Şimdi Ara

LG Optimus GT540 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • test kullanıcısı olan blogger lar dışında bu telefonu kullanan var mı? yorumlarınız neler acaba?
    teşekkürler

• ben yeni aldım ama bi türlü wi fi baglantısı kuramadım. evdeki kablosuzun şifresini giriyorum ama (wpa) hatırlandı deyip baglantı sağlamıyor. yanlış şifre girsem bile uyarmıyor. anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: difdiringi

ben yeni aldım ama bi türlü wi fi baglantısı kuramadım. evdeki kablosuzun şifresini giriyorum ama (wpa) hatırlandı deyip baglantı sağlamıyor. yanlış şifre girsem bile uyarmıyor. anlamadım

neyse kendim hallettim. modemi yeniden kurdum halloldu.
  • Telefon dün incelem imkanım oldu tasarım olarak gayet şık özellikler olarak da baya güzel bende almayı düşünüyorum ama tek kafama takılan 1000 mAh batarya şarj süresinin az olması.
  • bu şarj süresi hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Telefon dün incelem imkanım oldu tasarım olarak gayet şık özellikler olarak da baya güzel bende almayı düşünüyorum ama tek kafama takılan 1000 mAh batarya şarj süresinin az olması.

1500 mAh bataryası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba

Bu arada ben de bu telefondan sonunda aldım. Ancak Slideme uygulamasını telefonda bulamadım. Yüklemem mi gerekiyor?

Ok buldum SD karttaymış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 22 Eylül 2010; 19:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1983

Merhaba

Bu arada ben de bu telefondan sonunda aldım. Ancak Slideme uygulamasını telefonda bulamadım. Yüklemem mi gerekiyor?

Ok buldum SD karttaymış :)

Hayırlı olsun

kardeş bende sipariş verdim

bize düşüncelerini paylaşırmısın? şarj durumu ve kullanırlığı hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 22 Eylül 2010; 20:44:27 >
  • Merhaba

Aslında ben de daha bugün aldım ve cihaz şu an için çok güzel. tam olarak 2 yıl windows mobile kullanan biri olarak, acayip hızlı :) bu hızlılığa alışmak zor... yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Şu an için yeni olduğundan şarjı bitirmeye çalışıyorum. Müzik dinliyorum şu an şarj bitsin tam şarj edicem... Daha sonra şarj hakkında izlenimleri paylaşırım...

Çözemediğim bir şey, zil seslerini mp3 olarak tam anlamıyla ayarlayamadım. Acaba benim kişiler sim kişileri olduğundan mıdır bilemiyorum...

Aslında bu konuyu canlandırsak ya da yeni konu açsak iyi olur... bu cihaza sahip olan kişiler deneyimlerini paylaşır...

saygılar
  • konuyu canlandıracağız seninle ben sanırım

şuan bu telefon ile ilgili app,games,theme ve wallpaper lar üzerine araştırma yapıyorum.Birkaç site buldum ve bunların linkini koyucam.Daha tel elime geçmedi henüz siparişi verdim şuan kargoda.Ben linkleri sana vereyim sen dene istersen

burada games,app'ler var karışık yani.Hangi sürümlerini desteklediğinide yazmışlar

http://www.freeware4android.net/lg-gt540-swift+software-download-1305-all-1-date.html

Burada wallpaperler var

http://www.esato.com/logos/colour/logos.php?p=3,d=1,c=2,t=18,pid=966

Buradada tema'lar var

http://www.android-faqs.com/themes.asp

Buradada root işlemi anlatılmış

http://www.gelecekonline.com/metin/lg_optimus_gt_540_root_olmak

• evet ben de çok araştırdım bütün hepsini almadan... sonuçta win mobile gibi bu da... fakat sistem farklı tabii... açıkcası çok aradığım bir program olmazsa, android market ya da slide me uygulamasından başka bir yerden program yüklemek şu an için istemem... ancak telefona iyice alışayım bir kurcalıyım, sonra romlar kurup, her türlü programı kurabilirim... şimdi daha yeni diye kıyamıyorum :)

ancak android market e dışarıdan yüklermiyiz bilemiyorum...

Bu arada telefonu alınca zil sesleri ile ilgili bir problem var mı kontrol eder misin? mesela ben farklı kişilere zil sesi atayıp, varsayılan zil sesini de ayarladım ancak bazen karışıyor... uzun süre deneyeceğim senin de görüşlerini almak isterim deneyince...
  • elime ulaşınca bende bakarım dediğine.Güncelleme gelince büyük ihtimal çok değişik şeyler gelir telefona.2.1 güncellemesi english sürümü gelmiş.Türkçe olanıda açıklansaydı iyi olacaktı.

Bu arada,telefon resimdeki gibi çok hafif ve kalınmı? resimlerde öle görünüyorda
  • Evet ben de 2.1 güncellemesini bekliyorum LG den... umarım Türkçe si de gelir.

Ayrıca telefon hafif ancak çok da kalın değil... benim eski Omnia ile aynı nerdeyse...

Android çok güzel çok hızlı ancak düzeltilmesi gerek ufak problemleri var...

Bu arada bu zil sesleri için rings extended diye bir program varmıs isteniler bildirim için de mp3 atanabiliyormuş. olmadı denerim ve sonucu yazarım.
  • çok kısa bir süre bu telefonu kullandım. daha sonra htc wildfire aldım.
    iyi tarafı; market uygulamasını LG nin destekliyor olması ve beyaz renkli olanları çok şık.
    kısa süreli kullanımımda gördüğüm kadarıyla ekran resesif ve şarjı çok az gidiyor bu da kötü yanları.
    ekrana bastırmak zorunda olduğunuz için özellikle geri tuşunun olduğu yer hafif içeri çöküyor.
    yerinizde olsam bu telefonu almam. biraz bekleyin LG nin kapasitif ekranlı ve güncellemeleri tam olan telefonları ekimde satışa sunulacakmış.
  • Merhaba

Rezistif ekran olması dezavantaj olabilir ancak daha önce rezistif ekranlı birçok cihaz kullandım hiçbiri bu kadar hassas değil. belki de sizin cihazınız da bir arıza olabilir...

Ayrıca şu an için şarj da bir sıkıntım yok sanırım normal bir kullanım ile bana 3-4 gün gidecek.

Geri tuşu ve diğer dokunmatik menü tuşu bilerek hassas yağılmamış, çünkü eliniz veya konusurken yüzünüz yanlışlıkla değip, sinir bozucu olabiliyor, daha önce birkaç Samsung telefonda böyle problemler mevcuttu.

Fiyatına göre kesinlikle çok iyi bir cihaz. Bu fiyatta bu özelliklere başka bir telefon şu an için yok.

Son olarak hayırlısı olsun HTC Wildfire almışsınız ancak hiç o cihazın çözünürlüğüne baktınız mı alırken?Wildifre'ın çözünürlüğü LG GT540'a göre daha düşük, kötü ve en kötüsü birçok Android uygulaması o çözünürlük yüzünden uyumsuzdur.

Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: onderavci

çok kısa bir süre bu telefonu kullandım. daha sonra htc wildfire aldım.
    iyi tarafı; market uygulamasını LG nin destekliyor olması ve beyaz renkli olanları çok şık.
    kısa süreli kullanımımda gördüğüm kadarıyla ekran resesif ve şarjı çok az gidiyor bu da kötü yanları.
    ekrana bastırmak zorunda olduğunuz için özellikle geri tuşunun olduğu yer hafif içeri çöküyor.
    yerinizde olsam bu telefonu almam. biraz bekleyin LG nin kapasitif ekranlı ve güncellemeleri tam olan telefonları ekimde satışa sunulacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 24 Eylül 2010; 9:55:27 >

• Arkadaşlar bu sabah telefonumda telefon hafızası azaldı dedi, ben de yüklediğim tüm programları sildim hala öyle diyince bari fabrika ayarı yapayım dedim ama yapmadan önce telefonumu yanlışlıkla kapattım açınca da telefonum normal açılmaya başladıd ama ANDROID yazısında takılı kaldı 2 saat bekledim ilerlemedi, ANDROID logosunda öylecene duruyor lütfen biri bana yardım etsin nasıl fabrika ayarlarına dönerim, servise de götüremiyorum şehir dışındayım lütfen yardımcı olun :(
  • quote:

Son olarak hayırlısı olsun HTC Wildfire almışsınız ancak hiç o cihazın çözünürlüğüne baktınız mı alırken?Wildifre'ın çözünürlüğü LG GT540'a göre daha düşük, kötü ve en kötüsü birçok Android uygulaması o çözünürlük yüzünden uyumsuzdur.

afedersin ama sen hiç wildfire'a baktın mı ? birçok uygulama diyosunda wf'nin forum kısmında çalışmayan fazla bi uygulamaya rastlamadım. hem ayrıca optimustan çok daha iyi bi telefon.
  • Merhaba

Öncelikle tabii ki wildfire a baktım. Bakın kime sorduysam aynı şeyi söylüyor çözünürlük kötü. Onu da geçtim, zaten teknik özellikler kendini gösteriyor. 320X240 çözünürlük android işletim sisteminin tam olarak desteklediği bir çözünürlük değil dikkat ettiyseniz. Bu çözünürlüğü desteklemeyen programlar var. Eğer diğer bütün cihazları incelediyseniz, 240x400, 480x800 gibi çözünürlükler ile daha iyi çalışıyor android...

HTC Wildfire'in tek üstünlüğü, kapasitif ekran olmasıdır.

Başka bir artısı var ise paylaşır mısınız?

Saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

afedersin ama sen hiç wildfire'a baktın mı ? birçok uygulama diyosunda wf'nin forum kısmında çalışmayan fazla bi uygulamaya rastlamadım. hem ayrıca optimustan çok daha iyi bi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök]

quote:

optimusun uygulama olarak wildfireden eksiği değil fazlası bile var dostum.sen angry birds oyununu oynayamazken optimus şakır şakır oynuyor.siz sadece sırf htc diye almışsınız telefonu.ekran çözünürlüğü olsa yine optimus ezer geçer.

http://www.youtube.com/watch?v=53OCA4sunkI

bu videodada optimus, wildfireyi değil abisini bile tokatlıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.