Şimdi Ara

LG OPTIMUS G PRO & SAMSUNG GALAXY NOTE 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İki cihaz arasında kaldım.Aslında kağıt üzerinde g pro çok daha yeni ve iyi bir cihaz ancak LG nin güncelleme konusundaki sabıkası ve marka olarak samsung un gölgesinde kalması düşündürüyor beni.Note 2 genel olarak sorunsuz ve şık bir cihaz.Yardımlarınızı bekliyorum cihazı hafta içi alıcam inşallah.Az da olsa xperia z ihtimalini de düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 24 Ağustos 2013; 19:26:36 >

• Lg g pro ile note 2 arasında kalmana şaşırdım açıkçası .pro note 2 ye bin basar diyebiliriz ki g pro bence daha şık ekran kenarlıkları görünmüyo bile note 2 de neymiş :-) güncelleme ise g pro daha fazla alır bence . Ama alabilirsen htc one bak derim ama alıcam diyosan g2 yi beklede g proyu daha ucuza bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FeatureTechnology kullanıcısına yanıt
    Hocam g pro kliksada 1399 tl.Avantajix ve 100 tl para puanla 1260 civarına geliyor.Bence bu cihaz için harika bir fiyat.Cihaz bana hediye olacak parasını amcam verecek o yüzden üniversiteye gitmeden almam lazım bu hafta içi almayı düşünüyorum :)Htc one düşündüm ama bilmiyorum yeni arayüzü pek hoşuma gitmedi açıkcası htc nin
  • G PRO
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim
  • Walla alabiliyosan ve almıyosan ayıp edersin yakınlarda teknoloji magazası varsa git bi bak blinkfeed e göz gezdir alıpta begenmessen bana satarsın sorun değil ki bence artık htcnin değişiklik politikasından sonra sense habirebir yenilenir.ama fiyatta önemli tabi param cebime kalsın harcarım dersen g pro yok param çok var dersen :-D htc one al derim ben. Buda fiyat açısı g pro + bi ps3 alabilirsin htc one yerine :-) .

Mantıklı bir yaklaşım :) bunu düşüneceğim
  • Bencede bi düşün :-) ama bütçe 1300 1400 civarıysa hiç zorlama bence sadece elinde daha şık durur karizma olursun diye soyledim one ı

Aynen parası benden çıkmayacak ama çok da zorlamak istemem açıkcası
  • Oyle düşünüyosan g pro daha yakışır 1300 liraya ki ögrenciysen ve oyun oynamıyosan daha ucuza lumia 920 ler var office 365 programı var yanında bedava yani ögrencilikte kullanacaksan lumia 920 hem mantıklı hem ucuza kapatırsın.

• Samsung Galaxy Note 2 aldım.Lg optimus g pro nun kliksada bitmiş olması ve diğer sitelerde yüksek fiyatı nedeniyle note 2 aldım ve şimdilik ilk günüm oldukça güze bir cihaz
  • G pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.