Şimdi Ara

LG OPTİMUS L7 Kullanıcıları Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
32
Favori
277.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haylazromeo

görüntülü aramanın nasıl yapıldığını bulamadım....
    yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi soracam bakalım....

skype ı denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

görüntülü aramanın nasıl yapıldığını bulamadım....
    yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi soracam bakalım....

skype ı denedin mi

denedim dostum da olmadı, calling fail yazıyor, bazen de çalıyor çalıyor kapanıyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradım müşteri temsilcilerini, görüntülü görüşmeyi desteklemiyormuş telefon !

• ben skype dan görüntülü konuştum
    gayette başarılıydı
  • Zaman zaman takilmalar oluyor diyorlar dogu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

Zaman zaman takilmalar oluyor diyorlar dogu mu

bende henuz olmadı..sadece bır kere ekran kapalıyken acmak ıstedım acılmadı bı daha denedım acıldı o kadar
  • subway surfers oyununu oynarken kasıyor aynı özellikte başka telefonlar kasmıyo ne yapmalıyım bilen varmı
  • arkadaşlar kamera resim modundayken sürekli odaklama yapıyor bu sizdede böylemi acil cevap bekliyorum !
  • cihaz güzel.bende bir kampanya yakalarsam alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusivecar

arkadaşlar kamera resim modundayken sürekli odaklama yapıyor bu sizdede böylemi acil cevap bekliyorum !

evet öyle....
    ben de şeyi sorim, bu aramalarda yakınlık sensörünü kapatma seçeneği yok mu gençler....

• quote:

arkadaşlar kamera resim modundayken sürekli odaklama yapıyor bu sizdede böylemi acil cevap bekliyorum !

evet
  • pudding camera - android marketten kurdum güzel resim çekiyor arkadaşlar paso af olayıda yok..
  • cihazın kendi kamerası bence gayet iyi ama memnun değilseniz markete çok farklı kamera uygulamaları var..
  • kameradan memnunum; fakat sürekli netleştirmeye çalışıyor autofocus durmak bilmiyor sendede böylemi wolf-eye ?
  • quote:

kameradan memnunum; fakat sürekli netleştirmeye çalışıyor autofocus durmak bilmiyor sendede böylemi wolf-eye ?

Evet dostum bendede böyle, sürekli oynuyor. denklanşöre basınca sabitleniyor ve netliğini buluyor
  • arkadaslar yorumlarnız üzere telfnu almya karar vrdm hzlı dns yaparsnz sorularma super olack. Flas ykms ıstgmz stedn flm vıdeo vs ızleymymz. Suan alblcgm en uygn fyat nrde. 720 p vıdeo yu kasyor dye okdm dgru mu. Jb guncllemsı glr mı yardmlqnz ıcn smddn eyv.

• Bende burdan kılıf siparisi verdim kargo dahil 12 tl cik kaçırmayın derim.

http://www.pdateknoloji.com/index.php?p=showcustomerbasket
  • Kılıf bir günde geldi hızlı teslimat güzel ve sorunsuz malzeme haberiniz olsun
  • arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim ama bütçem 650 tl telefonun fiyatı teknosada 799 ve 50 tl indirim çekiyle 749 tl oluyor sizden ricam bi elektronik mağazanın kampanyası veya telefonun fiyatı düştüğünde beni bilgilendirirmisiniz? mesela media marktan alan arkadaşların yerinde olmak isterdim artık böle bi kampyanya oldumu kacırmak istemiyorum
  • 26/11/2012 tarihinde electro worldden aldığım beyaz LG L7 cihazımı yurtdışından hediye başka bir cihaz geldiği için satıyorum
    600 tl
    faturalı ve full kutulu vereceğim , tertemizdir
    yalnızca ankara içi elden teslim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.