Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nvna80

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1558213
    link bu yanlız sadece su ana kadar kamerada sorun varrr

arkadaşım kullanımı nasıl takılmalar oluyor mu? ram kullanımı nasıl bu konularda biraz detay verebilir misin?
  • edit: adw luncher da 6-7 defa hata verince nightly surumu tekrar kurdum.

Telefona Cm7 Rc1 kurdum.
    İlk isim link2sd kurmak oldu yalniz root yetkisi sormuyor.

Terminal emulatorden falan da olsa link2sd ye kalici olarak root yetkisini nasil verebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 23 Mart 2012; 9:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telecomiso

quote:

Orijinalden alıntı: nvna80

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1558213
    link bu yanlız sadece su ana kadar kamerada sorun varrr

arkadaşım kullanımı nasıl takılmalar oluyor mu? ram kullanımı nasıl bu konularda biraz detay verebilir misin?

bende bu rom vardı rc1 yükledim sonra bunu bulamamıştım çok sağol rc1 de link2sd hep mount hatası vermeye başladı bu cm9 sadece görsellik cm9 ama harika bir şey link2sd yüklemezseniz işe yaramaz takılır link2sd ile uçuyor kesinlikle yükleyin

• evt buglar var ve kamera açıldığında görüntü yok fakat fotografı çekiyor ve gösteriyorda video çekimi hiç açmıyorr
  • bu telefon 10 milyondan fazla sattı, mutlaka stable bir 4.0 çıkar bu telefon için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h7kn

bu telefon 10 milyondan fazla sattı, mutlaka stable bir 4.0 çıkar bu telefon için.

Hocam lg daha stabil 2.3 yayinlamamiskrn 4.0 nasil yayinlasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

bu telefon 10 milyondan fazla sattı, mutlaka stable bir 4.0 çıkar bu telefon için.

orjinal değil yahu nereden çıkarttın? çoktan umudu kestik LG Türkiye'den.

bu arada orjinal 2.3.3 v20e Romanya rom'unu ben kullanıyorum, şu ana kadar bir problem çıkmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

orjinal değil yahu nereden çıkarttın? çoktan umudu kestik LG Türkiye'den.

bu arada orjinal 2.3.3 v20e Romanya rom'unu ben kullanıyorum, şu ana kadar bir problem çıkmadı.

Ben cm7 kullaniyorum su anda telefona can verdi cynogenmod. Kesinlikle tavsiye ediyorum, kur dene yeni telefon almis gibi hissedeceksin :)

Cynogenmod 9 da hazirlaniyor android 4.0.
    stabil surum yayinladiklari zamanda onu kullanmaya baslayacagim

• Merhaba arkadaşlar.

Telefonum sd kartımı görmüyor.Pcye takıp çıkarırken böyle oldu.Sd kartta sorun yok başka telefona taktım çalıştı.Başka çalışan sd kartları da taktım görmüyor.Sd kart hazırlanıyor hatalar denetleniyor diyor öyle kalıyor.
    Sizce sorun nerededir?Sd kart girişinde mi yazılımda mı?
    Ve nasıl çözebilirim?
    Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

Merhaba arkadaşlar.

Telefonum sd kartımı görmüyor.Pcye takıp çıkarırken böyle oldu.Sd kartta sorun yok başka telefona taktım çalıştı.Başka çalışan sd kartları da taktım görmüyor.Sd kart hazırlanıyor hatalar denetleniyor diyor öyle kalıyor.
    Ve nasıl çözebilirim?

Merhaba,
    Daha önce benimde başıma geldi buna benzer bir olay, bluetooth içindeki bir dosyanın bozulmasıyla olduğunu tespit ettim. Hafıza kartını kart okuyucuyla bilgisayara takıp içindekileri kopyaladım. Daha sonra hafıza kartına temizce format attım. Ardından yedeklediğim dosyaları tekrar attım hafıza kartına ve böylece benim sorunum düzeldi.
    Umarım senin de işine yarar.

• talefonu satmayı düşünüyorum görüşmek isteyenler pm den ulaşabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 2 Nisan 2012; 17:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kupa as

quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

Merhaba arkadaşlar.

Ve nasıl çözebilirim?

Merhaba,
    Daha önce benimde başıma geldi buna benzer bir olay, bluetooth içindeki bir dosyanın bozulmasıyla olduğunu tespit ettim. Hafıza kartını kart okuyucuyla bilgisayara takıp içindekileri kopyaladım. Daha sonra hafıza kartına temizce format attım. Ardından yedeklediğim dosyaları tekrar attım hafıza kartına ve böylece benim sorunum düzeldi.
    Umarım senin de işine yarar.

Başka sd kart taktığımda onu da bozuk olarak gördü ama kart okuyucu ile denerim dediğini teşekkürler cevapladığın için.

• hocam bu cihaza root yapsak gidecekmis garantisi. unroot islemi mumkun mudur, unrootlasak garantide sorun yasarmiyiz?
  • @kupa as

Dediğin gibi yaptım.Şu an sorun kalmadı.Teşekkürler
  • Kapağın önü arkası çizik çizik oldu hatta ön tarafı göremiyorum :). Kapak değişimi olabilir mi ? Olursa kaça olur ? yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • kapak derken anlamadım ama benimde ekran çizik değiştirsem acaba o ne kadar eder?
  • Yahu işte ön ekran ve arkasını tamamen değiştirmek istiyorum. Ön taraf çok pis çizildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidmeda

Arkadaşlar,

Artık CM7, %80 oranında stabil sayılır. Telefonu çok ciddi işlerde kullanmıyorsanız geçme zamanı gelmiştir. Tam Türkçe desteği ile gelmektedir. CM Ayarları, Gelen/Giden SMS dahil.

Yüklemek için yeni baseband'da olmanız gerekiyor: http://get.cm/?device=p500

Ayrıca CM 7.2 sürümü için çevirileri CM takımına gönderdim ve desteklenen bütün modeller 7.2 sürümünü tam Türkçe desteği ile alacaklardır.
    Çevirilerde bir eksiklik veya eklemek istedikleriniz varsa lütfen bu konuyu takip edin:

http://forum.donanimhaber.com/m_57203456/tm.htm

Hocam dediğiniz romu kurdum, CM romu diye güvendim, telefonum canı sıkıldıkça kendini baştan başlatıyor, bu da doğal olarak insanın canını sıkıyor, bu neden olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Q7_1903

quote:

Orijinalden alıntı: androidmeda

Arkadaşlar,

Artık CM7, %80 oranında stabil sayılır. Telefonu çok ciddi işlerde kullanmıyorsanız geçme zamanı gelmiştir. Tam Türkçe desteği ile gelmektedir. CM Ayarları, Gelen/Giden SMS dahil.

Yüklemek için yeni baseband'da olmanız gerekiyor: http://get.cm/?device=p500

Ayrıca CM 7.2 sürümü için çevirileri CM takımına gönderdim ve desteklenen bütün modeller 7.2 sürümünü tam Türkçe desteği ile alacaklardır.
    Çevirilerde bir eksiklik veya eklemek istedikleriniz varsa lütfen bu konuyu takip edin:

http://forum.donanimhaber.com/m_57203456/tm.htm

Hocam dediğiniz romu kurdum, CM romu diye güvendim, telefonum canı sıkıldıkça kendini baştan başlatıyor, bu da doğal olarak insanın canını sıkıyor, bu neden olabilir ki?

RC romu kurma. ben kurdum bendede stabil calismadi cok.ram kullaniyor ve adw surekli hata veriyordu.

13032013 nightly yukle canavar gibi calisiyor dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Eyvallah dostum, bir de bunu deneyelim olmazsa orijinal roma geri döneriz." Şimdi baktım, o sürümün linki ölmüş ve aynı sorun o sürümde de varmış, ben de Perfect Peso diye bir rom gördüm onu deneyeceğim şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P1vsCPU -- 5 Nisan 2012; 18:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.