Şimdi Ara

LG Optimus GT540 kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5mp flashlı kamera ? kapasitif multi touch ekran ? 2.1 ? gelecek 2.2 sürüm ? tarayıcıda flash player ? daha az çözünürlük olmasına rağmen daha fazla renk 16m, 384 mb ram, 512 mb rom, daha uzun sarj süresi daha unuttuğum özellik varsa kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

5mp flashlı kamera ? kapasitif multi touch ekran ? 2.1 ? gelecek 2.2 sürüm ? tarayıcıda flash player ? daha az çözünürlük olmasına rağmen daha fazla renk 16m, 384 mb ram, 512 mb rom, daha uzun sarj süresi daha unuttuğum özellik varsa kusura bakma.

kamerayla kapasitif ekranın senin olsun dostum.

2.2 sürüm optimusada gelecek.Haliyle tarayıcıda flash playerde olacak.çözünürlük az 16 m renk uyumsuzdur.QVGA ekranda 2.2 nin asla tadına bakamazsın ram ve rom seninde olsun.daha uzun şarj süresi demişsinde aynı batarya bendede var.Benimki çözünürlükten yesede seninki 3.2 ekranın büyüklüğünden yer.aynı şeye tekabul eder.Yarın 2.2 geldiğinde ekran ve işlemcinde sorun yaşarsan görürüm seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

5mp flashlı kamera ? kapasitif multi touch ekran ? 2.1 ? gelecek 2.2 sürüm ? tarayıcıda flash player ? daha az çözünürlük olmasına rağmen daha fazla renk 16m, 384 mb ram, 512 mb rom, daha uzun sarj süresi daha unuttuğum özellik varsa kusura bakma.

gt540'da 2.1 kullanıyoruz zaten, gelecek sürümde 2.2dir onuda destekliyor lg, ayrıca tarayıcıda flash player android 2.2'de mevcut oda olucak yani..

çözünürlük az en büyük eksiği HTC'nin budur, android market veya diğer blackmarketlerden indiriceğin programları destekliyor olması çok zor çünkü bu çözünürlüğe sahip başka bir android telefon varmıdır bilmiyorum ama varsada çok azdır, çünkü modaco ve diğer yabancı android forumlarında araştırdım lg almadan önce herkesin şikayeti uygulama bulamamaktı (halada öyleymiş, tekrar baktım) ram'i rom'u ekran rengi falan o ekran olduktan sonra fasa fiso kalıyor..

5mp flashlı kameraya gelice, bu telefonu alanlar zaten androidi kullanmak için alıyor (en azından burda tanışıtıklarım için söyleyebilirim) ki bende kamerayı 3-4 kez falan kullanmışımdır..5mp olmasada olur yani..

bide şunu ekliyelim, lg'deki 1500mah pil tadından yenmiyor, htcde 1300mah ayrıca htcnin işlemcisi 528mhz lg'de 600mhz

• İşlemci hakkında dip not: ileride optimuslarımızı 800 mhz ye çıkarabileceğiz.
  • Nasıl yapabileceğiz? overclock ile mi?

bir zararı olacak mıdır?

saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

İşlemci hakkında dip not: ileride optimuslarımızı 800 mhz ye çıkarabileceğiz.
  • Aynı işlemciyi kullanan başka bir telefona bir yama ile overclock yapmışlar. Bu yamayı roma gömmeye çalışıyorum. Eğer olursa 800 mhz ile çalışacak. Zararı varmıdır? Uzun süre 800 mhz de çalışırsa sanırım ısınma problemimiz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Merhaba

Bu arada ben de bu telefondan sonunda aldım. Ancak Slideme uygulamasını telefonda bulamadım. Yüklemem mi gerekiyor?

Ok buldum SD karttaymış :)

telefonu bende hepsiburadadan almak istiyorum daha doğrusu alacağım ..
    ama bir inceleme yapabilirmisiniz.. sizde hepsiburadadan aldıysanız..
    telefonun hangi rengi çıkıyor
    kutunun içeriğinden bahsetsek .. SD kart çıkıyormu çıkıyorsa kaç GB gibi..
    telefonu aldığından android kaç yüklüydü .. bilgisayardan yükseltme programı varmı
    varsa güncelleme yaptımı yaptıysa asndroid kaça yükselt ti?

Android markete giriyor mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 4 Kasım 2010; 19:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Merhaba

Bu arada ben de bu telefondan sonunda aldım. Ancak Slideme uygulamasını telefonda bulamadım. Yüklemem mi gerekiyor?

Ok buldum SD karttaymış :)

kutunun içeriğinden bahsetsek .. SD kart çıkıyormu çıkıyorsa kaç GB gibi..
    telefonu aldığından android kaç yüklüydü .. bilgisayardan yükseltme programı varmı
    varsa güncelleme yaptımı yaptıysa asndroid kaça yükselt ti?

Android markete giriyor mu ??

hepsiburada da renk seçimini ben göremedim.Ben teknosadan almıştım ve renk seçeneği orda var.ben aldığımda fiyatı 599 tl idi tabiki yanında 500 GB harici HDD hediyesiyle birlikte.Şuan 499 tl ve harici hdd hediyesiz yani aynı şeye tekabul ediyor.Siz yinede teknosa dan alın renk seçeneğini şansa bırakmayın belkide hepsiburada pembe yollayabilir yada diğer sevmediğiniz bir renk olabilir.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011172&CS_Category=_LG590&CS_Catalog=_TELEKOM

kutu içeriğinde cd yoktur.şarj makinası ve usb kablo,2 GB hafıza kartı telefona takılı halde geliyor kutu içeriğine bakma telefonda takılı çünki.Telefonda 1.6 yüklü hazır geliyor.2.1 türkçe resmi rom şuan gelmedi ama gelecek kesinlikle.Bizler suan 2.1 sürümüne yükselttik ama diğer ülkeler için çıkan romlarda türkçe desteği var.Siz alırsanız türkçe rom çıkmasını bekleyin.Android market Türkiyede kapalı ama free olan android marketler mevcut her istediğini bulabilirsin.appbrain diye android market var onu yükler girersiniz.

Telefon hakkında görüşlerim.

gayet hızlı ve stebil,dokunmatiği çok esnek,algılaması harika.tarayıcısında internete girmek çok güzel.Bastırmatik dedikleri tabirle alakası yoktur bunu kesin dille söyleyeyim (ekran rezistif olduğu için çok kişi dokunmatiğini merak ediyor) divx film oynatma mevcuttur.şarj süresi diğer telefonlara göre çok iyidir nede olsa üzerinde 1500 mAh batarya var.birçok uygulama uyuyor,ekran çözünürlüğü konusunda çok iyi kendi konseptleri arasında.Şuan çok memnunum telefonumdan.Tavsiyede ederim.

• kutu içerinde CD yok demişsin 2.1 e nasıl yükselteceğiz ?

sizler 2.1 nereden nasıl yüklediniz ? nasıl yükleyeceğiz..

Birde klavyesi benim için en önemlisi kalvyesi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

kutu içerinde CD yok demişsin 2.1 e nasıl yükselteceğiz ?

sizler 2.1 nereden nasıl yüklediniz ? nasıl yükleyeceğiz..

Birde klavyesi benim için en önemlisi kalvyesi nasıl ?

cd yok ,gerekte yok çünki lg resmi sitesinden LG updater programını indirebiliyorsun.Bizler 2.1 i internetten rom'unu indirip Kdz Updater denen programla yükledik.Klavyesi çok iyi,zaten beğenmezsende başka klavye uygulamaları yükleyebilirsin.Hoşçakal.
  • Arkadaşlar bu ürünü fiyatı düşmüşhttp://www.hepsiburada.com/Customproducts.aspx?eid=434 499TL diyor alınırmı

ozelliklerie baktım 600 Mhz hızı sanırm 2.1 adam gibi calısıyordur üstünde ne dersinzi bende 5800 var ama yavaşlığından bıktım alsamm mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconas

Arkadaşlar bu ürünü fiyatı düşmüşhttp://www.hepsiburada.com/Customproducts.aspx?eid=434 499TL diyor alınırmı

ozelliklerie baktım 600 Mhz hızı sanırm 2.1 adam gibi calısıyordur üstünde ne dersinzi bende 5800 var ama yavaşlığından bıktım alsamm mı ?

Biz 2.1 kullaniyoruz ve gayet hizli.
  • Tşk ederim.
  • Aarkadaşlar internnette bu telefonda nvidia tegra 2 kullanıldığından bahsediliyor.Hızının nedeni bu olabilir muhtemelen
  • merhaba

yeni bir optimus kullanıcısı olarak sizlere sormak istediğim sorum var.yardımcı olursanız sevinirim

konuşma sırasında ekran ışığı kapandığı için görüşmayi sonlandırmak için iki kere kapama tuşuna basmak durumunda kalıyorum.bunu değiştirmenin yani tek hamle ile kapatmanın bi yolu var mı?bir de zil sesi artarak çalıyor.bunu ayarlamanın da bi yolunu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umge

merhaba

yeni bir optimus kullanıcısı olarak sizlere sormak istediğim sorum var.yardımcı olursanız sevinirim

konuşma sırasında ekran ışığı kapandığı için görüşmayi sonlandırmak için iki kere kapama tuşuna basmak durumunda kalıyorum.bunu değiştirmenin yani tek hamle ile kapatmanın bi yolu var mı?bir de zil sesi artarak çalıyor.bunu ayarlamanın da bi yolunu bulamadım.

sonlandırırken kapatma değilde ortadaki home tuşuna basmak daha mantıklı bence.Yani home tuşuna basınca arama sonlanmayacak ama 2 defada kilit açmakla uğraşmazsın sanırım.Bide öyle dene bakalım.Ben hiç bu noktaya dikkat etmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 8 Kasım 2010; 23:46:36 >
  • dediğin gibi denedim iki kere kapama tuşuna basmaktan daha hızlı oldu ama keşke ekrana iki hamlede kapatmak zorunda kalmasaydık.yani ekran 10.saniyede kararıyor ekran zaman aşımını uzatsamda aynı:(çok önemli bi sorun değil ama biraz rahatsız etti beni.
    peki zil sessiniz artarak mı çalıyor?
  • quote:

ben bugün hepsiburada müşteri hizmetlerine sordum. stoklarında sadece beyaz varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oesophagus -- 9 Kasım 2010; 16:21:04 >
  • teknosa da 399 TL bilginize
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.