Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lg optimus g kullanıyorum fakat çok ısınıyor ve bu beni rahatsız ediyor bu ısınma için onerebileceginiz birşey var mi acaba ben 10 dakka kullanıyorum neredeyse alev aliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

02.10.2015 tarihinde Ayes Elektronik e aşşağıdaki sebebplerle cihazımı servise vermiş bulunmaktayım:

-ekran dokunmatiği sağ alt kısımlarda algılama sorunu(klavyede sağ parantezin bulunduğu alan)
    -ahizede ses azalması
    -ekran sol kenarında ve ön kameranın lg yazısının ve sensörün bulunduğu alanda hava boşluğu
    -sol üst köşe arka kısımda kasada oynama
    -orjinal şarj cihazı ile şarj süresinin 5-6 saati bulması ve ekrandada o şekildede göstermesi şarj süresini
    -power tuşunda ara sıra algılama sorunu
    -batarya %10 u gösterirken aniden kapanma açılmama.
    -aşırı ısınma

dün bilgi almak için aradığımda ekran siparişi verildiği onun beklendiği söylendi. hayırlısı bakalım. diğer sorunlarla ilgili bilgi alamadım.

Edit: Servis telefonu 20 gün sonra hiçbir değişiklik yapmadan iade ettikten sonra servis yetkilisiyle tartışmam sonucu ve ortada bi artniyet olduğunu belirttikten 1 gün sonra telefonu tekrar servise verdim, servis tutanağına direk müşteri değişim istiyor yazdılar ve servis yetkilisinin yönlendirmesiyle LG müşteri hizmetlerini arayıp yaşadığım mağduriyeti anlattım ve onlardan da değişim istedim. bugün itibariyle yerine "G3" vermiş bulunmaktalar:). kendim adına hayırlı olsun. G3 ile yola devam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 9 Kasım 2015; 12:46:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Format sonrası rehberimi facebook ile bir türlü senkronize edemiyorum. Facebook kişilerim rehberde gözükmüyor.
  • 10 dolara telefon
    gerçi bizim ülkemizde vergilerle 100 dolara çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomel

Arkadaşlar lg optimus g kullanıyorum fakat çok ısınıyor ve bu beni rahatsız ediyor bu ısınma için onerebileceginiz birşey var mi acaba ben 10 dakka kullanıyorum neredeyse alev aliyor

işlemci çok fazla çalışıyor olabilir. ondan dolayı işlemci ısınıyor artı bataryada ısınma yapar. sevep olarak telefonda gereksiz çok fazla uygulama yüklemeyin sonuçta bu telefon kapasiteside biryere kadar. format atın tekrar bakın gene devam ediyorsa donaımsal bir sorun olabilir.
  • quote:

quote:

02.10.2015 tarihinde Ayes Elektronik e aşşağıdaki sebebplerle cihazımı servise vermiş bulunmaktayım:

-ekran dokunmatiği sağ alt kısımlarda algılama sorunu(klavyede sağ parantezin bulunduğu alan)
    -ahizede ses azalması
    -ekran sol kenarında ve ön kameranın lg yazısının ve sensörün bulunduğu alanda hava boşluğu
    -orjinal şarj cihazı ile şarj süresinin 5-6 saati bulması ve ekrandada o şekildede göstermesi şarj süresini
    -aşırı ısınma

dün bilgi almak için aradığımda ekran siparişi verildiği onun beklendiği söylendi. hayırlısı bakalım. diğer sorunlarla ilgili bilgi alamadım.

Edit: Servis telefonu 20 gün sonra hiçbir değişiklik yapmadan iade ettikten sonra servis yetkilisiyle tartışmam sonucu ve ortada bi artniyet olduğunu belirttikten 1 gün sonra telefonu tekrar servise verdim, servis tutanağına direk müşteri değişim istiyor yazdılar ve servis yetkilisinin yönlendirmesiyle LG müşteri hizmetlerini arayıp yaşadığım mağduriyeti anlattım ve onlardan da değişim istedim. bugün itibariyle yerine "G3" vermiş bulunmaktalar:). kendim adına hayırlı olsun. G3 ile yola devam:)

çok iyimiş optimus g nin 4 model üstü telefonu kaptın hadi hayırlı olsun bu arada lg servis müşterisini mağdur etmiyor hatta ihya ediyor bunuda öğrenmiş olduk tekrar hayırlı olsun güşe güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: akinci_41

quote:

quote:

-ahizede ses azalması
    -aşırı ısınma

çok iyimiş optimus g nin 4 model üstü telefonu kaptın hadi hayırlı olsun bu arada lg servis müşterisini mağdur etmiyor hatta ihya ediyor bunuda öğrenmiş olduk tekrar hayırlı olsun güşe güle kullan

teşekkür ettim. garanti süreniz varsa şansınızı zorlayın. az biraz uğraştırıyor 1-1.5 ay telefonsuz bırakıyor servis ama sonunda mutlu ediyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sözde 13 mpx lanet kameralı bu telefona bir türlü whatsapp web kodu okutamıyorum bunun bi yolu varsa Allah rızası için söyleyin
  • turkcell 4.5g sim kartini bu telefona vermiyor neden arkadaslar . 4g yok cihazinizda diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 30 Kasım 2015; 18:21:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayMcCall

turkcell 4.5g sim kartini bu telefona vermiyor neden ae arkadaslar . 4g yok cihazinizda diyor

2Dk için 4G li bir cihaz bulup öyle gidin

LTE menüsü var sonuçta mobil ağlar kısmında

• Merhabalar,

08.12.2015 tarihinde 4. kez aynı sorundan(ve yeni sorunlardan) verdiğim optimus g cihazıma DOA değişim bekliyor güncellemesi girmişler 21.12.2015 te sanırım değişim olacak ellerinde bizim cihazdan kaldığını sanmıyorum g2 mi verirler yoksa artık g3 mü veriyorlar değişimlerde yakın zamanda g2 alanda var g3 alanda var neye göre veriyorlar? g3 verirlerse 16 gb versiyonunu vermezler sanırım? Bilgisi olan var mıdır değişim konularında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoutlaw

Merhabalar,

08.12.2015 tarihinde 4. kez aynı sorundan(ve yeni sorunlardan) verdiğim optimus g cihazıma DOA değişim bekliyor güncellemesi girmişler 21.12.2015 te sanırım değişim olacak ellerinde bizim cihazdan kaldığını sanmıyorum g2 mi verirler yoksa artık g3 mü veriyorlar değişimlerde yakın zamanda g2 alanda var g3 alanda var neye göre veriyorlar? g3 verirlerse 16 gb versiyonunu vermezler sanırım? Bilgisi olan var mıdır değişim konularında?

Para
    G3 16
    Belki 32

Zaten G3 lerde hfz kartı slotu var sanıyorum , ayrıca g2/g3 her zaman ÜST Model değil mi? Hafıza olayını çok önemsemeyin.

Mesela moto G değişimde 8gb lık model veriyordu.

Her çözüm sizin için %100 avantaj

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    hafızasından çok rami için aslında g3 32 verseler güzel olurdu, tabi ki g2-g3 ikisi de dediğiniz gibi her türlü iyidir. Ama garantimin bitmesine 2 ay varken g2 alıp daha sonra sarı lekelerle uğraşmak istemem :) 1.200 liraya almıştım telefonu bu fiyata göre denk geleni verirler sanırım tabi stok durumuna da bağlı. DOA değişim bekliyor = değişim olacak değil mi kesinlikle?
  • Anakart değişmez sanırım bu saatten sonra , en son Dh deki üye arkadaşa LG G3 vermişlerdi.

Lg g2 sarı ekran olayı belli bir seride vardır , ki zaten sıfır LG g2 vereceklerini düşünmüyorum.

Fatura para iadesi / G3 her şekilde iyidir.

Yakın tarihte sony Z1 para iadesi alan arkadaşıma 1.530 TL verdiler. Z1 999 TL ve ikinci el de 700 TL örneğin.

İnşallah en iyi / pahalı İADE süreci olur sizin için.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    ücret iadesi hiç konuşulmadı sanırım garantimin bitmesine 2 ay kala alabileceğim en iyi çözüm değişim olacak şu an için ne servis süresi uzadı ne de başka bir durum oluştu.

değişimlerde sıfır açılmamış kutulu cihaz verilmiyor muydu?

2-3 aydır değişim yapanlara g2-g3 karışık vermişler gibi neye göre veriyorlar acaba, fatura fiyatı olabilir diye düşünüyorum.

iyi dileklerin için sağolasın bakalım değişim bekliyor yazısının üstünden 3 gün geçti, ses yok şimdilik :)
  • Merhabalar, LG Optimus G E975 telefonuma Cyanogenmod yüklemesi yaptım fakat hatalı oldu. Telefonum açılmıyor. Recovery modda ve download modda açılıyor fakat usb ile bağlayınca da bilgisayarda bağlantı sesi geliyor ama telefonu da görmüyor. Bu yüzden içindeki hatalı Cyanogenmod dosyasını da değiştiremiyorum, kdz de yükleyemiyorum. Yardım edebilen olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: businessgrizzly

Merhabalar, LG Optimus G E975 telefonuma Cyanogenmod yüklemesi yaptım fakat hatalı oldu. Telefonum açılmıyor. Recovery modda ve download modda açılıyor fakat usb ile bağlayınca da bilgisayarda bağlantı sesi geliyor ama telefonu da görmüyor. Bu yüzden içindeki hatalı Cyanogenmod dosyasını da değiştiremiyorum, kdz de yükleyemiyorum. Yardım edebilen olursa çok sevinirim.

hocam merhaba. e 975 sd kartlı att model değil mi? bende de onan vardı. hafıza kartına zipli dosyalarını yükleyerek oradan yükleme yapmıştım ama o kadar uzun zaman oldu ki nasıl yapılacağını da unuttum. size şimdiden kolay gelsin.

edit: pardon e970 miş hafıza kartı takılabilen yanış anlamışım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryeon -- 27 Aralık 2015; 19:41:34 >
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    Maalesef dediğin gibi sd kart yok bu telefonda. İçini açtım belki bir şey bulurum diye ama yok. Nerdeyse tüm imkanları da denedim bir türlü olmadı.
  • businessgrizzly B kullanıcısına yanıt
    adb komutu var bu komutl telefon recovery mod iken usb üzerinden pc den uygun romu zip olarak telefona hafızasına atabilirsiniz. olmadı en kötü pc üzerinden orjinal romu geri yüklersiniz.

"adb push" komutuymuş galiba
  • tekno_gus kullanıcısına yanıt
    Şuan sdk yüklemesi yapıyorum umarım adb işe yarar
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.