Şimdi Ara

LG Optımus G 4.4.2 KİTKAT Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yanlıs bılıyorsunuz. ota uzerınden ımeınıze gore gelır guncelleme. ve tabı orjınal rom varsa gelır.
    mobıle spport ta aynı sekılde
  • tugayaklan T kullanıcısına yanıt
    ımeı nızı sılın oradan ve cıhazın boylece TR urunu olmadıgı Sea ya kayıtlı oldugunu anlamıs bulunmaktayız

<suffix>ASEABL</suffix>
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    sea nedır kardesım
    Teknosa paralel ithalat LG satmaz. O halde Teknosa'dan alınmış LG garantili bir cihaza Singapur güncellemesinin gelmesini nasıl açıklayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Temmuz 2014; 12:30:32 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    şöyle acıklayım anakart bozulmadan once ınternetten bır cok lınk bulup romlar ındırdım tek tek denedım farklı ne dıye hangısınde cm11 daha saglıklı calısır dıye bunu yaparken anakart arıza verdı bende lg nın kendı yazılımı ıle orjınale cevırdım tekrar garantı kapsamına aldım yanı sonra garantıye yolladım
    kayıtlı oldugu ulkenın kodu
    cıhazı resmı LG SERVISI yerıne teknosanın cepkask ı mı ne vardı o yapmıs olabılır onlarda anakart degısımınde tr ye kayıtlı yerıne sıngapur a kayıtlı anakart takmıs olabılır bılemıyecem ama bu telefon TR ye aıt degıl onu bılıyorum
    ama yınede ıyı cıhaz 4.4.2 aldıgım ıcınde sanslıyım dımı ıyı bırsey yanı :D
    Güncellemeyi Türkiye'den önce aldığınıza göre sorun yok.
    cıhazınınız eger teknosa malı ıse ve tr garantılı ıse suan resmı TR garantınız ölmüş

bır sorun oldugunda teknosanın ınsafındasınız.

şanslısınız dıyemem cunkı 2 dakıkalık bır ıslemle cıhazınızı zaten kıtkata yukseltebılırdınız.
    ozaman beklemek ıstemeyen herkes farklı ulkenın romunu yukleyerek guncellemeyı alabılır.
    Aynen flash tool ile başka ülkenin yazılımı yüklenebilir, ancak LG servisi başka ülkenin yazılımı yüklendiği için garanti dışına çıkartabilir telefonu. Bu nedenle bu şekilde servise verilmesini tavsiye etmem. En azından servise verilmeden önce Türkiye romu flash tool ile yüklenmeli.
    bu arada teknosa telefonumu bu servıse gondermıstır http://www.lgankaraservis.com/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.