EMR jant hakkında
Merhabalar herkese iyi forumlar,
Toyota Yaris 2012 aracım için, Toyota yetkili servisinin orijinal fabrika çıkışlı jant/kapak aracım için farklı bir konudan kaçmak adına jantlarımla ilgili yorumda bulunmaları nedeniyle içimi gıcıklamalarına istinaden jant tamirine ve oradan da kendimi jant değişikliği yapmış halde buldum. Normalde her konuyu gereksiz araştırmama rağmen bu sefer araştırmalarımı olaylar gerçekleştikten sonra yapmış bulundum ve biraz gerilmiş durumdayım. Maalesef hep orijinal parçalar ve yetkili servis üzerinden devam eden sürecimde istenilen yüksek rakamlar nedeniyle farklı bir yola sapmış durumdayım.
Kısacası sormak istediğim EMR marka(Arıcıoğlu Otomotiv in yerli üretim ARCEO ve EMR marka jantları var imiş) alüminyum alaşım 15 inch(araya plastik bilezik eklenerek) 4 adet jant değişikliği yapmış durumdayım. Şu an için 1 haftalık sürüşümde bir gariplik hissetmedim.
- Bu jant ile yüksek hızlara çıkmak benim için sorun olur mu?
- Jant markası güvenilir bir üretici midir? Tecrübesi olan var mıdır?
- Kasislere ya da çukurlara çok sert girmediğim sürece sakin bir kullanımda bana sorun çıkarır mı?
- Uzun yola çıkacağım gönül rahatlığıyla çıkabilir miyim?
Çok kötü bir hamle mi yapmış durumdayım, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim.
2012 Corsa 1.4i Twinport enjoy OV
Selamlar,
Forumda çok konu açmadığım için hatalı bir yere açtıysam ya da konu direkt hatalı ise silinebilir.
Kullanıcı ya da bilgili arkadaşların yorumlarını almak isterim.
2012 Corsa 1.4i Twinport enjoy OV model 70.000 km deki bir aracı iş arkadaşımdan almak üzereyim. Ciddi kaza geçmişi bulunmuyor(1500 TL) Ufak tefek 4 parça bel altı boya bulunuyor.
Sormak istediğim, ilk aracım olacak, eşimle birlikte kullanmayı düşünüyoruz. Forumda bakındım ancak konular doğal olarak çok eski ve dağınık durumda olduğu için tam istediğim bilgilere ulaşamadım. Yakıt cimrisi araç arayışım bulunmuyor, eski ve turbosuz bir model olduğu için performans beklentim de yok. Kısacası kronik problemleri ya da sürekli problemleri mevcut mudur?(Satan kişi herhangi bir problemi bulunmadığını söylemekte) İlk araç olarak uygun mudur? Önerir misiniz?
Kullanım şeklimiz çoğunlukla İstanbul içi olacak, 2-3 yıl içerisinde de değiştirme planımız var.
- İş arkadaşımdan alacağım için elbet fiyat skalasında başka marka ve model araçlar vardır ancak tanıdık bir araç olması nedeniyle olumlu bakıyoruz.
Değerli yorumlarınızı beklerim. Saygılar.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 657 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar