Merhabalar herkese iyi forumlar, Toyota Yaris 2012 aracım için, Toyota yetkili servisinin orijinal fabrika çıkışlı jant/kapak aracım için farklı bir konudan kaçmak adına jantlarımla ilgili yorumda bulunmaları nedeniyle içimi gıcıklamalarına istinaden jant tamirine ve oradan da kendimi jant değişikliği yapmış halde buldum. Normalde her konuyu gereksiz araştırmama rağmen bu sefer araştırmalarımı olaylar gerçekleştikten sonra yapmış bulundum ve biraz gerilmiş durumdayım. Maalesef hep orijinal parçalar ve yetkili servis üzerinden devam eden sürecimde istenilen yüksek rakamlar nedeniyle farklı bir yola sapmış durumdayım. Kısacası sormak istediğim EMR marka(Arıcıoğlu Otomotiv in yerli üretim ARCEO ve EMR marka jantları var imiş) alüminyum alaşım 15 inch(araya plastik bilezik eklenerek) 4 adet jant değişikliği yapmış durumdayım. Şu an için 1 haftalık sürüşümde bir gariplik hissetmedim. - Bu jant ile yüksek hızlara çıkmak benim için sorun olur mu? - Jant markası güvenilir bir üretici midir? Tecrübesi olan var mıdır? - Kasislere ya da çukurlara çok sert girmediğim sürece sakin bir kullanımda bana sorun çıkarır mı? - Uzun yola çıkacağım gönül rahatlığıyla çıkabilir miyim? Çok kötü bir hamle mi yapmış durumdayım, tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoutlaw -- 11 Temmuz 2024; 13:34:52 > |
EMR jant hakkında
-
-
argeleri varmıdır yokmudur bilemem ? ancak çıkma orjinal kovayabilirdiniz
-
Adamların işini kötülemek istemem ortada memlekette yapılan bir üretim var sonuçta.
Sertifikalarımız dediği sertifikalar TÜV onay belgeleri. Yani bu jant bu araca takılabilir gibi belgeler. Ancak kalite süreç ve yönetim adına bir belge göremedim.
Konuyla alakalı yapabileceğim yorum, ben replika jant takılı arabayı anca park ederim. Yola bele çıkmam söz konusu bile olamaz.
-
"Kasislere ya da çukurlara çok sert girmediğim sürece"
siz kasislere ya da cukurlara isteyerek mi cok sert giriyorsunuz?
-
Bende Sebring jant baktım serviste tanesi 11 bin. Çıkma orijinal bulması çok zor.
Replika jantlara mecbur kalıyorsun -
Hayır tabii ki :) Bana söylenen 2 yıl garantili olduğu ve kasis ve çukurlara dikkat etmem gerektiği. Tabii ki orijinal jantlarda da kasis ve çukurlar da problem olabilir. Konuya uzak olduğum için tedirginlik oluştu sadece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X