Şimdi Ara

LG Optımus G 4.4.2 KİTKAT Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4.2 kitkatı uzun zamandır bekliyordum telefonun ayarlarından sürekli güncelleme denetlemesi yaptım ve sürekli en son sürüm kullanıyorsunuz yazısına sinir oldum.En sonunda birde bilgisayara bağlayıp kontrol ettiriyim dedim ve 4.4.2 kitkati buldu ve kurdu çok mutlu oldum :).

İşte burdaki linkte herşeyi anlatıyor "http://www.lg.com/tr/telefon-destegi/lg-E975-LG-Optimus-G#software "

1)LG Driver kuruyorsunuz.

2)LG MOBILE SUPPORT TOOL indiriyorsunuz.

3)Telefonu bilgisayara LG YAZILIMI olarak bağlıyorsunuz (USB 2.0 portuna).

4)LG MOBILE SUPPORT TOOL çalıştırıyoruz ve telefonumuzu bulmasını bekliyoruz.

5)Güncellemeyi bulduktan sonra yükselt diyerek 4.4.2 Kitkatın zevkini yaşıyoruz.

Notlar:Kamera flash odaklaması düzelmiş,kesinlikle şarj daha uzun gidiyor,bir kaç ufak detaylar eklenmiş klavye teması kilit açma teması gibi ama hala çift dokunuş yok :(

(VERİLERİMİ YEDEKLEMEME RAĞMEN BİRŞEY SİLİNMEDİ AMA BEN YİNEDE GÜNCELLEDİKTEN SONRA TELEFONU SIFIRLADIM ORASI SİZE KALMIŞ)

Sorunlarınızı özel mesaj atarak cevaplandırabilirim.

HAYIRLI OLSUN.
     LG Optımus G 4.4.2 KİTKAT Geldi LG Optımus G 4.4.2 KİTKAT Geldi LG Optımus G 4.4.2 KİTKAT Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayaklan -- 23 Temmuz 2014; 8:37:35 >

• Singapur surumu bu. Merak ettim genelde singapur surumuyle isimiz olmaz. Nasil oldu da oyle yukleme yapti acaba program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardesım tr surumu cıkana kadar bunu kullanacam herhalde sen denedın mı guncllemeyı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayaklan -- 23 Temmuz 2014; 11:34:23 >
  • tugayaklan T kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon herhalde paralel ithalat. LG Türkiye ürünü bir cihaz olsaydı Singapur güncellemesini almaması gerekir.
  • bu cıhaz ustunde cok oynama yaptım en son costum rom attıgımda anakart hasar gordu telefonu sıfırlayıp garantıye verdım anakart degıstı bu oynamaların sonucu olmus olabılır sız denedınız mı ?
    telefonunuz paralel ıthalat yanlız.. tr surumu gelse yada gelmese sızı baglayan bır durum yok :)
  • neden paralel ithalat tam olarak nedır acıklarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayaklan -- 23 Temmuz 2014; 11:45:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    LG Türkiye haricindeki diğer firmalar tarafından başka ülkelerden ithal edilmiş distribütör ürünü olmayan cihazlara paralel ithalat deniliyor.

Ya da siz telefona başka ülkenin romunu manuel olarak yüklediğiniz için Singapur güncellemesi de almış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Temmuz 2014; 11:50:38 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    evet sanırım öyle çok rom yükleyip sildim ama en sonunda orjinale geri dondum zaten telefonu teknosadan aldım pekı tr ıcın cıkacak olan 4.4.2 nın ne gıbı eksısı artısı olur benım acımdan.
    Sanırım orijinal Türkiye romunu değil de flash tool ile Singapur romunu yüklemişsiniz. Türkiye romunun bir artısı veya eksisi olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Temmuz 2014; 11:57:01 >
  • Türkçe varsa sorun yoktur heralde :)
    anladım kardesım cok sagol evet aynen oyle yaptım ama bu telefona 4.4.2 geldıgınde makalelerde okumustum lg g2 nın aynı yazılımı olacak dıye hersey gelmıs tus kılıdını cıft dokunus ıle acma gelmemıs buda olacak denılıyordu belkı turkıye ıcın cıkartırlar.
    Başka ülkelerde knock on özelliği çıkmamış ise Türkiye romunda da olmaz. Açıkça söylemek gerekirse yeni telefonları satmak için bazı yeni özellikleri eski telefonlara vermiyorlar. Knock on özelliğinin Lg Optimus G'ye verileceğini tahmin etmiyorum.
    bu yapılanlara gore cıhaz paralel ıthalat. mobıle spport la yukleme yapılmıs. yanı kayıtlı ımeı ye gelen guncelleme yapılmıs..

cıhaz paralel ıthalat
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Teknosa'dan aldım dediğine göre paralel ithalat olduğunu sanmıyorum. Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm, ancak sonradan anlaşıldığına göre arkadaş mobile support ile güncelleme yapmadan önce flash tool ile başka bir rom yüklemiş, hal böyle olunca Singapur güncellemesi gelmiş.
    işte gelmez oranın guncellemesı.
    imei nereye kayıtlı ıse oranın guncellemesı gelıyor.
    bende almanya romu varken en azndan oyleydı :)
  • en son yukledıgım rom anakarta hasar verdı ve sebeke cekmemeye basladı bunun uzerıne cıhazı garantıye verdım anakart degıstı tabı imeide degıstı ufakta olsa belkı bununda etkısı vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayaklan -- 23 Temmuz 2014; 12:22:11 >
    csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

suranın sonuna IMEI nızı yazarmısnız neresı cıkacak anlarız.

anakart degısse bıle yıne o ulkeye aıt ımeı olmak zorunda.
    Hocam güncellemenin imei ile alakası yok diye biliyorum, cihazda hangi ülkenin romu kurulu ise o ülkenin güncellemesi gelmesi gerekir. Buradan hareketle LG Türkiye ürünü cihaza flash tool ile Almanya romu yüklenirse bu aşamadan sonra OTA veya mobile support uygulaması ile güncelleme yapıldığında Almanya güncellemesi alması gerekir.
    <response req_cmd="auth_model_check" status="OK">
    <auth_model_check>
    <result>OK</result>
    <model>LGE975</model>
    <suffix>ASEABL</suffix>
    <msn>401KPZK205021</msn>
    <esn_date/>
    <sw_version>E97520A_00</sw_version>
    <sw_url>
    http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW382206432109876543213/E97520a_00.kdz
    </sw_url>
    <sw_locale_url/>
    <sw_recommand_uri/>
    <app_version/>
    <app_url/>
    <cs_em_flag>N</cs_em_flag>
    <cs_em_uri>N</cs_em_uri>
    <chip_type>EG</chip_type>
    <prod_type>GSM</prod_type>
    </auth_model_check>
    </response>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayaklan -- 23 Temmuz 2014; 12:28:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.