Şimdi Ara

****LG Optimus One P503 2.3 Gingerbread Geldiiiiii**** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
31.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: googlecomtr

sanırım oradaki videoda adv theme yüklühttp://www.google.com.tr/search?q=adw+themes&hl=tr&biw=1022&bih=889&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=c9XzTdzqFcfHtAadxf3CBg&ved=0CGYQsAQ

Yüklemesi kolay mı birde bu 2.3 sürümünün?

Normal rom yüklüyorsun zaten kolay tam bu sürümü sevdim dedim şimdi de bana gelen mesajlarda türkçe karakterler gözükmüyo kafayı yicem artık yardım edin lütfen

• bu yazılım yurtdışındaki ülkeler için geliştirilen bir yazılım. o yüzden tr karakterlerde sıkıntı olabilir. bakayım bir çözüm yolu yapabilirsem paylaşırım

quote:

Orijinalden alıntı: wefa

quote:

Orijinalden alıntı: googlecomtr

sanırım oradaki videoda adv theme yüklühttp://www.google.com.tr/search?q=adw+themes&hl=tr&biw=1022&bih=889&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=c9XzTdzqFcfHtAadxf3CBg&ved=0CGYQsAQ

Yüklemesi kolay mı birde bu 2.3 sürümünün?

Normal rom yüklüyorsun zaten kolay tam bu sürümü sevdim dedim şimdi de bana gelen mesajlarda türkçe karakterler gözükmüyo kafayı yicem artık yardım edin lütfen

adb komutlarını girdiğinde #aldınmı peki ?

quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

@serkaneker

http://www.wuala.com/lgistanbul/Documents/superoneclick.zip/

buradaki programı yükleyip denermisin? üstte verdiğim komutlardan sonra bu programı çalıştırınca superuser ı yükledi. bende çalışıyor şuan.

Dostum maalesef olmadı. Yeniden rom atıp sıfırdan denedim yine olmadı. Superuser yükleniyor ama hata veriyor. Resmini aşağıya ekliyorum.

****LG Optimus One P503 2.3 Gingerbread Geldiiiiii****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimusmania -- 13 Haziran 2011; 17:54:47 >

• peki cihazı rootlamadan ana hafızayı nasıl hafıza kartına yönlendirebiliriz? telefon hafızasında 25mblık yer kaldı, bazı uygulamalar karta taşınıyor ama bazıları hiç taşınmıyor(kendi yüklediklerim hem de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wefa

peki cihazı rootlamadan ana hafızayı nasıl hafıza kartına yönlendirebiliriz? telefon hafızasında 25mblık yer kaldı, bazı uygulamalar karta taşınıyor ama bazıları hiç taşınmıyor(kendi yüklediklerim hem de)

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum telefon rootlu olması fark etmiyor
  • merhaba,

telefonun performansını artırmak için overclock yapmayı düşünüyorum acaba gingerbread yükledikten sonra oc yapmak mümkün müdür? açıkçası oc hakkında pek bilgim yok xda developers'dan okuduğum kadarıyla p500 froyo için custom rom yüklenerek yapılmış. (telefonumda africa rom bulunmakta)
  • telefonda yeni güncelleme olarak hala salak türksell ugulamalı rommu var ?

lg işi şişiriyor bence. tam bu aralar 2,3 çıkarmalı çünkü ideosX5 çıktı ve 5mp cam ve flaşlı.
  • evet en son v10h sürümü var onda da turkcell, zaman, ntvmsnbc... gibi reklam dayatmaca devam ediyor. zaten rootlamayı düşünüyorum o/c için o zaman çekirdek uygulamalar silinebiliyor. ideosun kamera vasat diyolar ama şu aralar alınabilecek en iyi f/p telefonu. lg tr'deki desteğini ihmal ettiği sürece de pazar payını kaybedeceği ortada.
  • bence kamera çok önemli değil sonuçta telefon ama 503te flash olsaymış çok iyi olurdu.
    pro hdr ve diğer foto işleme programlarıylşa fotolar güzel oluyor gerçi ama flash önemli etken.

x5 aynen fp makinası. ekranda daha büyük ayrıca.
    lg bi heves geldi tel tutunca apıştılar bence :D onlarda beklemiyordu bu kadar tutulacağını
  • az önce telefonu cyanogen mod ile gingerbread 2.3.4e yükselttim farkettiğim ilk şey menü geçişlerinde artık takılma olmaması.cihazın gerçek potansiyelini açığa çıkarmak için ilgilenen arkadaşlar mutlaka denemeli (not: cyanogen mod ile cihaz garanti kapsamı dışında kalıyormuş ama olsun istedğimiz gibi kullanamadıktan sonra performansı bi halta yaramıyodu zaten)
  • bu romu yükledikten sonra geri dönemiyorum teli pcye bağladığımda tel port olarak görünüyor seçiliyor ama pc anlamıyor modelini 2.3e amonra gibi bi yöntem olabilir mi bi yardım
  • Arkadaşlar acil olarak p500 v20a yüklü bir cihazın bana nv backup lazım yardımcı olursanız memnun olurum çok çok ACİL
  • Arkadaşlar bende dün aldım bu telefonu ben çok fazla anlamıyorum bu işlerde yeniyim 2 sorum olacak telefona tamamen legal olarak 2.3 sürümüne yükseltebilirmiyiz ikincisi android marketi legal olarak nasıl yükleriz ya da app indirebileceğimiz bir yer var mı android marketten başka şimdiden teşşekkürrler...
  • kardeş formun ilk başında hangi dosyalar yükleneceğini değerli optimusmania kardeşimiz gayet açık olarak anlatmış ilk sayfaya bakarsan oradaki android 2.3 yüklemesi yapman halinde cihazın garanti dışı işlem görmez inşAllah
  • optimusmania arkadaşımın verdiği africa rom yükledim. tabi şimdi bu sürüme geçsem mi diye düşünmekteyim. bu sürüme geçen arkadaşlar olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
    şu an africa rom var bende. şimdilik stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahid29

Arkadaşlar acil olarak p500 v20a yüklü bir cihazın bana nv backup lazım yardımcı olursanız memnun olurum çok çok ACİL

Başkasının nv dosyasını kullanırsanız imei klon olur. Hem suçtur hem de klondan dolayı iki kişinin de telefonu kapanır.
  • merhaba kardeşim ben nv2 backup paylaştım hadi bil bakayım imei numarası ne??
    anlatamıyorum herhalde imei hariç diğer şebeke ayarları vb... alınıyor imei kendi imei olarak kalıyor denemesi bedava birde ben bir tane nv2. backup paylaştım yanlışlıkla erase full efs yapanlar olursa kullanabilir bir Allah razı olsun demesi benim için yeterlidir.

Saygılarımla
  • Sayın optimusmania, ben bu sürümü kurdum ve dünden beri kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi mesajlarda karakter sorunu var ama o çok önemli değil açıkcası benim için. Tabi eğer bi yolu varsa düzeltmeyi tercih ederim.

Benim sorum şu yönde olacak, bu sürümü tavsiye ediyor musunuz ? Pil kullanımı ve diğer yönlerden iyi midir ? Yada başka bir öneriniz varsa nedir ?
  • LG P503 orjinal 2.3.3 güncellemesi aralık 1 de yayımlanıyor.
  • hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h7kn

LG P503 orjinal 2.3.3 güncellemesi aralık 1 de yayımlanıyor.

Bu güncellemeden umudu kesmek mi gerek artık?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.