Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
239.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayanozer

quote:

Orijinalden alıntı: smartbidik

Bilin bakalım, bugün xda forumunda gezinirken ne buldum?

Romu kurduktan sonra telefonunuzu satmaktan vazgeçeceğinizden eminim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614420

Konu androidmeda nın konusumu ?

Çoook iyi!
    Rom stabilmi ?
    İndiriyorum romu yedeklerimi aldıktan sonra kuracağım :))

hocam romu denedikten sonra buraya yorumlarınızı yazın,biz de ona göre kurarız...ben perfect peso kullanıyorum oldukça seri,silip başka rom kurmaktan üşeniyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

quote:

quote:

Çoook iyi!
    Rom stabilmi ?

hocam romu denedikten sonra buraya yorumlarınızı yazın,biz de ona göre kurarız...ben perfect peso kullanıyorum oldukça seri,silip başka rom kurmaktan üşeniyorum...

PerfectPeso dan bi kaç tane ekran görüntüsü yükleyebilirmisiniz konuya?

• Sanırım androidmeda'nın konusu, aynı avatarı kullanmış, operator olarak avea logosu var ve github hesabı androidmeda olarak görünüyor.
    2 haftada 700 kişiden teşekkür almış ve reyting'i 5 üzerinden 5 görünüyor, 20 kişi değerlendirmiş.

Romu 2 hafta önce yayınlamış, ben yaklaşık 3 saattir kullanıyorum ve hemen tecrübelerimi paylaşıyorum...

Hayatımda böyle hızlı rom görmedim, ekran geçişleri çok akıcı, emin olun bir daha gingerbread kullanmak istemezsiniz.
    Kamera önizlemesi çalışıyor ve resim çekilebiliyor, otofokus çalışıyor. Yalnız video kaydı yapmıyor, sebebi de anladığım kadarı openmax'ın ics için armv6 omx codec yayınlaması gerekiyormuş. Wifi, BT çalışıyor. Bluetooth ile interneti paylaşabiliyorsunuz, denedim süper çalışıyor. Tethering menüsü altından açılıyor. Ses çıktısı stereo ve bluetooth kulaklık çalışıyor. Kotalı internet kullanıyorsanız veri menüsünden limit koyabiliyorsunuz...

Arkadaşlar bence hemen geçin, telefonumdan iyice sıkılmıştım ama bu romu kurunca satmaktan vazgeçtim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çoook iyi!
    Rom stabilmi ?

PerfectPeso dan bi kaç tane ekran görüntüsü yükleyebilirmisiniz konuya?

http://perfectpeso.x.gg/ bu sitede var abicim ss ler

• bu telefonu usb ile pcye bağlayıp aynı anda wife açıp telefonu wifi modem gibi kullanmam için ne yapmam lazım?
  • quote:

Sanırım androidmeda'nın konusu, aynı avatarı kullanmış, operator olarak avea logosu var ve github hesabı androidmeda olarak görünüyor.
    2 haftada 700 kişiden teşekkür almış ve reyting'i 5 üzerinden 5 görünüyor, 20 kişi değerlendirmiş.

Romu 2 hafta önce yayınlamış, ben yaklaşık 3 saattir kullanıyorum ve hemen tecrübelerimi paylaşıyorum...

Hayatımda böyle hızlı rom görmedim, ekran geçişleri çok akıcı, emin olun bir daha gingerbread kullanmak istemezsiniz.
    Kamera önizlemesi çalışıyor ve resim çekilebiliyor, otofokus çalışıyor. Yalnız video kaydı yapmıyor, sebebi de anladığım kadarı openmax'ın ics için armv6 omx codec yayınlaması gerekiyormuş. Wifi, BT çalışıyor. Bluetooth ile interneti paylaşabiliyorsunuz, denedim süper çalışıyor. Tethering menüsü altından açılıyor. Ses çıktısı stereo ve bluetooth kulaklık çalışıyor. Kotalı internet kullanıyorsanız veri menüsünden limit koyabiliyorsunuz...

Arkadaşlar bence hemen geçin, telefonumdan iyice sıkılmıştım ama bu romu kurunca satmaktan vazgeçtim...

yalan yok, o kadar rom denedim, bu android 4.0.4 hakikaten farklıymış, elimdeki p503 farklı bir boyuta geçti artık

• video kaydı lazım oluyor ne zaman video kaydını kullanabiliriz acab indirme linkini bulamadım
  • ben de ıcs romu kurmak istiyorum çok ama yapamam heralde diye geçemiyorum.Bi telefoncuya gitsek yükleyemez mi bu romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakyaz

quote:

Sanırım androidmeda'nın konusu, aynı avatarı kullanmış, operator olarak avea logosu var ve github hesabı androidmeda olarak görünüyor.

yalan yok, o kadar rom denedim, bu android 4.0.4 hakikaten farklıymış, elimdeki p503 farklı bir boyuta geçti artık

ICS yi kurmak için ne yapmam lazım. Fazla bilgim yok.

En son andromedanın hazırladığı 2.3 ü kullanıyorum. Maddeler halinde zahmet olmazsa yazabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

ICS yi kurmak için ne yapmam lazım. Fazla bilgim yok.

En son andromedanın hazırladığı 2.3 ü kullanıyorum. Maddeler halinde zahmet olmazsa yazabilir misiniz ?

Kullandığın 2.3 romu yüklerken ne yapıyorsan aynısını ics romu içinde yapacaksın.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614420 bu konudaki ICS 4.0.4 (New Baseband only) başlığının altındaki romu ve Google Apps (Play, Talk, News and Weather) başlığının altındaki dosyayı indir ve hafıza kartına at. Telefonun recovery modunda açıp wipe ile data, cache, system, dalvik cache seçip temizleyeceksin. Daha sonra hafıza kartına attığın update-cm-9.0.0-PRERELEASE5-p500-aphonethatiused-signed.zip dosyasını flash zip menu ile yükleyeceksin. Telefonu yeniden başlat ve daha sonra tekrar recovery moda girip flash ile gapps-ics-20120429-signed.zip dosyasını yükle ve yeniden başlat, bu kadar. Flash işlemini yaparken toggle signature verification disable olarak seçilmesi gerekiyor.

• quote:

quote:

arkadaşlar romla ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz? deneyimlerinizden; bug'lar var mı, takılmalar oluyor mu, şarj durumu nasıl?

• buglar var

What doesn't work:
    - Wifi tethering & USB tethering, Offline charging: needs usb driver update from 3.0 kernel
    - FM Radio: not implemented in CM yet
    - Camcorder: needs OpenMaX(omx) libraries for armv6 and kernel update

wifi ve usb hotspot özellikleri çalışmıyor, telefon kapalıyken şarj etmiyor, radyo ve video kayıt özellikleri çalışmıyor.
  • quote:

buglar var

What doesn't work:
    - Wifi tethering & USB tethering, Offline charging: needs usb driver update from 3.0 kernel
    - FM Radio: not implemented in CM yet
    - Camcorder: needs OpenMaX(omx) libraries for armv6 and kernel update

wifi ve usb hotspot özellikleri çalışmıyor, telefon kapalıyken şarj etmiyor, radyo ve video kayıt özellikleri çalışmıyor.

2G/3G değilde yalniz 3G seçilebiliyor mu mobil ağ ayarlarindan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkkk
    2G/3G değilde yalniz 3G seçilebiliyor mu mobil ağ ayarlarindan?

mobil ağlarda o ayarı göremedim, fakat ayarlar>sistem>bildirim ekranı>gösterilecek düğmelerden bildirim ekranına 2G/3G düğmesi atayarak ve şebeke modları seçeneğinden sadece 2G/3G seçerek bu işi çözebilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum.
  • peki performans nasil? antutu benchmark ile 600 mhz de kaç puan verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstkkk

peki performans nasil? antutu benchmark ile 600 mhz de kaç puan verir?

dostum telefonun yedeğini alıp bu romu kurarsan merak ettiğin ince detayları bizzat kendin inceleyebilirsin.
  • Arkadaşlar cihazımı satıyorum; ihtiyacı olan, cihazın kullanımını merak eden varsa BURADAN.
  • şimdi 4.0 ı kurunca wi-fi çalışmıyor mu ?
  • quote:

şimdi 4.0 ı kurunca wi-fi çalışmıyor mu ?

çalışıyor,4.0 ı kurunca problem yaşamadım wifi konusunda...fakat ram kullanımı daha fazla gibiydi,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777 bunu kullanıyorum ben performans açısından gayet iyi...
  • quote:

quote:

şimdi 4.0 ı kurunca wi-fi çalışmıyor mu ?

çalışıyor,4.0 ı kurunca problem yaşamadım wifi konusunda...fakat ram kullanımı daha fazla gibiydi,http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529777 bunu kullanıyorum ben performans açısından gayet iyi...

ben andromeda'nın xda da hazırladığından bahsediyorum. Sanki hotspot, radio ve wi-fi de sorun var diye yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.