Şimdi Ara

LG Optimus Me P350 Mİ Samsung Galaxy Gio MU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.ceptown.com/model/1770/lg-optimus-me-p350-pecan

-Samsung Galaxy Gio - 500 TL
    http://www.ceptown.com/model/1752/samsung-galaxy-gio-s5660

Hangisini seçiyim bana göre fiyatından dolayı lg , aralarında belirgin farklar yoksa lg alıcam sizce hangisi ??

• CEVAP ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightSpeed

CEVAP ???
    Kardeş bence daha iyi internet ve oyun deneyimi için Gio al

Bende Gio var ve gayet memunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Kardeş bence daha iyi internet ve oyun deneyimi için Gio al

Bende Gio var ve gayet memunum

Alıntıları Göster
    Özellik olarak pek bi fark göremedim, optimus me'yi al 120 tl'n cebinde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Özellik olarak pek bi fark göremedim, optimus me'yi al 120 tl'n cebinde kalsın

Alıntıları Göster
    lg optimus me p 350 kullanan var mı
  • quote:

lg optimus me p 350 kullanan var mı

Alıntıları Göster
    internet ve oyun için lg nin ne gibi eksileri var ki ??
  • ben kullanmadim ama p350 alirsan oyun performansi olarak seni tatmin etmez,ayrica diger ozellikleri cozunurluk,kamera vs yonunden de giodan asagi.Gio al pisman olmazsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

internet ve oyun için lg nin ne gibi eksileri var ki ??

Alıntıları Göster
    Galaxy Gio al
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Galaxy Gio al

Alıntıları Göster
    Tartışmasız gio
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Galaxy Gio al

Alıntıları Göster
    galaxy gio'da çok iyi smartphone ama daha pahalı. optimus me hemen hemen aynı özelliklere sahip fiyatı daha uygun. o yüzden şahsi tercihim optimus me olurdu ama bütçe sıkıntın yoksa karar sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 23 Haziran 2011; 17:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Tartışmasız gio

Alıntıları Göster
    benim için fiyatı önemli sonuçta 120 tl fark var aradaki uçurumu açıklayacak olanınız var mı arkadaşlar ??
  • quote:

benim için fiyatı önemli sonuçta 120 tl fark var aradaki uçurumu açıklayacak olanınız var mı arkadaşlar ??

Alıntıları Göster
    Oyun oynanışla ilgili ne gibi sıkıntı var bende merak ettim simdi, ikisindede 2.2 froyo android işletim sistemi var ikisinin özellikleri neredeyse aynı. Optimuıs m daha ucuzu.
  • quote:

Oyun oynanışla ilgili ne gibi sıkıntı var bende merak ettim simdi, ikisindede 2.2 froyo android işletim sistemi var ikisinin özellikleri neredeyse aynı. Optimuıs m daha ucuzu.

Alıntıları Göster
    bence de işletim sistemleri aynı nasıl farklı performans (internet,oyun vb.) gösterirki ??
  • huwaei x5 e bakın derim o telefonlar o parayı haketmiyor bence
  • quote:

bence de işletim sistemleri aynı nasıl farklı performans (internet,oyun vb.) gösterirki ??

Alıntıları Göster
    Para senin için sorun değilse gio al, ama eğer öyle bi sıkıntım var diyosan optimus meden iyisini bulamazsın. Özellik açısından hiç bi farkları yok. Sadece samsung'un reklam değer farkı var
  • quote:

Para senin için sorun değilse gio al, ama eğer öyle bi sıkıntım var diyosan optimus meden iyisini bulamazsın. Özellik açısından hiç bi farkları yok. Sadece samsung'un reklam değer farkı var

Alıntıları Göster
    acaba internet açısından bi farkları varmıdır (video oynatma, kalite vb.) ?? zaten benim için marka farketmez hem lg de iyi marka performans önemli bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightSpeed -- 23 Haziran 2011; 17:25:37 >

• Optmus menin ekranı daha küçük olduğundan oyun ve internet performansını etkiler
  • quote:

Optmus menin ekranı daha küçük olduğundan oyun ve internet performansını etkiler
    Optimus me 240x320 262k renk
    Galaxy gio 320x480 16m renk

Ayrıca optimusun işlemcisinin 800mhz olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 23 Haziran 2011; 17:41:55 >
  • quote:

Optmus menin ekranı daha küçük olduğundan oyun ve internet performansını etkiler
    aslında ekran boyutunda çok da büyük bir fark yok. ama samsung artık eski ucuzluğunda değil. telefonları piyasaya çıkmadan reklamını biraz fazla yapıp ağızlarda biraz fazla dolandığı için fiyatını yüksek tutuyor.
  • quote:

ama sonuçta gio nun çalıştırdığını çalıştırır demi ?? konuyu getirmek istediğim şu : gio nun yaptığını lg yapabilir mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightSpeed -- 23 Haziran 2011; 17:36:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.