Şimdi Ara

****LG Optimus One P503 2.3 Gingerbread Geldiiiiii**** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
31.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratefendi

quote:

Orijinalden alıntı: h7kn

LG P503 orjinal 2.3.3 güncellemesi aralık 1 de yayımlanıyor.

Bu güncellemeden umudu kesmek mi gerek artık?

arkadaşım lg kendi sitesinden sürücü desteğini bile kaldırdı siz hala ginger bekliyorsunuz. adamlar sattı telefonu güzelde hasılat yaptılar, daha sonra türkselde bunu görmüş olacakki kendi adına yazılım güncellemesi çıkarttı, sonra herkes arazi oldu. güncelleme falan beklemeyin. yakınlarıızda akrabanız arkadaşınız telefonu beğenen varsa verin satın gitsin.

samsungu beğenmiyordum ben ama adamlar lgden 1000 kat daha iyi.
  • Arkadaşım, anlayamadığım bir nedenden dolayı LG bu yükseltmeyi internete vermiyor, ama Mecidiyeköy'deki Lg merkezine yollarsan telefonu yükseltmeyi yapıyorlar, kargo bedelini de kendileri ödüyorlar, evet garip bir şirket bu LG. ama memnunum telefonlarından.
  • Merhaba arkadaşlar LG servisi de aynı internet üzerinde bulunan yazılımı yüklüyor bu yazılımı internet üzerinden kim paylaşmış olabilir sizce ben internet üzerinden aldığım yazılımı yükledim Android P500 2.3.3 olarak güncellendi
    Cihazını servise gönderen arkadaşa sormak istiyorum acaba onun yazılım güncellemesinde LG P500 mü yazıyor yoksa LG P503 mü yazıyor lg nin türkiye satış da olan P503 üne yazılım gelmemiştir. Servis de aynı bizlerin yüklediği P500 güncellemesini yüklemektedir. Benim tespitlerim böyle inşAllah yanılıyorumdur.
    Selam ve Dua ile...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.