Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chengineer

Set cpu etkili olmadı bende

Bende de görünen senaryo o gibi su anda. Önceki yüklediğimde ayarları yaptığımda tekrar eski haline dönüyo bunun için ne yapmam gerekir senin programda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsEsLee_ -- 15 Ağustos 2015; 19:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    öncelikle cpu 2 ve 3 ü üzerlerine birer defa tıklayarak çevrimdışı hale getir. cpu 1 in üzerine uzun basarak boş hale geldiğinden emin ol. cpu 0'ı ondemand olarak seçtikten sonra cpu 1 i interactive diye ayarla. kendisi otomatikman ayarlanacak aslında. tüm bunları yaptıktan sonra cpu 0'ı 702 ye düşürebilirsin.

bizim kernel kabul etmediği için, cpu 1,2 ve 3'ü istesen de düşük frekansta tutamazsın. tek yolu var, o da power saving seçip interactive yerine, hızı düşürmek. o zaman da aralıksız çalışacağı için pil daha hızlı tükenir. bizim kernelde tüm cpuları ayarlayabilen bir tek benim önerdiğim program var diye biliyorum. diğer programlarda ayar tutmuyor.

ek olarak, gpu'yu seçip ondemand yap, 128mhze getir. yoksa aralıksız 320'de çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 15 Ağustos 2015; 20:01:13 >
  • Arkadaşlar telefon servisteydi 2 haftadır bugun aldım 10 dakika oynadım şarj bitti kapandı şimdi şarja takıyorum kırmızı ışık yanıp sönmüyor sadece yanıyor ve telefon açılmıyor nasıl çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Arkadaşlar telefon servisteydi 2 haftadır bugun aldım 10 dakika oynadım şarj bitti kapandı şimdi şarja takıyorum kırmızı ışık yanıp sönmüyor sadece yanıyor ve telefon açılmıyor nasıl çözebilirim acaba?

Orjinal şarj aleti ile 15-20dk öyle bekleyin cihaz açılır bu sürede açma çalışmayın. Depo şarjı bitmiş yaşadığınız normal bi durum cihaz servis 1-2gün boş beklemiş ondan böyle oluyor..

Not:20dk sonra cihazı açmaya çalışın yine açılmazsa servise geri verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 18 Ağustos 2015; 11:17:30 >
  • Evet bugün arka kamera camını değiştirdim arkadaşlar optimus g nin arka kamera camı resmen plastik 2yıl sonun fotoğraf kalitesi inanılmaz etkileyen çızık olmuş
    1- eski cam
    2-camsız
    3- yeni cam

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Arkadaşlar telefon servisteydi 2 haftadır bugun aldım 10 dakika oynadım şarj bitti kapandı şimdi şarja takıyorum kırmızı ışık yanıp sönmüyor sadece yanıyor ve telefon açılmıyor nasıl çözebilirim acaba?

Orjinal şarj aleti ile 15-20dk öyle bekleyin cihaz açılır bu sürede açma çalışmayın. Depo şarjı bitmiş yaşadığınız normal bi durum cihaz servis 1-2gün boş beklemiş ondan böyle oluyor..

Not:20dk sonra cihazı açmaya çalışın yine açılmazsa servise geri verin...

5 farklı şarj aletiyle denedim hiç dokunmadım 4-5 saat boyunca açılmadı tekrar servise yolladım malesef :(

• tekno_gus kullanıcısına yanıt
    camsız en iyi

kendimiz mi safir kesip taksak
  • orjiral KDZ rom nasıl kurulur? Link, site??
  • Arkadaslar merhaba, uzun zamandir stock rom kullaniyordum 4-5 aydir heveslendim ve artmod v7 yukledim, kullanmaya devam ediyorum. Ancak kurmadan once takip ediyodum ve artmod baya guncelleniyodu. Simdi ise uzun zamandir guncelleme almiyor. Sizce guncelleme verecekmi yapimcisi? Bir bilgisi olan var midir?

• mamutow kullanıcısına yanıt
    Lg güncelleme vermediği için devam etmez projeler. Çünkü G4 arayüz ve uygulamaları KitKat a portlanmasi zor. Lg nin Stock Lollipop vermesi veya G Pro daki Lollipop u birinin bizim cihazlara portlamasi lazım (Yapan biri vardı ama devam etmiyor sanırım.)

• Servis süreci çetin geliyor. LG Mail attım geri dönüş yaptılar. Cihazın faturasını istediler ve değişim talebi oluşturdular. Cihazınız değişecek dediler bakalım ne olacak.

• Arkadaşlar benim sorunum kilit ekranındaki widgetlerle ilgili.Önceleri kilit ekranına widget eklemek istedigimde değişik değişik saat modelleri seçenekleri oluyordu şimdiyse baktığımda hiç bir tane saat widgeti yok,aramadık yer bırakmadım bulamadım.Bir tane klasik saat vardı,onu kaldırdım başka ekleyim sıktı artık diye ama pişman oldum.Telefon ilk alındıgı zamandaki uygulama yöneticisinde bulunan bagzı küçük eklentilerin,hareketli duvar kagıtlarının vs, olmadığınıda farkettim. Eski haline getirmenin bir yolu varmıdır ? Smartword te falan göremedim.Ekranı direk açtıgımda saate bakamıyorum.Bu arada sanal tuşlarda bozulma oldugu için telefonu rootlayarak ana ekrana sanal tuş eklemiştim ama bunun sorun yaratacagını düşünmüyorum
  • Uzub bir sürenin ardından cihaz DOA Değişim Bekliyor durumuna geldi. Bakalım değişim kararı kaç günde ve çıkacak ve hangi cihazı gönderecekler.
  • Benim telefonum hic açılmıyor power a basinca sarja takinca led de yanmiyor sorun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

Evet bugün arka kamera camını değiştirdim arkadaşlar optimus g nin arka kamera camı resmen plastik 2yıl sonun fotoğraf kalitesi inanılmaz etkileyen çızık olmuş
    1- eski cam
    2-camsız
    3- yeni cam

Hocam nasil degistirdiniz, nereden aldiniz parcayi?

• Merhaba parçayı yurt dışından aldık 13-15 tl tuttu belkı daha ucuza da bulabilirsiz ebay ve ali express bakın takma işlemini kendim yaptım arka kapağı söktüm camı arkadan itince çıkıyor olmazsa saç kurutması ile ısıtın daha kolay çıkar sonra paketten çıkan çift taraflı bant ile yeni camı yapıştıyoruz. Tabi kapak sökülmeden çıkarbilir belki cam ama kapakta deforme oluşabilir.

Not: iphone 4 kamera camı bir şekilde (biraz kenarlardan keserek) oluyor optimus g ye biraz çıkıntı oluyor.

• Ahize sıkıntısı bende de oluyor artık full seste bile duymakta zorlanıyorum kapalı alanda bile kulaklık ile konuşuyorum çoğu zaman garanti bitmeden bir daha göndereceğim bakalım ne olacak.

• Benim cihaz için değişim kararı çıktı arkadaşlar. G yerine G2 Siyah model gönderdiler. Servis süreci de böylece bittmiş oldu.

• Benim cihaz da sıkıntı çoktu. Anakart değişti, şarj soketi değişti aldıktan 7 ay sonra öyle 13 ay daha kullandım. Sonra Ses, Güç tuşları, Fleksi, resevers değişti daha sonra batarya ve anakart değişimi çıktı ama mail atıp değişim istedim ve değiştirdiler. Zaten değişimi hak etmişti. Servis sürecini ve neler yaptığımı anlatan bir mesaj yazarım müsait bir zamanda. 16~32 mi bilmiyorum ama Siyah olduğunu ve 32 olacağını düşünüyorum çünkü benim cihaz 32 GB ise gelen de 32GB olmak zorunda

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Anladım hocam gerçekten de haketmiş sizin cihaz değişimi ben geldi sanıp 32 mi diye sordum 16 göndermeleri mantığa sığmaz sd card yeri olmayan bi telefon için

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.