yi kursam bişey olurmu .
  • siz yüklemediyseniz yüklü değildir v30c gayet stabil tavsiye ederim bende
  • Arkadaşlar ben birşey soracağım. Resmi ICS'ye güncelleme yaptım fakat yahoo weather uygulaması GB'deki hava durumu uygulamasına göre çok başarısız. GB'deki hava durumu uygulamasını nereden bulabilirim.

Bir de ICS güncellemesi sonrası ben fabrika ayarlarına geri yükleme yapmadan kullanıyorum şu anda. Yaparsam yararı olur mu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koza012

cwm nedir yüklümüdür değilmidir bilmiyorum .nasaıl anlıycaz yüklü olduğunu.cwm yüklüyse bile ben direk v30c yi kursam bişey olurmu .

CWM ne oldugunu bilmiyorsan direk v30c yi kur. )))
  • arkadaşlar 30b den şarz konusunda memnunum ama sd kart hatası alıyorum 30c de sd kart hatası varmı
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.