Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fawkes88

Beyler telefon bu ara batarya konusnda kafayi yedi ya hele 3g de ikili uclu iniyo dayanmaz oldu servise versem degisim yaparlar mi sizcr garanti devam ediyor

Hocam üc kere servise verdim hepsinde özellikle yazdirdim batarya sıkıntısını anakart degisti,acma kapama tusu degisti bataryayi degistirmediler.....

Servis: lg ankara firat elektronik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı arakaadşlarda olan ahize sıkıntısı bendede olmaya başladı tuş da öyle ama tuş çalışıyor sıkıntı yok ama ahizeden duyamıyorum bazen
  • valla yolluycam değiştrmezlerse lg almam daha da peki izmirde servis var mı direk götürsen aynı gün olursa değişim yaparlar mı fikri olan var mı
  • Istanbuldaki mecidiyekoydeki servisten bahsedeyim. Benimde batarya bozuktu. Bataryam bozuk dedim ayni anda gozumun onunde degistirdiler verdiler.3 ay once sarj cihazim bozuk dedim gittim yenisini verdiler. Sonra yine bozuldu.bugun gittim bir daha yenisini verdiler. Rahat olun eger bozuksa degistiriyolar. Bende batarya saglam mi bozuk mu diye bile bakmadilar. Artik servisler aninda onarim yapip geri veriyorlar.

• LG G OPTİMUS ekran parlaklığını en kısık ayara getirdim ekran karardı telefonu kapattım açtım ekran hala karanlık ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _dangerfull

Istanbuldaki mecidiyekoydeki servisten bahsedeyim. Benimde batarya bozuktu. Bataryam bozuk dedim ayni anda gozumun onunde degistirdiler verdiler.3 ay once sarj cihazim bozuk dedim gittim yenisini verdiler. Sonra yine bozuldu.bugun gittim bir daha yenisini verdiler. Rahat olun eger bozuksa degistiriyolar. Bende batarya saglam mi bozuk mu diye bile bakmadilar. Artik servisler aninda onarim yapip geri veriyorlar.

Servisin bir parcayı kontrol etmeden değiştirmesi gerçekten ilginç olmuş, aç ma kapama tuşu için garantiye verecek arkdaşlar ben on gün parça bekledim (ankara) ayrıca cihazın ürettim tarihine göre garanti süresi bitmiş mutlaka fatura yanınız bulunsun......

• Peki izmirde lg servisi var mi bildiginiz gideym bozuksa degistrsinler ki bence kesin bozuk bugun yuzde 60 a indir ekran suresi 40 dk kadardi anormal degilmi sizce de

• merhaba arkadaşlar, optimus g telefonumun kronik bir sarj sorunu var umarım siz yardımcı olabilirsiniz. Çünkü nereye göstersem, ne yapsam bi türlü çözümü bulunamadı.

Telefonun şarjı %0 a indiğinde yani telefon kapandığında bir daha şarj almıyor ve bataryasını öldürüyor ve bu yüzden yeni batarya almak zorunda kalıyorum telefonu kullanabilmek için. 3-4 defa şarj etmeyi unuttuğum için yeni batarya takmak zorunda kaldım. Ayrıca yeni farkettiğim olay telefon kapalı durumda bile olsa sarjı gidiyor mesela dün gece %68 şarjlı durumda iken telefonu kapattım ve sabah kalkıp telefonu açtığımda %24 şarjla telefon açıldı. Telefonda aşırı derecede ısınma problemi var özellikle şarj olurken telefonu kullandığımda telefona dokunamayacak derecede ısınıyor. Isının yoğun olduğu bölge kameranın olduğu taraflarda.

1 yıl önce ekranı kırıldığı için değiştirmek zorunda kalmıştım. Acaba ekrandan dolayı mı bu sorun çıkıyor? Sizce çözümü nedir bunun yeni telefon da almak istemiyorum ve sürekli %0 a düşürmemek için sürekli şarj etmekten bıktım :)

• arif77 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle temizinden bir format atın. Pil yeniyse bir daha değiştirmeyin. Formattan sonra bence LG Gee 3 romunu yükleyin XDA'dan. Yok bilmiyorsanız ROM yüklemeyi ya da hiç anmamam diyorsanız, bulaşmayın cihazı brick edersiniz. Ardından cihazı rootlayın. Towelroot çalışmaz boşa denemeyin ioroot ile root edeceksiniz, oldukça basittir. teli pcye bağlıyorsunuz, iorootu çalıştırıyorsunuz, o kadar. root olup supersu yükledikten sonra, 3C CPU manager indiriyorsunuz.Multicore kısmını açıyorsunuz sol taraftan, yoksa sadece 2 core gösterir. En alttaki iki core'a boş yazan yerlere 2 defa tıklayıp çevrimdışı yapıyorsunuz. ilk core ondemand modunda 700mhz, ikincisi interactive ve boş olarak 1.5ghz de kalacak. sonra GPU kısmından hızı 128Mhz e düşürüyorsunuz.

günlük kullanım sonucunda fotoğraftaki gibi sonuç alacaksınız. ya da 24-25 saat bekleme, 3.5-4 saat ekran süresi olacak. 3d ağır oyun oynayacağınızda cpu değerlerini yükseltirsiniz.

verdiğim profil ayarı gee 3 romunda çok akıcı. gereksiz uygulamalar da yok zaten. foto kalitesi bariz daha yüksek. bu şekilde cihaz en az 1 yıl daha götürür.
     ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz romu yüklemek ve cpu ayarlarıyla oynamak batarya öldürme sorunun düzeltir mi sizce? Çünkü hard formatı da denedim batarya öldürme sorunu devam etmişti.
  • arif77 A kullanıcısına yanıt
    pmde de dediğim gibi donanımsal bir sorun var o zaman. ama ekran değişimiyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
  • bende daha önceden format atmıştım bi fayda görmedim ya bir buçuk yıldır kullanıyorm batarya öldü dye düşünüyorum değişime yollasam iyi olcauk sanki?
  • selam arkadaşlar
    izmirde yaslı elektronik sanırım yetkili servis. memnuniyet nasıldır? cihaz teslim eden var mı acaba daha önce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kargo ile garantiye yolladım.

1. Batarya şarj sorunu
    2. Telefon kapanınca zor açılıyor hatta download moda düşüyor bazen.
    3. Güç tuşu sorunu
    4. Ahize ses sorunu

Birkaç gün için de servis geri dönüş yapar muhtemelen. Garanti dışı demeselerdi. Önceden de Anakart garanti kapsamında değişmişti. LG Mecidiyeköy Vintek İletişim gönderdim.

• geri dönşüş yapınca yazarmısn buraya ona göre bende yolluyayım
  • fawkes88 kullanıcısına yanıt
    Bilgi alınca paylaşırım.

• Merhaba bende lumia 920 var 20 ay garantili lg optimus g ile takas yapsam önerirmişsiniz lg nin 5 ay garantisi var bu cihazın herhangi bir kronik arızası varmı yanıtlarsanız teşekkür ederim. Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Ömürlük Misafir

Bugün kargo ile garantiye yolladım.

1. Batarya şarj sorunu
    2. Telefon kapanınca zor açılıyor hatta download moda düşüyor bazen.
    3. Güç tuşu sorunu
    4. Ahize ses sorunu

Birkaç gün için de servis geri dönüş yapar muhtemelen. Garanti dışı demeselerdi. Önceden de Anakart garanti kapsamında değişmişti. LG Mecidiyeköy Vintek İletişim gönderdim.

bende 2 gün önce bıraktım servise ekran kendi kendine bir yerlere giriyordu. Fazla ısınma ve pili az gidiyordu. umarım değişim çıkar anakart değişimi ive ekran paneli değişecek dendi. kaç gün beklemiştin???

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Öncelikle temizinden bir format atın. Pil yeniyse bir daha değiştirmeyin. Formattan sonra bence LG Gee 3 romunu yükleyin XDA'dan. Yok bilmiyorsanız ROM yüklemeyi ya da hiç anmamam diyorsanız, bulaşmayın cihazı brick edersiniz. Ardından cihazı rootlayın. Towelroot çalışmaz boşa denemeyin ioroot ile root edeceksiniz, oldukça basittir. teli pcye bağlıyorsunuz, iorootu çalıştırıyorsunuz, o kadar. root olup supersu yükledikten sonra, 3C CPU manager indiriyorsunuz.Multicore kısmını açıyorsunuz sol taraftan, yoksa sadece 2 core gösterir. En alttaki iki core'a boş yazan yerlere 2 defa tıklayıp çevrimdışı yapıyorsunuz. ilk core ondemand modunda 700mhz, ikincisi interactive ve boş olarak 1.5ghz de kalacak. sonra GPU kısmından hızı 128Mhz e düşürüyorsunuz.

günlük kullanım sonucunda fotoğraftaki gibi sonuç alacaksınız. ya da 24-25 saat bekleme, 3.5-4 saat ekran süresi olacak. 3d ağır oyun oynayacağınızda cpu değerlerini yükseltirsiniz.

verdiğim profil ayarı gee 3 romunda çok akıcı. gereksiz uygulamalar da yok zaten. foto kalitesi bariz daha yüksek. bu şekilde cihaz en az 1 yıl daha götürür.
     ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

link var mı hocam?? eğer değişim yapılmaz ise bunu denerim.

• _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Ben bir gün beklemiştim ama bir yılı geçti üstad. Sisteme girmişler cihazı Garanti Kapsamında yazıyor ama ayrıntı yok. Umarım değiştirirler. Hatun telefona iyice sinir oldu.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.