Şimdi Ara

Cordiant Lastik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma 215/55/R17 lastik almak için araştırmalara başladım. Sonuç olarak fiyat/Performans olarak Petlas almaya karar vermiştim.
    Benim 15 yıldır sürekli gittiğim lastikçime gittim. Eski lastiklerim michelin'di ve dişleri henüz eskimemişti. Lastik çok sertleşmişti.
    Bu lastikler ikinci el olarak para edermi falan derken Petlas alacağımı söyledim. Benim usta sakın alma dedi. Türkiyenin değil dünyanın
    en kötü lastiğidir dedi. Şaşırdım. tecrübelerini falan anlattı. Lastiğin çok sert olduğunu, yolun üstünde duramadığını v.s.
    Cordiant marka bir lastik önerdi. Öve öve bitiremedi. Beni ikna etti ve almaya karar verdim. Bakalım hayırlısı.
    Aranızda bu lastiği kullanan bilen var mı.
    Haftaya gelecek lastikler. Artık yorumlarımı yazarım merak eden olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubutu -- 25 Nisan 2015; 3:49:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cordiant Lastikler: Kapsamlı Bir Bakış

Cordiant Lastik

Cordiant, binek otomobiller, SUV'lar ve hafif ticari araçlar için yüksek kaliteli lastikler üreten bir Rus lastik üreticisidir. Şirket, 1995 yılında kurulmuş ve o zamandan beri küresel bir marka haline gelmiştir.

Cordiant Lastik Yorumları

Genel olarak, Cordiant lastik yorumları olumludur. Müşteriler, bu lastiklerin dayanıklılığını, yol tutuşunu ve uygun fiyatını övmektedir. Bazı kullanıcılar, ıslak koşullarda çekiş gücünün daha iyi olmasını önermektedir.

Cordiant Lastik Ne Malı?

Cordiant lastikler, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve çeşitli iklim koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Lastik hamurunun bileşimi, aşınma direncini ve uzun ömürlülüğü en üst düzeye çıkarmak için optimize edilmiştir.

Cordiant Lastik Fiyatları

Cordiant lastik fiyatları, lastiğin boyutuna, modeline ve özelliklerine göre değişmektedir. Genel olarak, Cordiant lastikler, diğer birinci sınıf markalara kıyasla uygun fiyatlı kabul edilir.

Cordiant Lastik Nerede Üretiliyor?

Cordiant lastikler, Rusya'daki modern fabrikalarda üretilmektedir. Şirket, en yeni teknolojiyi ve üretim tekniklerini kullanarak yüksek kalite standartlarını sağlamaktadır.

Cordiant Lastik Garantisi

Cordiant lastikler, üretim hatalarına karşı sınırlı bir garantiyle birlikte gelir. Garantinin süresi ve koşulları lastiğin modeline göre değişir.

Sonuç

Cordiant lastikler, dayanıklılık, yol tutuşu ve fiyat açısından iyi bir değer sunan kaliteli lastiklerdir. Müşteri yorumları genel olarak olumludur ve şirket, yüksek kalite standartlarını sağlamaya kendini adamıştır. İster binek otomobiliniz ister SUV'unuz için lastik arıyor olun, Cordiant mutlaka dikkate alınması gereken bir markadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elindeki lastigi satmaya calisiyor bence hocam hayatimda cordiant diye bir lastik markasi duymadim. Petlas hakkinda yorumlar forumda mevcut okuyabilirsin ama cordiant alma derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende inandin öylemi.

http://gumi-act.bg/Tyreinfo.aspx?tyre=841

muhtemel bu modeldir.

cöp rus malı çinlilerden hallice.

• Artık siparişi verdik. Yalnız bu lastik meselesi bir enteresan. Her lastik için olumlu olumsuz yorum oluyor. Okuya okuya gözlerim yoruldu.
    Yorumlara bakarak karar vermek imkansız. Ben yaşadığımı biliyorum örneğin 2012 / 44. hafta üretimi Michelin lastikler var arabamda. kuru havada frenleme performansı tam bir felaket. Güya dünyanın en iyi markası olarak biliniyor.
    Eh ben de çok riskli kullanmadığıma göre biraz yumuşak hamurlu olsun, frenleme iyi olsun fazla bir şey beklemiyorum lastikten. Niye micheline, goodyeara 450 TL ödeyeyim diye düşündüm. Ustaya da güvendim. Bir de bende kimsede olmayanı kullanma takıntısı var sanırım. Cazip geldi nedense.
  • mubutu M kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz markayı hiç duymadım hem yaz hemde kışlık lastik ararken bir hayli araştırma yapmıştım karşıma hiç çıkmadı.O değilde 15 yıldır gittiğiniz lastikçiniz size satmaya calışması dusundurucu.
    Alışkanlığınızı değiştirmeyi gözden gecirin lütfen.

• Petlasin kış lastiğini kullandık bu kış maşallah iyiydi hatta 2 defa ankaraya gittik geldik adapazarından sorun çıkmadı öyle dünyanın en kötü lastiği falan ağır olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mubutu

Artık siparişi verdik. Yalnız bu lastik meselesi bir enteresan. Her lastik için olumlu olumsuz yorum oluyor. Okuya okuya gözlerim yoruldu.
    Yorumlara bakarak karar vermek imkansız. Ben yaşadığımı biliyorum örneğin 2012 / 44. hafta üretimi Michelin lastikler var arabamda. kuru havada frenleme performansı tam bir felaket. Güya dünyanın en iyi markası olarak biliniyor.
    Eh ben de çok riskli kullanmadığıma göre biraz yumuşak hamurlu olsun, frenleme iyi olsun fazla bir şey beklemiyorum lastikten. Niye micheline, goodyeara 450 TL ödeyeyim diye düşündüm. Ustaya da güvendim. Bir de bende kimsede olmayanı kullanma takıntısı var sanırım. Cazip geldi nedense.

lastik uretiminde standart tutturmak cok zordur.

michelin ayni ebat ayni desen biri 40 biri 37 metrede durur.

atiyorum petlasda biri 39 biri 43 mt de durur.

verilen degerler ortalama degerlerdir.

durduk yere yarilan michelinde vardır kaldirima cikarkende vs.

yani is biraz şans tir ama michelinde iyi lastik almaniz cok daha olasi.

• bana kalırsapetlas siin lastikçinin sie itelemeye kalkıştığı lastiklerden daha iyidir.

Kış lastikleri özellikle 17-18 ebatlı araçlarda bilhassada premiyum araçlarda çok sık gördüm bu kış Starmaxx la beraber. Bence Petlas tercih edin.
  • Petlas kullanıyorum hiç de öyle yolda durmayan taş gibi bir yapısı yok. Aksine ben memnun kaldım. Sadece yanakları biraz sert ki o da performans lastiği, yanakta gezmektense iyidir (Petlas Velox Sport PT741).
  • hocam bende bu lastikleri hiç duymamıştım lastikci önerdi fiyatı da uygun olduğu için aldım araca takalı daha bir hafta oldu
    ama öyle dandik bir lastik değil gayet yumuşak ve sessiz yol tutuşu çıkardığım prelli lastiklerden daha iyi
  • GA_MA G kullanıcısına yanıt
    Bunu duyduğuma ne kadar sevindim anlatamam. Siparişi verdim daha gelmedi. Kaç gündür içimi kemiriyor: lastikçinin sözüne inandık yedik mi bir kazık acaba diyordum.
  • Bizim lastikler gümrükte kalmış. Yükselen dolar kuru nedeniyle sanıyorum...
    Sonuç olarak benim lastikçi Marshal lastik önerdi onu aldım.
    Yumuşak hamurlu bir lastik gibi görünüyor, şimdilik bir şikayetim yok.
  • Bak arkadaşim sakin sakin petla. Alma.bu işlerin istatistiğini tutan bir çok bağimsiz kuruluş var araştir bulursun petlasin bir yildizi bile yok ben 225x50x17 miclen den sonra falkenin 914 sersini aldim çok yumuşak ve dünyaca taninan bir firmA o ustanin dediğinden de alma saki. Ben lastik alirken 1 aya yakin araştirdim ekonomi sağlamlik sesizlik güvenlik için bzide bilinen markalar dişinda falken den şaşma online spriş ver üretim tarihine dikkat et o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: mubutu

Bizim lastikler gümrükte kalmış. Yükselen dolar kuru nedeniyle sanıyorum...
    Sonuç olarak benim lastikçi Marshal lastik önerdi onu aldım.
    Yumuşak hamurlu bir lastik gibi görünüyor, şimdilik bir şikayetim yok.

Bende de marshall var, 15000de lastikler, bir tanesinde balon çıktı. Yanaklara dikkat edin. Yol tutuşundan emin değilim, güvenemediğim için hız yapmadım, zorlamadım.
  • Cordiant lastik fena değildir cok sattik ama az şikayet aldık eger uygun fiyatlı lastik arıyorsanız alabilirsiniz ama bütçe varsa Continental michelin daha iyidir tabi cordianta göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.