Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablo da sıkıntı olabilir. Çoğu kişi ben de dahil aynı sorunu yaşamıştık. Farklı bir kablo ile deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam farklı herhangi bir kablo olur mu yoksa orjinalmi almak lazım olur veya belli özellikleri olan bise mi alman lazım?(Akim, volt). Birde sizin batarya tam olarak ne kadar surede sıfırdan doluyor? Cevabınız için sağolun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat_6144 -- 1 Ağustos 2015; 21:10:56 >
  • lazkopat_6144 kullanıcısına yanıt
    Adaptörü değil USB Kablo olarak farklı bir kablo deneyin diyecektim. Zamanla USB Kablo deforme oluyor. Çoğumuz farklı usb kablo ile çözüm bulmuştuk. Adaptörü değiştirmeye gerek yok. Normal şarj ile 2~2.5 saat arasında doluyor

• Tamamdır hocam sagolun.

• Bir Ömürlük Misafir B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sanırım yeni telefon bakma zamanım geldi:)
  • Tanimsiz T kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun artık. Yalnız şöyle bir şey yapabilirsiniz. Vintek Elektronik diye bir firma var. Oraya gönderin cihazı onlar ücretsiz arıza tespiti yapıyorlar ve bir fiyat veriyorlar. Gönderin belki ufak bir sorundur ve ucuz bir maliyetle halledilebilir. Şöyle bir yöntemde deneyebilirsiniz. Kullandığınız hangi ülke ROM ise ona uygun MODEM.zip dosyasını bulabilirseniz ve flashlarsanız o sorun çözülme ihtimali var. Bunları bir deneyin sonra cihaz arayışına girin derim. G gibi bir cihazdan sonra muhtemelen üst seviye bir cihaz alacağınızı düşünerek 1200-1500 belki de daha yüksek fiyatlı bir telefon bakacaksınız paranıza yazık olmasın derim. G hala çok iş görür. Onun için dediklerimi bir deneyin derim.

Benim cihaz teknisyen de görünüyor bakalım ne çıkacak sonuç.
  • Benim cihaz yedek parça bekliyor durumuna gelmiş. Bakalım ne kadar sürecek.

• Telefon kaza sonucu düştü ve alt tuslar calismamaya basladi,bunun uzerine ilk defa root işine girip sanal tuş eklemeyi düşündüm ancak zv9-zvb de error aliyorum ve turkcesiyle cihaz bulunamadi diyor,eksiksiz uyguluyorum ancak hep ayni sonuc, bilgisayar telefonu görüyor,yardimci olabilecek bir arakadas varmidir
    varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wasp`

Telefon kaza sonucu düştü ve alt tuslar calismamaya basladi,bunun uzerine ilk defa root işine girip sanal tuş eklemeyi düşündüm ancak zv9-zvb de error aliyorum ve turkcesiyle cihaz bulunamadi diyor,eksiksiz uyguluyorum ancak hep ayni sonuc, bilgisayar telefonu görüyor,yardimci olabilecek bir arakadas varmidir
    varmidir

Geçmiş olsun telefonun android versiyonu ne kitkat mı? eğer kitkat sa towelroot ile deneyin.... Telefona apk dosyasını attım (veya indirin) çalıştırın root lanır İnternet de bulabilirsiniz

Ayrıca market te rootsuz çalışan button uygulamaları var "handy soft key" mesala ne kadar verimli olur bilmiyor ama....

• 4.4 yüklü telefonda hersey orijinal.EasyTouch adli uygulamayi kullaniyorum bir suredir iphone gibi ancak sıkıldım ona basmaktan, telefonunda masallahi var hala, o yüzden sizin dediginizi bulup rootlamaya calisacagim umarim sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasp` -- 6 Ağustos 2015; 17:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasp`

4.4 yüklü telefonda hersey orijinal.EasyTouch adli uygulamayi kullaniyorum bir suredir iphone gibi ancak sıkıldım ona basmaktan, telefonunda masallahi var hala, o yüzden sizin dediginizi bulup rootlamaya calisacagim umarim sorun olmaz

Sizin sorununuz kesin çözümü Root+Xposed+GravityBox KK bu üçlüyü yaptığınız da ve GravityBox KK üzerinden Navi tuşlarını aktif ettiğiniz an tamamdır. Bence bunlardan daha kesin bir çözüm daha var. Root+Bootloader+ArtmodV7 kurmak. ArtmodV7 ROM kurulum aşamasında Navi tuşları seçeneğini aktif ettiğiniz zaman harika oluyor. Ayrıca cihaz G2 ve G3 görselliğini kazanmış oluyor. Hem navi tuşları hem de menü ve iç görsellik olarak G2 ile birebir aynı oluyor. Ayrıca Stock (Orjinal) yazılım tabanlı olduğu için sıkıntısız. Ben bir yıl kullandım çok memnunum. Cihaz garantiden gelsin yine direk onu kuracağım. Tavsiyem bunu yapmanız.

Anladığım kadarıyla bu işlerde acemesiniz. Google LG Optimus G Root, Bootloader ve ROM kurma yazın direk çıkar. Oradan yapacağınız araştırma ile kolayca halledebilirsiniz.

Cihazı Root etmek için: Towelroot V3 gerekli.
    Bootloader Kaldırmak İçin: FreeGee Free (Buradan TWRP olan seçeneği kuruyorsunuz yalnız Mako olanı değil Classic olanı. Bu kurulum bittikten sonra yine aynı yerden Mako kuruyorsunuz. İlk kurulumada Mako seçerseniz cihaz Soft Brick olur.)
    ROM Dosyası İçin: ArtMod V7

Recovery üzerinden ROM kurma anlatımları YouTube üzerinde bolca var. Hatta bu liknten Artmod V7 nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=c8ZPd0FYG1s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Ömürlük Misafir -- 6 Ağustos 2015; 18:10:44 >

• Bir Ömürlük Misafir B kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanız için teşekkür ederim,oldukça acemiyim bu konuda,inşallah sorunsuz üstesinden geleceğim
  • Vay be, 2 seneyi geçti hala banamısın demedi benim Canavar. Bazen yeni çıkan cihazları görünce insanın imrenip alası geliyor insanın. Ama LG optimus G hala 1,5ghz işlemcisi ve 2GB Ram i ile Akıllı telefondan beklediğiniz bütün ihtiyaçlarınızı giderebiliyor. 2. El fiyatlarına baktım geçen, 500 TL ye kadar düşmüş. Eğer üst düzey bir akıllı telefon istiyor ve de bütçeniz kısıtlıysa LG Optimus G gerçekten size göre.
  • mibis70 kullanıcısına yanıt
    Hocam henuz bi cozum arayisina giremedim firsat bulup. onumuzdeki hafta servise birakicam telefonu. Bilgi veririm sonucla ilgili. Ancak forumdan İzmir deki servisle ilgili (Yaslı Elektronik) bilgi alamadım henüz. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Genel bir sorum olacak forumdaki arkadaslara.
    Şu telefondaki problemler:
    -Güç tuşu bazen basınca algılamıyor bazen
    -Daha öncede bahsettiğim ekranın sağ alt bölümünde dokunma hassasiyeti yok, algılamıyor dokununca
    -Ahizede ses kısıldı iyice
    -Pil göstergesinde ani düşüşler oluyor
    -Aşırı ısınma (oyun dışında bile)
    -Ekran çerçevesinde soyulmalar var baya

Sıkıntılar büyük. özellikle ekran baya bi sıkıntı oluyor. izmirdeki servis ne cevap verir bu durumlara. önceden gardımızı alalım gitmeden:) malum her türlü çakallığını arıyor servisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 11 Ağustos 2015; 12:30:13 >
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Güç tuşu kronik ve parça değişimi gerekiyor
    Ekran için darbe veya yazılımsal müdahale tesbit edilmezse değişir çerçeve için ekranla beraber değişebilir çerçeve ekranla gelirse değişir öbürtürlü değişmez pil için ben de aynı şekilde yazdım iki kere değiştirmediler(ankara fırat elekt.) ahize patlak olabilir yazılımsal da düzelebilir ona servis sıkıntı çıkarmaz çok. Isınma için filan yazılımı yeniden yüklerler düzelmez benim telefon yanıyor şuan. Servis parça stok duruma göre 10-15 gün belki daha fazla bekleyebilirsiniz... Haberiniz olsun garanti süreniz bitmeden telefonu verin derim fatura mutlaka yanınızda olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

Güç tuşu kronik ve parça değişimi gerekiyor
    Ekran için darbe veya yazılımsal müdahale tesbit edilmezse değişir çerçeve için ekranla beraber değişebilir çerçeve ekranla gelirse değişir öbürtürlü değişmez pil için ben de aynı şekilde yazdım iki kere değiştirmediler(ankara fırat elekt.) ahize patlak olabilir yazılımsal da düzelebilir ona servis sıkıntı çıkarmaz çok. Isınma için filan yazılımı yeniden yüklerler düzelmez benim telefon yanıyor şuan. Servis parça stok duruma göre 10-15 gün belki daha fazla bekleyebilirsiniz... Haberiniz olsun garanti süreniz bitmeden telefonu verin derim fatura mutlaka yanınızda olsun...

hocam cevapların için çok sağol. çok yardımcı oldun. kasımda bitecek garantisi fatura mevcut zaten. bu hafta veririm servise. gelişmeleri aktarırım burdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Öncelikle temizinden bir format atın. Pil yeniyse bir daha değiştirmeyin. Formattan sonra bence LG Gee 3 romunu yükleyin XDA'dan. Yok bilmiyorsanız ROM yüklemeyi ya da hiç anmamam diyorsanız, bulaşmayın cihazı brick edersiniz. Ardından cihazı rootlayın. Towelroot çalışmaz boşa denemeyin ioroot ile root edeceksiniz, oldukça basittir. teli pcye bağlıyorsunuz, iorootu çalıştırıyorsunuz, o kadar. root olup supersu yükledikten sonra, 3C CPU manager indiriyorsunuz.Multicore kısmını açıyorsunuz sol taraftan, yoksa sadece 2 core gösterir. En alttaki iki core'a boş yazan yerlere 2 defa tıklayıp çevrimdışı yapıyorsunuz. ilk core ondemand modunda 700mhz, ikincisi interactive ve boş olarak 1.5ghz de kalacak. sonra GPU kısmından hızı 128Mhz e düşürüyorsunuz.

günlük kullanım sonucunda fotoğraftaki gibi sonuç alacaksınız. ya da 24-25 saat bekleme, 3.5-4 saat ekran süresi olacak. 3d ağır oyun oynayacağınızda cpu değerlerini yükseltirsiniz.

verdiğim profil ayarı gee 3 romunda çok akıcı. gereksiz uygulamalar da yok zaten. foto kalitesi bariz daha yüksek. bu şekilde cihaz en az 1 yıl daha götürür.

Cpu programında anlattığın ayarları bulamadım tarif edebilir misin?

• _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Burdaki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Burdaki gibi

Gov yazan kısma çift tıklayınca açıldı eklediğin ekran görüntüsündeki gibi dün saatlerce uğraştım bulamayınca setcpu yükledim buda iyi baya. Uygulamaya göre işlemci profili oluşturabiliyorsun ayrıca ekran kapandığında en düşük frekans ayarları var bundan randıman alamaz isem senin programı tekrar dene olacağım. Teşekkürler

• _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Set cpu etkili olmadı bende

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.