Şimdi Ara

LG OPTİMUS G İLE XPERİA SP ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır telefon alıcam ama ah şu kararsızlık verdiğin paraya değecek bi telefon alma isteği yüzünden alamıyorum (çoğu kişi benim durumumdadır) Telefondan beklentilerim 1. Uygulamalar (oyun, yararlı programlar vs.) 2. kamera 3 internette sörf

Sp yi istememdeki nedenler :

1 Yeni cihaz 2013 işlemcisi de yeni
    2 Sony yaparsa kaliteli yapar mantığı
    3 Bataryası

LG yi istememdeki nedenler :

1 2 gb ram olması
    2 Ekranı daha canlı geldi
    3 32 gb hafıza olması

LG Türkiyede nedense pek tercih edilmiyor. Sp de ise yok wi-fi si çekmiyor yok kamera vasat hafıza az (android 4.2 ile sd karta taşınabilir diyolar S4 de öle olcak belki o yüzden söylenmiştir ama kesin deil heralde) gibi şikayetler var

Lütfen Kullanıcılar yada araştıranlar yazsın FANBOY luklara gerek yok

• UP UP
  • SP almanı tavsiye ederim sırf o ekranı için alınır!!1!!1!!!11!!11
    Bu arada SP kalitesini kanıtlamış bir telefon LG Optımus G'ye göre donanımsal testlere bakarsan anlarsın SIII'den daha iyi sonuçlar almış çoğu testte.
  • lg sonyden guncelleme konusunda daha sıkıntılı. bence sp nin artıları daha fazla. dunyanın en büyük teknolojı sıtelerınde sp ove ove bıtırılemıyor. ben SP derim
  • LG Optimus G Amiral'dir.
    Xperia SP Ara modeldir.
    G Daha mantıklı güncelleme verecektir LG.
  • Eyvallah büyük ihtimalle sony sp alırım teşekkürler cevaplar için
  • Bana sorarsan lg optimus g derim 2 gb ram 32 gb dahili hafızası var içinden çıkan kulaklıkları herkes övüyor performans olarak g 1-2 tık daha üstün sp den yukardaki arkadaşın dediği gibi g amiral gemisi sp den daha çok güncelleme alır ilerleyen zamanda 1gb ram var diye sp ye güncelleme vermeyebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    htc 8x den xperia z ye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beterbozar B kullanıcısına yanıt
    valla ben xperia sp yi kendi fiyatında 1 numara olarak görüyorum ama eğer optimus g alacak kadar bütçen varsa lg yi seçebilirisin.

edit: pardon ya yanlışlıkla senin yorumunda cevapa tıklamışım. nasıl yaptıysam bende bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAfro -- 29 Haziran 2013; 13:13:39 >
  • sp kamerada sıkıntı var deniliyor (bulanık çekiyormuş) bende s4 ,g,sp arasında kaldım s4 de 4g olsa bugün alacaktım.g bana yakın şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000tl ye htc one
    1500tl ye g
    1200tl ye nexus 4 alınır
    G ye 1500 verene kadar nexus 4 e 1200 verin derim
    Xperia sp yi inceleme şansım oldu
    1-ekanı beğenmedim
    2-Kamera kötü
    3-Arayüz stabil değil
  • G kullanıcı olarak sıkıntısı olmadığı için G diyorum.
  • bence çok para harcama git 900 tlye optimus 4x hd al 1 hafta sonra bozulsun garantiye gönder bir buçuk ay bekle değişim yapsınlar değişim cihazı nexus 4 göndersinler.. 900 liraya 0 nexus 4 oldu diye sevin ama 1 ay sonra o da bozulsun..

LG senden daha sakız almam
  • Bende Sony xperia Sp ile LG nexsus 4 arasında Kaldım 2 side 1200 tl fiyatları hanigisini alınacağıma karar vermedim bir kaç gün e kararımı verip birini alıcam ama sony şuan daha yakınım yani onu alırım herhalde yüzde %60 gibi geliyor 2 side güzel telefonlar ama gerçekten kendine göre farklı özellikleri var 2 sininde tabi
  • nexus 4 kullanıcısı olarak xperia sp tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.