Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran ayında 2 senemi dolduracağım, ben sorunu olmayanlar kategorisindeyim.
  • Lollipop da gelse ballı kaymak olurdu ya, lakin ses seda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Konu bayağı ölmüş. Eskiden dakika başı bildirim gelirdi. Artık günde bir kere geliyor.

yılbaşından önce 32GB 5S'e geçtim ben

derslerden de pek giremiyorum DH'ye, ama bir sorusu olan beni haberdar ederse elimden geldiğince yardımcı olurum.

15 Şubat'ta Z3 Compact'a geçtim ben de. Ekran kırılmıştı zaten ondan 2-3 hafta önce de.

Şarjımla döverim :))
  • Benim de bir buçuk sene oldu, güç tuşu bozuldu değiştirdim, kapasitif menu tuşları bozuldu servise götürmedim şimdi de aşırı derece ısınmaya başladı 3g açıkken ve şarjdayken, patlayacak diye korkmuyor değilim. Yaza doğru değiştireceğim mecburen.
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bende aralıkta G3'e geçtim. 2K ekranımla affetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Sport -- 28 Şubat 2015; 18:01:49 >
  • Arkadaşlar ilk syafadaki knock on kerneli yükledim, ancak açıldıktan sonra ekranda sorun oluşuyordu, içiçe giriyordu., ekran kırılmış gibi. Daha sonra ekran tamamen gitti, siyah ve lg logoda kaldı. Şimdi Recovery moda girebiliyorum, ancak telefon bilgisayarda görünmediği için işlem yapamıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim yada yeni bir kerneli telefona nasıl atabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt38 -- 1 Mart 2015; 8:45:28 >
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    Benim de sıkıntı yok 1.5 sene oldu sadece sarjı az gidiyo yoksa telefonumdan memnunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bahsettiğiniz sorun benim telefonumda da olmaya başladı. Sorununuz çözüldü mü?
  • Facebookta Lg optimus g kullanicilari grubuna uye olun sorunlarinizi belirtirseniz yardimci olabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxsxsxx kullanıcısına yanıt
    Servis anakartını değiştirdi, sorun çözüldü.
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler. Garantinin bitmesine birkaç ay kala götüreyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOKTURUK

Lollipop da gelse ballı kaymak olurdu ya, lakin ses seda yok.

G2 de dahi esamesi yok su an lolupop un

• Lg optimus g telefonum ,geçen hafta elimden düşmesi sonucu ekranı kırıldı.Telefonu lg servisine götürdüm 400 tl fiyat çektiler.Bende bu parayı vereceğime gider yeni telefon alırım dedim.Aklımda lg g2 ve htc one e8 vardı.Lg almaya çok yakındım ki içimden bir ses beni son anda htc ye itti.Fiyat olarak e8 biraz daha pahalıydı.Sonra ne mi oldu,kendimi eşekten inip ata binmiş gibi hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattoriy

Lg optimus g telefonum ,geçen hafta elimden düşmesi sonucu ekranı kırıldı.Telefonu lg servisine götürdüm 400 tl fiyat çektiler.Bende bu parayı vereceğime gider yeni telefon alırım dedim.Aklımda lg g2 ve htc one e8 vardı.Lg almaya çok yakındım ki içimden bir ses beni son anda htc ye itti.Fiyat olarak e8 biraz daha pahalıydı.Sonra ne mi oldu,kendimi eşekten inip ata binmiş gibi hissettim.

E8 i almayı ben de düşünüyorum. Batarya nasıl gidiyor ve nereden, ne kadara, hangi garantili aldın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ablamda g3 var ve sürekli güncelleme geldi şuan telefonu mükemmel şekilde mesela kilit ekranında hava durumuna göre değişmeler oluyor yağmurluyken ekrandan su damlaları süzülüyor falan filan tuş takımı değişti. biz kitkata güncelledik ama aşırı bi fark yok ben de g3 gibi G istiyorum yardım edin a dostlar :)
  • arkadaşlar biz bu telefonda 4g kullanabilecek miyiz? 4g desteği var mı? operatörler 4g çığırtkanlığına başladı zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

arkadaşlar biz bu telefonda 4g kullanabilecek miyiz? 4g desteği var mı? operatörler 4g çığırtkanlığına başladı zira.

Telefonda 4G desteği mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 22 Mart 2015; 10:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

arkadaşlar biz bu telefonda 4g kullanabilecek miyiz? 4g desteği var mı? operatörler 4g çığırtkanlığına başladı zira.

süper o zaman. telefon açıkçası oldukça iyi. arıza çıkartana kadar kullanacağımı düşünüyorum. bir tek kamera bende hayal kırıklığı yarattı. fotoğraflar grenli hafif. benim lens mi çizildi diyeceğim ama genel olarak kullanıcılar kamera performansından rahatsız.

4g destekliyor olması sevindirici oldu.

Bir de lollipop alsaydı, harika olacaktı ama o romla filan olacak sanırım. resmi destek vermiyor lg artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

süper o zaman. telefon açıkçası oldukça iyi. arıza çıkartana kadar kullanacağımı düşünüyorum. bir tek kamera bende hayal kırıklığı yarattı. fotoğraflar grenli hafif. benim lens mi çizildi diyeceğim ama genel olarak kullanıcılar kamera performansından rahatsız.

4g destekliyor olması sevindirici oldu.

Bir de lollipop alsaydı, harika olacaktı ama o romla filan olacak sanırım. resmi destek vermiyor lg artık.

Lollipop alacağını zannetmiyorum.2012 model telefon olmasına rağmen kaldırmadığı uygulama,oyun vs. görmedim.Tasarımı zaten mükemmel.Bakalım gittiği yere kadar kullanacağım .Kamera olayını biliyordum zaten kimse memnun değil kameradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 23 Mart 2015; 11:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

Arkadaşlar ablamda g3 var ve sürekli güncelleme geldi şuan telefonu mükemmel şekilde mesela kilit ekranında hava durumuna göre değişmeler oluyor yağmurluyken ekrandan su damlaları süzülüyor falan filan tuş takımı değişti. biz kitkata güncelledik ama aşırı bi fark yok ben de g3 gibi G istiyorum yardım edin a dostlar :)

Artmod yükleyin g3 teki alangirler sizde de olsun;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.