Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda alıştığımız şekilde yüklenen cwm'li v30C_SEA romunu paylaşıyorum.

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR

Romlara CWM Recovery eklenmiştir. Superuser yüklenerek root hakları elde edilir.

1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5: 5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C diskine kopyalıyoruz.
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset, yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 24 Şubat 2013; 21:16:38 >

• Sd Kart hatası alıyorum arkadaşlar.Bazen telefon sd kartı bulamıyor.telefonu açıp kapatmak zoruda kalıyorum.bunun bir çözümü yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARYEL

Sd Kart hatası alıyorum arkadaşlar.Bazen telefon sd kartı bulamıyor.telefonu açıp kapatmak zoruda kalıyorum.bunun bir çözümü yok mu?

V30c SEA yukle . Sdcard dusmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar. geçen gün optimus black' ime yeni çıkan android 4.0 güncellemesi yükledim LG'nin kendi programıyla. 2.2 nin menü geçişlerindeki ağırlıktan rahatsızdım, 4.0 güncellemesi gerçekten bu konuda derdime derman olmuş. Genel olarak hızlı olması hoşuma gitti. Ama şu şarj olayı nedir yahu. Telefonla dışarı çıkmaya korkuyorum. Az önce %100 iken biraz mesajlasmam sonucunda şu an %90 a inmiş. Ayrıca telefonda hiç bir ekstra uygulama yüklü değil. Sinirden hepsini sildim. Tamam eski sistem bana göre biraz ağırdı ama en azından şarjı bir gün götürüyordu beni, ama bu gerçekten çok abartılı şekilde pil düşmanı çıktı. Ek batarya mı alsam diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

ben lg-firmware-list sitesinden rom indirdim ama smartflashtan mı güncelleyebilirim yoksa baska bi yontemlemi? indirdiğim dosya kdz formatında...

KDZ dosyalari kdz updater programiyla yukleyebilirsin. Bir problem var lg su anda bu programla yuklemeyi izin vermiyor. sanal http server kurman gerekiyor.

peki ilgin için tşk ler hocam peki senin verdiğin türkiye 20 versiyonunu yuklesem sonra güncelleme yapsam güncellermi acaba?..

Cwm siz olan (rootsuz) yuklersen guncelleme yaparsin.yalniz turkiyeden alinan telefon ise v20d yi kur.mantiken. guncelleme servisi telefonun satildigi ulke romunu yukler.
    Online guncelleme icin kesilmeyen internet ve notebook uzerinden yapmalisin. Islem aninda. Elektrik giderse tugla olur.
    Birinci sayfada tum romlar mevcut. Bence mac era aramaya gerek yok.

peki hocam cok tşk ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurfeyo

merhabalar. geçen gün optimus black' ime yeni çıkan android 4.0 güncellemesi yükledim LG'nin kendi programıyla. 2.2 nin menü geçişlerindeki ağırlıktan rahatsızdım, 4.0 güncellemesi gerçekten bu konuda derdime derman olmuş. Genel olarak hızlı olması hoşuma gitti. Ama şu şarj olayı nedir yahu. Telefonla dışarı çıkmaya korkuyorum. Az önce %100 iken biraz mesajlasmam sonucunda şu an %90 a inmiş. Ayrıca telefonda hiç bir ekstra uygulama yüklü değil. Sinirden hepsini sildim. Tamam eski sistem bana göre biraz ağırdı ama en azından şarjı bir gün götürüyordu beni, ama bu gerçekten çok abartılı şekilde pil düşmanı çıktı. Ek batarya mı alsam diye düşünüyorum.

Birinci sayfadan v30c sea yukle. Onun sarz tutusu daha iyi. Birde ayarlarda guc tasarrufu var onu aktif kullanirsan birz idare ediyor.

• quote:

quote:

merhabalar. geçen gün optimus black' ime yeni çıkan android 4.0 güncellemesi yükledim LG'nin kendi programıyla. 2.2 nin menü geçişlerindeki ağırlıktan rahatsızdım, 4.0 güncellemesi gerçekten bu konuda derdime derman olmuş. Genel olarak hızlı olması hoşuma gitti. Ama şu şarj olayı nedir yahu. Telefonla dışarı çıkmaya korkuyorum. Az önce %100 iken biraz mesajlasmam sonucunda şu an %90 a inmiş. Ayrıca telefonda hiç bir ekstra uygulama yüklü değil. Sinirden hepsini sildim. Tamam eski sistem bana göre biraz ağırdı ama en azından şarjı bir gün götürüyordu beni, ama bu gerçekten çok abartılı şekilde pil düşmanı çıktı. Ek batarya mı alsam diye düşünüyorum.

Birinci sayfadan v30c sea yukle. Onun sarz tutusu daha iyi. Birde ayarlarda guc tasarrufu var onu aktif kullanirsan birz idare ediyor.

Hocam Merhaba.telefonu 1 ay önce aldım lg nin sitesinden indirdiğim programla güncelledim.şu anda 4.0.4(v30a) var.şarj sıkıntı.o yüzden başka room yükleyeceğim fakat bilmiyorum.siz v30c sea tavsiye etmişşiniz.peki ilk sayfadan ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR'' bölümünden mi yoksa ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR'' bölümünden mi indirip yapacağız.CWM ne demek ne farkı var.Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce telefona unlock root programıyla root yapacakmıyız?Bu işlemleri yaparken bir sorun olursa telefonu nasıl kurtaracağız?yedek falan alacakmıyız olası kötü bir durum için.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

teşekkür ederim, deneyeceğim. bu konuda fazlasıyla acemiyim umarım bi sıkıntı çıkmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: usaklee

quote:

quote:

Hocam Merhaba.telefonu 1 ay önce aldım lg nin sitesinden indirdiğim programla güncelledim.şu anda 4.0.4(v30a) var.şarj sıkıntı.o yüzden başka room yükleyeceğim fakat bilmiyorum.siz v30c sea tavsiye etmişşiniz.peki ilk sayfadan ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR'' bölümünden mi yoksa ''LG OPTIMUS BLACK P970 ICS CWM EKLENMİŞ V30 ROOTLU ROMLAR'' bölümünden mi indirip yapacağız.CWM ne demek ne farkı var.Ayrıca bu işlemleri yapmadan önce telefona unlock root programıyla root yapacakmıyız?Bu işlemleri yaparken bir sorun olursa telefonu nasıl kurtaracağız?yedek falan alacakmıyız olası kötü bir durum için.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

Cwm ne oldugunu bilmiyorsan, cwm olmayan v30c sea yukle. Istersen sonra ustune root atabilirsin. Birinci sayfada adimlari sirasiyla uygula hic bir sikinti olmaz.

• v30c sea
    Bu rom da orjinal radyo var mı?
    Ayrıca bu romu yüklemey çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.Sorun ne olabilir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 26 Şubat 2013; 23:06:07 >
  • Benim telefonun şarzı 2.5 gün gidiyordu.Fakat mesela internete,galeriye girince internet çalışmayı durdurdu diyip kapanıp açılıyordu.Bunu çok yapmaya başlayınca icsyi yükledim fakat hala bazen yapıyor ve şarz 1 gün gitmeye başladı.Ve misal internete tıklıyorum açmıyor,açıyor sonra kapanıyor bir daha giremiyorum.2.3.4 en nasıl dönerim biri detaylı açıklayabilir mi ? Ya da servise mi vereyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33kral33.

Benim telefonun şarzı 2.5 gün gidiyordu.Fakat mesela internete,galeriye girince internet çalışmayı durdurdu diyip kapanıp açılıyordu.Bunu çok yapmaya başlayınca icsyi yükledim fakat hala bazen yapıyor ve şarz 1 gün gitmeye başladı.Ve misal internete tıklıyorum açmıyor,açıyor sonra kapanıyor bir daha giremiyorum.2.3.4 en nasıl dönerim biri detaylı açıklayabilir mi ? Ya da servise mi vereyim ?

Fabrika ayarlarini sifirlayip bi kullan yine yapacak mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

v30c sea
    Ayrıca bu romu yüklemey çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.Sorun ne olabilir.?

v30c yi tekrar indir.
    bir de bilgisayara telefonu farkli usb girisinden bagla.
  • quote:

quote:

v30c sea

v30c yi tekrar indir.

ayrıca bilgisayarda sadece sft yi aktif olarak kullan başka herhangi bir işlem yapmazsan sorun olmaz

• Romlar güzel anlatımınız da başarılı
  • quote:

quote:

v30c sea

v30c yi tekrar indir.

Cevap için teşekkürler.Dün eyep bir uğraşmadan sonra elimdeki notebook'un bütün usb'lerini denememe ve başka romlar atmayı denememe ragmen devamlı yükleme yarım kalıp hata verdi bende pes edip cihazı işyerine götürüp işyerindeki windows 8 64 bit masaüstü bilgisayarımla tekrar denemeye koyuldum.İlk önce sizin ilk mesajınızdaki v30a turkiye romunu indirip denedim ve banko sorunsuz bir şekilde rom cihaza yüklendi ve cihaz açıldı ardından radyosuz olduğundan ve şarzının az gitmesinden dolayı yine sizin yayınladığınız v30c romu indirim telefona sorunsuz bir şekilde yükledim.Şu anda cihaz sorunsuz bir şekilde radyolu olarak çalışıyor.Emeklerinize sağlık.yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.Böylece bu hatanın nedeninin usb girişi olduğunu anlamış olduk.

• quote:

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

ICS Orjinal versiyonu çıkmıştır. ROM'a superuser yükleniyor. Kırık u-boot.img yi yükleyerek CWM Recovery yükleyebiliyoruz.
    Direk CWM yüklerseniz Telefon tuğulaya dönüşüyor 'security error' hatası veriyor. Türkçe dil desteği mevcut.

1. BIN_LGP970_TUR_V30A_00.zip, MD5: 99953113794BE974C9C1D32510C735F7
    3. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    4. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    5. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    6. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    7. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    8. CP file kısmına : LGP970_V30A_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30A_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    10. Start düğümesine basıyoruz.
    11. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon yeniden başlayacak.
    12. Telefon açıldıktan sonra Sistem Ayarları-Yedekle&Sıfırla - Fabrika verilerini sıfırlıyoruz.
    13. Superuser yüklemek için bilgisayarımıza Unlockroot programını yükleyin.
    14. Telefonu programın görmesi için Ayarlar - Geliştirici seçenekleri - USB hata ayıklama'yı işaretliyoruz.
    Programı çalıştırdıktan sonra root düğümesine basıyorsunuz, root eklendikten sonra program yeniden başlatmayı teklif edecektir.
    Yeniden başlatıyoruz.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *****************************************************************************************************************
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hocam daha önce hiçbi ne rom yüklenmiş ne root edilmiş telefonuma burdaki adımları uygulayıp romu yükleyebilir miyim yoksa başka birşey yapmam gerekiyo mu ilk aşamada?

• Hocam ilk güncelleme yaptığım zaman yapmıştım.Sorun düzelmedi nasıl geri dönebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33kral33.

Hocam ilk güncelleme yaptığım zaman yapmıştım.Sorun düzelmedi nasıl geri dönebilirim.

birinci sayfada v20 rootsuz romlar mevcut smt ile yukleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kertenkere

quote:

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

ICS Orjinal versiyonu çıkmıştır. ROM'a superuser yükleniyor. Kırık u-boot.img yi yükleyerek CWM Recovery yükleyebiliyoruz.
    Direk CWM yüklerseniz Telefon tuğulaya dönüşüyor 'security error' hatası veriyor. Türkçe dil desteği mevcut.

1. BIN_LGP970_TUR_V30A_00.zip, MD5: 99953113794BE974C9C1D32510C735F7
    3. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    4. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    5. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    6. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    7. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    8. CP file kısmına : LGP970_V30A_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30A_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    10. Start düğümesine basıyoruz.
    11. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon yeniden başlayacak.
    12. Telefon açıldıktan sonra Sistem Ayarları-Yedekle&Sıfırla - Fabrika verilerini sıfırlıyoruz.
    13. Superuser yüklemek için bilgisayarımıza Unlockroot programını yükleyin.
    14. Telefonu programın görmesi için Ayarlar - Geliştirici seçenekleri - USB hata ayıklama'yı işaretliyoruz.
    Programı çalıştırdıktan sonra root düğümesine basıyorsunuz, root eklendikten sonra program yeniden başlatmayı teklif edecektir.
    Yeniden başlatıyoruz.
    *****************************************************************************************************************

hocam daha önce hiçbi ne rom yüklenmiş ne root edilmiş telefonuma burdaki adımları uygulayıp romu yükleyebilir miyim yoksa başka birşey yapmam gerekiyo mu ilk aşamada?

Baska birsey yuklemene gerek yok.
    her sey yazili cizili.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.