Şimdi Ara

★★★ LG Optimus G KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.375
Cevap
47
Favori
379.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba cihaz hakkında bilgi verebilirmisiniz lumia 920 den geçilirmi. Takas düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. . ......BİR ÖMÜRLÜK MİSAFİR............. Cevabınızı bekliyorum. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazret35 -- 31 Temmuz 2015; 16:37:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920 hakkın da hiç bilgim yok. LG G gelecek olursak çok güzel cihaz. 18 ay kullandım. Çok stabil bir cihaz. Sorun olarak neler var derseniz yoğun telefon kullanıyorsanız şarjı günü zor kurtarır hatta şarj ihtiyacı olur. Normal bir kullanıcı iseniz işinizi fazlası ile görecek bir cihaz. Güç tuşu belli bir süre sonra basma sorunu olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 çok ısınıyor lg de bu sorun varmı. TEŞEKKÜRLER...BİR ÖMÜRLÜK MİSAFİR

• hazret35 kullanıcısına yanıt
    Her cihaz ısınır özellikle yaz aylarında. Ağır oyunlar oynamaz iseniz çok ısınmıyor. Çok fazla tarafsız edecek bir ısınma sorunu yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Ömürlük Misafir

Ben bir gün beklemiştim ama bir yılı geçti üstad. Sisteme girmişler cihazı Garanti Kapsamında yazıyor ama ayrıntı yok. Umarım değiştirirler. Hatun telefona iyice sinir oldu.

ben son garantinin bitmesine epey zorladım servisi kulaklık şarj aleti ve batarya değişti. İnşAllah bu sefer cihaz değişirde kurtulurum sıkıntılardan =))
  • _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Umarım değişir. Ben de bir defa Anakart değiştirdiler bu sefer birkaç sorun ile gönderdim bakalım umarım değişim çıkar. Bir G2 gönderseler ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Ömürlük Misafir -- 31 Temmuz 2015; 17:50:09 >
  • quote:

Umarım değişir. Ben de bir defa Anakart değiştirdiler bu sefer birkaç sorun ile gönderdim bakalım umarım değişim çıkar. Bir G2 gönderseler ne güzel olur.

bende g2 hayalini kuruyorum g3 g3 beat istemem çünkü quad hd ekran demek pili sömürmek demek =)
    G3 beat verirlerse almayın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

G3 beat verirlerse almayın zaten

valla hocam ne verirlerse razıyım çünkü sıfır km değiştirme şansımız olabilme ihtimalini düşünmüyorum.
    LG Optimus G parça sıkıntı yaşıyorlar ve cihazda ki sorun ciddi ise telefon değişimi kesin çıkar. Benim cihaza çıkar mı bilmiyorum adam gibi yapsınlar çıkmasına da gerek yok. Pil ve güç tuşu sorunu var tabi arada bir download moda girmesi ki bu galiba anakart ile ilgili bir sorun olabilir. Oldu da yeni cihaz verecek olurlarsa bu G3 Beat olamaz çünkü cihaza verilen para 1150 lira iken 899 TL bir cihazı ve daha düşük sisteme sahip bir cihazı LG firmasının vermemesi gerekir kesinlikle. Bundan sonra da iki ihtimal kalıyor G2 ya da G3 bura da on ellerin de ki stok durumuna bağlı. G2 çoğunu piyasaya saldırlar ama hala hatırı sayılır miktarda G2 olduğunu düşünüyorum. G3 zaten içimin ısınmadığı bir cihaz arkadaşlarım aldı ve sonra niye G2 almadık diye pişman olduklar. O 4k ekran cihazı fazlası ile yoruyor ve pil konusunda G2 yanına yaklaşamıyor. Kuzenime G2 aldık çocuk 5 saat ekran süresi alıyorum diyor. Ben Note 3 de o süreyi zor alıyorum hatta çoğu zaman alamıyorum bile.

• Merhaba,
    Telefonumum sebekesi cok az cekıyor. Aynı hat baska cıhazda aynı yerde 3g 4 dıs cekerken benım 2g(gsm) 1 dıs bıle cekmıyor. Bır kac tamırcıye gosterdım antenlerde sorun yok dedıler anakarttan olabılır vs dıye bır ongorude blundlar. Telefon yurtdısı cıhazı garantısı yok. Sizce neyden olabılır ve ne tur bır oneri de bulunursunz?
    Tesekkurler
  • quote:

LG Optimus G parça sıkıntı yaşıyorlar ve cihazda ki sorun ciddi ise telefon değişimi kesin çıkar. Benim cihaza çıkar mı bilmiyorum adam gibi yapsınlar çıkmasına da gerek yok. Pil ve güç tuşu sorunu var tabi arada bir download moda girmesi ki bu galiba anakart ile ilgili bir sorun olabilir. Oldu da yeni cihaz verecek olurlarsa bu G3 Beat olamaz çünkü cihaza verilen para 1150 lira iken 899 TL bir cihazı ve daha düşük sisteme sahip bir cihazı LG firmasının vermemesi gerekir kesinlikle. Bundan sonra da iki ihtimal kalıyor G2 ya da G3 bura da on ellerin de ki stok durumuna bağlı. G2 çoğunu piyasaya saldırlar ama hala hatırı sayılır miktarda G2 olduğunu düşünüyorum. G3 zaten içimin ısınmadığı bir cihaz arkadaşlarım aldı ve sonra niye G2 almadık diye pişman olduklar. O 4k ekran cihazı fazlası ile yoruyor ve pil konusunda G2 yanına yaklaşamıyor. Kuzenime G2 aldık çocuk 5 saat ekran süresi alıyorum diyor. Ben Note 3 de o süreyi zor alıyorum hatta çoğu zaman alamıyorum bile.

valla ağzından bal damlıyor keşke değişim çıksa ama ümitsizim biraz ama G2 verirlerse on numara olur. benim cihazda güç tuşu sorunu kulaklık ve güç tuşunun oralardan çatlama ekran dokunmatığinin çıldırması şarjın az gitmesi ve aşırı ısınma bana göre değişim için gayet geçerli sebepler

• Tanimsiz T kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan Anakart değişmişti benim cihazın. G ve G2 de böyle sorunlar zaman zaman olabiliyor. Cihazın garantisinin olmaması kötü olmuş.

Bu biraz da firmanın tutumuna bağlı üstad. Motorola Atrix kullanırken senin cihazla aynı sorunlar vardı. Garanti den cihaz değişimi çıkmıştı. Cihaz olmadığı için parasını verdiler o zaman G almıştım.

• Bu telefonunun sifirini neye gore belirleyip degisim yapiyolar benm cihazda isinma ,isinmaya bagli sarjin az gtmesi ve guc tusu sorunu var sifrini verirler mi garantiye yollasam

• fawkes88 kullanıcısına yanıt
    Garanti yolu ile G2 alanlar oldu ama sıfır cihaz vermek için kriterler neler biz de bilmiyoruz. Hemen hemen herkeste aynı sorunlar var.

• Arkadaşlar LG OPTİMUS G nin ikinci el (beyaz ilk öncelik ) arka kapağı lazım.

elinde orjinal iç kapak tarafının resmi varsa burayada ekleyebilir.

tşkler

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor ve n11de var

• Arkadaşlar merhaba, cihazinizin bataryası boşken kaç saatte doluyor? bende yeni optimus g kullanıcısının da çok yavaş sarj oluyor cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat_6144 -- 1 Ağustos 2015; 19:23:37 >
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.