Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyle yapayım. bikaç ay kaldı zaten garanti süresinin bitmesine. bi genel temizlik yaparlar:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

oyle yapayım. bikaç ay kaldı zaten garanti süresinin bitmesine. bi genel temizlik yaparlar:)

Cihazı fabrika ayarlarına getirin düzelmez se o zaman verin sevise ilk olarak cihazı sıfırlar yazılım atar... Sonra düzelmez se donanımsal arıza bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde yurt dışı veya kore cihazı olup ARKA KAPAK iç görüntüsü olna varsa resim - SS ekleyebilir mi?

tşk ler
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede olmuştu eski mesajımı alıntı yapıyorum sonuç olarak ekranı değişmişti garantide, vermediyseniz bitmeden gönderin cihazı. Distribitör garantisiydi benimkisi lg servisine kendim götürmüştüm.

quote:

Orijinalden alıntı: atheet

Arkadaşlar benim dokunmatik ekranın bir parçası calismamaya başladı tam swiftkeyin tahminlerinin olduğu yer başka bu sorun çıkan var mı ?

Resimde çizdiğim yer.
     ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• Arkadaslar sari nokta olusmasi sonucu telefonumu gecen hafta mecidiyekoy servise biraktim. Telefon on kasasinda hafif bir darbe oldugu icin cihazin on panelini degistiremiceklerini ve garanti disi kaldigini soylediler. Basina boyle nir olay gelen varmi ? Ne yapmaliyim. Garantim haziran 6 da bitiyor. Sonucta sari nokta kronik bir sorun lg de. Tüketici heyetine gitsem eldeki tum sikayetvar yazilari delil niteliginde. Sari nokta ssorununun telefonun on kasasindaki hafif ezikle ilgili olmadigi ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellion1905

Arkadaslar sari nokta olusmasi sonucu telefonumu gecen hafta mecidiyekoy servise biraktim. Telefon on kasasinda hafif bir darbe oldugu icin cihazin on panelini degistiremiceklerini ve garanti disi kaldigini soylediler. Basina boyle nir olay gelen varmi ? Ne yapmaliyim. Garantim haziran 6 da bitiyor. Sonucta sari nokta kronik bir sorun lg de. Tüketici heyetine gitsem eldeki tum sikayetvar yazilari delil niteliginde. Sari nokta ssorununun telefonun on kasasindaki hafif ezikle ilgili olmadigi ortada.

Hocam telefon ne lg e975 mı çünkü e975 te ekran sararma problemi pek yok g2 de kronik problem o, tüketici hakem heyeti telefona bakmaz delile de bakmaz bilirkişiye yönlendirir (anlaşmalı tel. Tamircilerine) oranın verdiği rapora göre işlem yapar.. Servis garanti dışı bıraktıysa zaman kaybetmeden hakem heyetine başvur sonuç ne olur bilmem ama süreç uzun haberin olsun....

Not: bilirkişler cihazlardaki kronik sorunları biliyorlar ve genel de müşteri lehine rapor veriyor....

• Swarm uygulaması beni delirtti arkadaşlar.Türkcell le konum hala bekleniyor hatası alıyorum 3g de . Aveada da aynı durum.Konum Mod u değiştirip deniyorum sonuç aynı.Bilgisi olan varmıdır?
  • Birşey sormak istiyom ben arkadaşlar. Bu üstteki bildirim barını (şarj bilgisi,saat,şebeke durumunu vb.şeyleri gösteren) video izlerken veya oyun,uygulama falan açıkken sürekli görünmesini sağlayacak bi ayar,uygulama falan var mıdır? Umarın derdimi anlatabilmişimdir.

• Arkadaslar telefonun sağ üst tarafında 2 cm2 kadar alan dokunmatik ekran duyarlılığını kaybetti . ne yapmak lazım ?

• Arkadaslar quickshortcutmaker ile knock off knock on falan acılıyor galiba bilen nerden söyleyebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Ekranın sağ kenar alt bölümlerde dokunma hassasiyeti kayboldu. dokununca algılamıyor. böyle bir sorun yaşayan oldu mu? problem nedir arkadaşlar?

Merhaba, sorununuz çözüldü mü?
    Benim telefonda da aynı problem var.
  • Cihaz Hayla Alınabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrether

Cihaz Hayla Alınabilir mi ?

Ben 2 yıldan fazla oldu hala kullanıyorum... Belki bi o kadar daha kullanırım... Sorunsuz bir telefon, tabi uygun fiyata bulunabilirse...
  • quote:

Cihaz Hayla Alınabilir mi ?

pili bana yetmedigi icin drgistirdim telefonu. ama hala piyasadaki cogu telefondan iyi.

• Telefon s4 ayarinda 375 tlye sorunsuz temiz buldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cift dokunarak ekran acma/kapama ozelligi bu telefonda yok mu? Varsa ayari nereden yapacagiz? Sagdaki tuş lackalasmaya basladi benim.

• Konunun başında anlatılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konunun başında anlatılmış

Kardesim ne olurdu soylesen. Konunun basinda bulamıyorum. Sayfayi da tam acamadim. Eklenti desteklenmiyor yaziyor mobilde.

• Hocam normalde yok ama bir ara kernel değiştirerek yaptiğini iddia edenler vardi. Ama nasıl yapildiği hakkinda hiçbir fikrim yok.
  • Beyler telefon bu ara batarya konusnda kafayi yedi ya hele 3g de ikili uclu iniyo dayanmaz oldu servise versem degisim yaparlar mi sizcr garanti devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.