Şimdi Ara

LG Optimus G vs LG L90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG Optimus G şu an N11'de başarı garantili 900 liraya satılıyor. LG L90 ise Teknosa'da 800 liraya satılıyor. İkisi arasında çok kararsız kaldım. Ben telefonda öyle oyun falan oynayan, her oyunu oynatsın düşüncesinde biri değilim. Telefonu yalnızca günlük işler (mesajlaşma, konuşma ve internet) amaçlı kullanıyorum. Batarya ve kamera biraz önemli. Yani internete çok sık girdiğim için batarya günü çıkarmazsa benim için felaket olur. Çok üstü düzey kamera performansı istemesem de almışken kamerası da biraz iyi olsun istiyor insan.

İlk defa da android bir telefon alacağım için çok kararsızım. Siz bu ikisinden hangisini önerirsiniz?

• Lg g2 al hem tipi güzel hemde f/p canavarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet G2 benim de hoşuma gidiyor fakat 1100 liranın üzerine çıkamıyorum maalesef.
  • up up up up
  • güncel
  • 1100 tl ye kadar cıkabılıyorsanız teknosanın turuncu ındırımını takıp edıp nexus 5 alabılırsınız...

2 cıhazı da 2 ye carpıp 4 e boler yanı :)
  • Nexus 5 turuncu indirimle 1400'den 1100'e düşebilir mi sizce?
    Aslında S4'ün düşmesini mi beklesem o konuda da emin değilim. Ya da paralel ithalat bir S4 mü alsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Android 10 (Efsane)
    2 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak bu 4 oldu kullanıcısına yanıt
    1050 tl ıdı yanlıs hatırlamıyorsam gecen aylarda.

paralel alma gıbı bır dusuncenız varsa 1000 TL ye hatta daha da ucuza maal edenler vardı 32 gb ını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 10 Ekim 2014; 18:07:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.