Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • angry birdsü oynatmamasına ben de şaşırdım açıkçası.
  • telefonu geçtiğimz salı günü aldım harika bir telefon çok beğendim iyiki almışım diyorum emin olun iphone 4s den hem ekran olarak hem şıklık hemde teknik bakımdan çok daha iyi.Bazı arkadaşlar oyun performansını eleştirmişte arkadaşlar oyun isteyen konsol alır pc alır yani ayrıca marketten bikaç oyun indirdim başta angry birds olmak üzere herhangi bir takılma yada kasma görmedim.Telefonun menüsü çok iyi özellikle lg lerde bulunan indirilen uygulamaları ayrı kategoride göstermesi oldukça kullanışlı.Telefonun kasası sağlam ve kalite hissi veriyor.Benim gördüğü tek eksiği fotoğraç çekimi için telefonuna yanında extra tuş yok keşke koysalarmış ses açıp kısmanın olduğu yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: sy1979

telefonu 2 gün önce media marktan aldım (799 tl)
    sadece beyaz renk vardı
    aslında desire x almaya gitmiştim ama aradaki 150 tl fark ve lg nin nefis kasası ve ele oturuşu beni cezbetti
    ön kameramı çift çekirdekli işlemcimi derken üstüne 16 gb hafıza kartıyla LG L7 alıp çıktım

tarafsız izlenimim ;
    menü çok akıcı
    ekran muhteşem
    beyaz gerçek beyaz , bu telefondan s3 e geçince s3 de beyaz değil mavimsi bi ekran kullandığımı farkettim
    pil ömrü çok iyi
    sabah 8 de şarjdan çektim 2 saat konuştum 2 saat webde gezindim ve google playdan 3 uygulama indirdim 5-6 da mesaj attım akşam 8 de eve geldiğimde pil %30 du
    ( % 60 ekran parlaklığıyla , ki bu parlaklık s3 ün full parlaklığından daha parlak ve canlı)
    Lg nin menü özelleştirmelerini çok sevdim , çok gerekli ve pratik kullanımı var
    Bu paraya 2. kamera var Tango gayet başarılı kullanılıyor
    Kamerası parasına göre başarılı

eksilerine gelince :
    bu telefonu alan arkadaş oyunu unutacak , temple run bile frame atlıyor
    Angry Birds Star Wars da ufak kasılmalar oluyor

sonuç olarak alınırmı ??
    ben aldım pişman değilim , sadece oyun performansı sıkıntılı
    diğer günlük tüm uygulamalar oldukça iyi çalışıyor
    menü süper akıcı
    masaya koyduğumda o kadar estetik ve inceki herkes bi eline alıp incelemek istiyor
    hafifliği takdir topluyor

Hocam öncelikle yeni telefonun hayırlı olsun..

şu konu kafama takıldı, bu telefonu alacak kişi oyunu unutsun demişsin.. telefonu henüz almadım.. fakat özelliklerine baktığımda angrybirds, temple run böyle bir makinada kasmaz..

bırak lg'yi, motorolanın 800mhz lik telefonunda bile templerun kasmadan akıcı çalışıyor. bu telefonda bu oyunlar rahat rahat çalışır..

kasma, arka planda çalışan uygulamalardan veya cache'te çok program olmasından kaynaklanıyor olabilir.

bi arka fondaki programları kapat, cachi temizle (bunun için andriod assitant 18 features programını tavsiye ederim, ihtiyacın olan her araç var içinde) ondan sonra oyunları tekrar dene derim..

angrybirs'ü geçtim, frontline commando, blood & glory gibi ayrıntlı 3D grafiklere sahip oyunları bile kasmadan oynaman lazım bu telefonla..

wolfeye ;
    dediklerini yaptım ,programı kurup bütün temizlikleri yaptım
    görev yöneticisini ve multitasking menüsünü kullanarak temizledim
    ve artı geliştirici seçeneklerinden GPU oluşturmayı zorlayı işaretledim

ve artık daha iyi
    sırasıyla temple run , subway surfers , agent dash oynadım
    sadece agent dash ta koşarken adamımız bazen yavaş çekime düşüyor
    angry birds tamamen stabil oldu
    temple run nadiren çok ufak frame atlamaları yaşıyor

LG keşke bu kadar güzel kasa ve ekrana bu akışkan stabil menüye biraz daha iyi bir GPU kullansaymış
    ben telefonumdan gayet memnunum ama iyi GPU ile cihaz efsane olurdu

• quote:

quote:

quote:

telefonu 2 gün önce media marktan aldım (799 tl)
    sadece beyaz renk vardı
    aslında desire x almaya gitmiştim ama aradaki 150 tl fark ve lg nin nefis kasası ve ele oturuşu beni cezbetti
    ön kameramı çift çekirdekli işlemcimi derken üstüne 16 gb hafıza kartıyla LG L7 alıp çıktım

tarafsız izlenimim ;
    menü çok akıcı
    ekran muhteşem
    beyaz gerçek beyaz , bu telefondan s3 e geçince s3 de beyaz değil mavimsi bi ekran kullandığımı farkettim
    pil ömrü çok iyi
    sabah 8 de şarjdan çektim 2 saat konuştum 2 saat webde gezindim ve google playdan 3 uygulama indirdim 5-6 da mesaj attım akşam 8 de eve geldiğimde pil %30 du
    ( % 60 ekran parlaklığıyla , ki bu parlaklık s3 ün full parlaklığından daha parlak ve canlı)
    Lg nin menü özelleştirmelerini çok sevdim , çok gerekli ve pratik kullanımı var
    Bu paraya 2. kamera var Tango gayet başarılı kullanılıyor
    Kamerası parasına göre başarılı

eksilerine gelince :
    bu telefonu alan arkadaş oyunu unutacak , temple run bile frame atlıyor
    Angry Birds Star Wars da ufak kasılmalar oluyor

sonuç olarak alınırmı ??
    ben aldım pişman değilim , sadece oyun performansı sıkıntılı
    diğer günlük tüm uygulamalar oldukça iyi çalışıyor
    menü süper akıcı
    masaya koyduğumda o kadar estetik ve inceki herkes bi eline alıp incelemek istiyor
    hafifliği takdir topluyor

Hocam öncelikle yeni telefonun hayırlı olsun..

şu konu kafama takıldı, bu telefonu alacak kişi oyunu unutsun demişsin.. telefonu henüz almadım.. fakat özelliklerine baktığımda angrybirds, temple run böyle bir makinada kasmaz..

bırak lg'yi, motorolanın 800mhz lik telefonunda bile templerun kasmadan akıcı çalışıyor. bu telefonda bu oyunlar rahat rahat çalışır..

kasma, arka planda çalışan uygulamalardan veya cache'te çok program olmasından kaynaklanıyor olabilir.

bi arka fondaki programları kapat, cachi temizle (bunun için andriod assitant 18 features programını tavsiye ederim, ihtiyacın olan her araç var içinde) ondan sonra oyunları tekrar dene derim..

angrybirs'ü geçtim, frontline commando, blood & glory gibi ayrıntlı 3D grafiklere sahip oyunları bile kasmadan oynaman lazım bu telefonla..

wolfeye ;
    dediklerini yaptım ,programı kurup bütün temizlikleri yaptım
    görev yöneticisini ve multitasking menüsünü kullanarak temizledim
    ve artı geliştirici seçeneklerinden GPU oluşturmayı zorlayı işaretledim

ve artık daha iyi
    sırasıyla temple run , subway surfers , agent dash oynadım
    sadece agent dash ta koşarken adamımız bazen yavaş çekime düşüyor
    angry birds tamamen stabil oldu
    temple run nadiren çok ufak frame atlamaları yaşıyor

LG keşke bu kadar güzel kasa ve ekrana bu akışkan stabil menüye biraz daha iyi bir GPU kullansaymış
    ben telefonumdan gayet memnunum ama iyi GPU ile cihaz efsane olurdu

Çok haklısın.. böyle şık bir cihaza biraz daha fazla donanım yakışırdı ama o zamanda fiyat artardı

• Kamera Vİdeo çekim i 640 VGA çekim yapıyormuş en azından 720P olsa çok iyi olurdu birde

Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich) yazılımı 4.1 e çıkmıyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 1 Aralık 2012; 0:35:48 >
  • Arkadaşlar en sonunda dün telefonu aldım.. ilk izlenim olarak tasarım gerçekten çok şık.. ekran yağ gibi kayıyor.. LG'nin kullandığı kendi ara yüzü çok güzel..
    Performans olarak bir önceki teleonum samsung galaxy s ten aşağı kalır bir yönü yok. oda 1 ghz idi buda.. tek çekirdek.. herhangi bir problem çıkarmıyor.
    oyun olarak zaten anroid marketteki oyunların çoğunu beğenmiyorum, daha çok emulator yükleyip street fighter, mortal kombat atan biriyim, bunlarda telefonu kasmıyor.. 4.3" ekranda oynamak çok daha zevkli..

ara yüz, performans, tasarım,ekran beni çok memnun etti. Maşallah diyim İnşallah uzun ömürlü bir telefon olur. alma amacım beni 3-4 sene rahat götürsündü.

Eskiden f/p telefonum galaxy ace'di. şimdi kesinlikle bu telefon, fiyatının çok üstünde bir cihaz. aynı telefonun üstünde lg değil htc veya samsung yazsaydı bu telefonu 1.100-1.200'den aşağı bulamazdınız..

almayı düşünn arkadaşlara tavsiye ederim.

• arkadaşlar telefondan çok memnunum tek eksiği kamerası iyi olmasına hd video çekimi yspamıyor özellik olarak.acaba bu özellik sonradan bir program vasıtasıyla telefona kazandırabilinir mi ?
  • quote:

Arkadaşlar en sonunda dün telefonu aldım.. ilk izlenim olarak tasarım gerçekten çok şık.. ekran yağ gibi kayıyor.. LG'nin kullandığı kendi ara yüzü çok güzel..
    Performans olarak bir önceki teleonum samsung galaxy s ten aşağı kalır bir yönü yok. oda 1 ghz idi buda.. tek çekirdek.. herhangi bir problem çıkarmıyor.
    oyun olarak zaten anroid marketteki oyunların çoğunu beğenmiyorum, daha çok emulator yükleyip street fighter, mortal kombat atan biriyim, bunlarda telefonu kasmıyor.. 4.3" ekranda oynamak çok daha zevkli..

ara yüz, performans, tasarım,ekran beni çok memnun etti. Maşallah diyim İnşallah uzun ömürlü bir telefon olur. alma amacım beni 3-4 sene rahat götürsündü.

Eskiden f/p telefonum galaxy ace'di. şimdi kesinlikle bu telefon, fiyatının çok üstünde bir cihaz. aynı telefonun üstünde lg değil htc veya samsung yazsaydı bu telefonu 1.100-1.200'den aşağı bulamazdınız..

ne kadara aldınız acaba?ŞArj durumu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

quote:

Arkadaşlar en sonunda dün telefonu aldım.. ilk izlenim olarak tasarım gerçekten çok şık.. ekran yağ gibi kayıyor.. LG'nin kullandığı kendi ara yüzü çok güzel..

fiyat 800.. her yerde böyle sanırım.. bugun baya kurcaladım telefonu, internet oyun konuşma vs... wi fi'yıda bi ara açık unuttum.. daha önceki telefonların şarjı normalde %30'lara inerdi, bu daha yarıya bile inmedi.. beklediğimden daha iyi yani..

• quote:

quote:

quote:

fiyat 800.. her yerde böyle sanırım.. bugun baya kurcaladım telefonu, internet oyun konuşma vs... wi fi'yıda bi ara açık unuttum.. daha önceki telefonların şarjı normalde %30'lara inerdi, bu daha yarıya bile inmedi.. beklediğimden daha iyi yani..

ben de 800e aldım
    gerçekten çok şık çok zarif çok güzel....
    aslında telefonum vardı, galaxy ace....
    onu da beğenerek almıştım, hala sorun çıkarmadı....
    fiyat / performans olarak galaxy ace de iyiydi,
    yeni aldığım Lg L7 de....
    Lg'nin kullandığı arayüz gerçekten güzel, launcher falan kullanmak zorunda kalmadım bu sayede....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sorum şu arkadaşlar :
    telefonun orjinal menüsünün arkaplanını değiştiremiyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

benim sorum şu arkadaşlar :
    telefonun orjinal menüsünün arkaplanını değiştiremiyor muyuz ?

Sanırım tema üzerinde çok fazla değişiklik yapılamıyor. ana ekran kayma efektleri değiştirebiliyorsun ama uygulamalar ekranında sadece tek tip.. birde kilit ekranının wallpaperını değiştirebiliyorsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben de 800e aldım
    gerçekten çok şık çok zarif çok güzel....
    aslında telefonum vardı, galaxy ace....
    onu da beğenerek almıştım, hala sorun çıkarmadı....
    fiyat / performans olarak galaxy ace de iyiydi,
    yeni aldığım Lg L7 de....
    Lg'nin kullandığı arayüz gerçekten güzel, launcher falan kullanmak zorunda kalmadım bu sayede....

ace çok güzel telefon.. tek kötü yanı ekranının 3.5" olması ve işlemcinin 800mhz olması.. ben ace den sonra ikinci el galaxy s almıştım (s1)
    s1 in ekran daha büyük, işlemci daha yüksek ama, ace in ses kalitesi çok daha iyi, fotoğraf makinesinin flaşı var, s1 den çok daha net, özellikle karanlıkta çok iyi fotoğraf çekiyordu..

• Arkadaşlar telefon 720 ve 1080p video oynatabiliyor mu takılmadan ? Ve teelfonda Dolby mobile sound enhancement ses mevcut. Bu farkediliyor mu. Müzik dinlerken kulaklıkla ve ya hoperlörle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

Arkadaşlar telefon 720 ve 1080p video oynatabiliyor mu takılmadan ? Ve teelfonda Dolby mobile sound enhancement ses mevcut. Bu farkediliyor mu. Müzik dinlerken kulaklıkla ve ya hoperlörle ?

az önce denedim 720p desteklemiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

Arkadaşlar telefon 720 ve 1080p video oynatabiliyor mu takılmadan ? Ve teelfonda Dolby mobile sound enhancement ses mevcut. Bu farkediliyor mu. Müzik dinlerken kulaklıkla ve ya hoperlörle ?

az önce denedim 720p desteklemiyor

Tamam teşekkürler. Ses efekti nasıl. Kulaklık ve hoperlör ?
  • dokunmatiğini baya beğendim L7'nin....
    yağ gibi mübarek....

• bu arada telefonun "dosyalarım" bölümü yok mu?
    resimlerin, videoların vs. adını değiştirebileceğimiz, kopyalayabileceğimiz?

• quote:

bu arada telefonun "dosyalarım" bölümü yok mu?
    resimlerin, videoların vs. adını değiştirebileceğimiz, kopyalayabileceğimiz?

Android 4.0 ile klasör yönetim seçeneği son buldu.. bunun için dosya management programları indirmen gerekir..

Benim tavsiyem android assitant 18 features programı. markette bedava bulabilirsin. içinde telefon için gerekli bütün araçlar var. task killer, uninstaller, installer, startup manager, file manager gibi. ben kullanıyorum, her işimi görüyor.

ayrıca androzip programıylada klasörleri görebilirsin. hatta daha ayrıntılı görürsün. ben genelde klasör yönetim için androzipi kullanıyorum.. her türlü klasör aç, taşı, copy paste yaparsın bunda.

• quote:

dokunmatiğini baya beğendim L7'nin....
    yağ gibi mübarek....

telefonda ilk beğendiğim o oldu. ekran hakkaten yağ gibi kayıyor. telefona bakan diğer arkadaşlarımında ilk ekran hoşuna gitti. bu konuda çok iyi iş çıkarmışlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.